nikos5800 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε εμενα δεν μου βγαζει σε κανενα ,οτι εχω unsupported λεει εκανα και ddu και ξανα μανα αλλα τζιφος Και σε μένα,τέλος πάντων το πέρασα με το dlss swapper και τώρα ξεκινάω το τεσταρισμα 1
KNIGHTRIDER42 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, Alex21121988 είπε Ένα κλικ πριν με χωρίσει η σύζυγος. Το πατάω; Μπουμπούνατο. Θα βρεις κάτι να το καλύψεις στη σύζυγο 1
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Ένα κλικ πριν με χωρίσει η σύζυγος. Το πατάω; Πάτα το κουμπί, Κιμ! 1
Sprou Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Ένα κλικ πριν με χωρίσει η σύζυγος. Το πατάω; Έλα το θες τώρα 6
azazil1190 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Ένα κλικ πριν με χωρίσει η σύζυγος. Το πατάω; Do it Φαίδων, just do it 3
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 minutes ago, KNIGHTRIDER42 said: Μπουμπούνατο. Θα βρεις κάτι να το καλύψεις στη σύζυγο Κάθε 2 χρόνια αυτό τον νταλκά έχω. Αμαν ρε πετσινε, δεν μας λυπάσαι καθόλου; 2 minutes ago, azazil1190 said: Do it Φαίδων, just do it Πάμε μαζί να το πατήσουμε; Αφού και εσένα σε τρώει.. 2
azazil1190 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε Κάθε 2 χρόνια αυτό τον νταλκά έχω. Αμαν ρε πετσινε, δεν μας λυπάσαι καθόλου; Πάμε μαζί να το πατήσουμε; Αφού και εσένα σε τρώει.. Εγώ μπορεί να το έχω πατήσει ....😉 Είπα θα σας κάνω ανακοίνωση εάν την πάρω με το "Είμαι μαλακας τελικά" 1 11
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εμενα δεν μου βγαζει σε κανενα ,οτι εχω unsupported λεει εκανα και ddu και ξανα μανα αλλα τζιφος Λογικα θα τα τσεκαρουν και θα τα βαλουν ολα σιγα σιγα. Εγω αυτα που δοκιμασα και δουλευουν ειναι games που με τη κυκλοφορια τους η Nvidia εχει προμοταρει τα RTX features οποτε σιγουρα εχουν προτεραιοτητα σε σχεση με τα αλλα. Δεν νομιζω οτι ειναι στη τυχη ποια δουλευουν και ποια οχι. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από BlurayMoviesGreece
akoinonitos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Λογικα θα τα τσεκαρουν και θα τα βαλουν ολα σιγα σιγα. Εγω αυτα που δοκιμασα και δουλευουν ειναι games που με τη κυκλοφορια τους η Nvidia εχει προμοταρει τα RTX features οποτε σιγουρα εχουν προτεραιοτητα σε σχεση με τα αλλα. Δεν νομιζω οτι ειναι στη τυχη ποια δουλευουν και ποια οχι. και στο cp δεν δουλευει ,βασικα σε κανενα ουτε στο wukong
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε και στο cp δεν δουλευει ,βασικα σε κανενα ουτε στο wukong Μπορει ο πετσινος να διαβασε αυτα που γραφεις και να σε αφησε με το παλιο. Εγω για να ειμαι ειλικρινης θα σου αφαιρουσα το DLSS και το Xess και θα σου αφηνα μονο το FSR.😂🤣 Κανε ενα DDU και περνα παλι Nvidia App κανε και ενα restart και μετα δοκιμασε. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από BlurayMoviesGreece 1 3
noFEARgr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, akoinonitos said: εμενα δεν μου βγαζει σε κανενα ,οτι εχω unsupported λεει εκανα και ddu και ξανα μανα αλλα τζιφος Πατα refresh εκει στις τελιτσες στα παιχνιδια να τα ξαναψαξει και θα στο βγαλει Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από noFEARgr 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Παιδια μετα το νεο update σε 572.16 στο npi εκτος απο το J preset εχει βγαλει και καμια δεκαρια ακομα ακαταλαβιστικα που ειναι το K που ελεγαν οτι εχει βγει??
akoinonitos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Πατα refresh εκει στις τελιτσες στα παιχνιδια να τα ξαναψαξει και θα στο βγαλει μπα τπτ ,εσενα στα βγαζει κανονικα? edit : μου εμφανισε στο cp Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από akoinonitos
ASFE Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες πφφφ μπηκα να δω κουτι σε καθισμα συνοδηγου η σε γραφειο και τιποτα... Αζαζιλ ειχα πιστεψει σε σενα😒 4
noFEARgr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 13 minutes ago, akoinonitos said: μπα τπτ ,εσενα στα βγαζει κανονικα? edit : μου εμφανισε στο cp Aργησε λιγο αλλα ναι μου τα εβγαλε κανονικα μετα οταν εκανα refresh 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα