Arkin Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αν δεν δουλευει οπως ειπαν το nvidia app θα φαει σβου με την μια Θα δουλευει απλα δεν θα ειναι καθολικο οπως φαινεται οσα δεν υποστηριζουν δηλαδη θα πηγαινουμε προς τριτες μεθοδους. Θα προσθετουν συνεχεια νεα παιχνιδια για override στο nvidia app.
Teddy77 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Get a room, εδώ δεν είναι για τους plebs με 40ΧΧ 4
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Arkin είπε Κατσε να δω πια θα εχουν 75 ειπαν θα εχουν day one επισημα. Εδω εισαι. Tsushima δεν εχει. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Without further ado, here are the first 75 games to support DLSS 4: A Quiet Place: The Road Ahead Akimbot Alan Wake 2 Aunt Fatima Backrooms: Escape Together Bears in Space Bellwright Crown Simulator Cyberpunk 2077 D5 Render Deceit 2 Deep Rock Galactic Deliver Us Mars Desordre: A Puzzle Adventure Desynced: Autonomous Colony Simulator Diablo IV Direct Contact Dragon Age: The Veilguard Dungeonborne Dynasty Warriors: Origins Enlisted Flintlock: The Siege of Dawn Fort Solis Frostpunk 2 Ghostrunner 2 God of War Ragnarok Gray Zone Warfare Ground Branch Hitman World of Assassination Hogwarts Legacy Icarus Immortals of Aveum Indiana Jones and the Great Circle Jusant JX Online 3 Kristala Layers of Fear Liminalcore Lords of the Fallen Marvel Rivals Microsoft Flight Simulator Microsoft Flight Simulator 2024 Mortal Online 2 Naraka: Bladepoint Need for Speed Unbound Once Human Outpost: Infinity Siege Pax Dei Payday 3 Qanga Ready or Not Remnant II Satisfactory Scum Senua’s Saga: Hellblade II Silent Hill 2 Skye: The Misty Isle Slender: The Arrival Squad S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Star Wars Outlaws Star Wars Jedi: Survivor Starship Troopers: Extermination Still Wakes the Deep Supermoves Test Drive Unlimited Solar Crown The Axis Unseen The Black Pool The Finals The First Descendant The Thaumaturge Torque Drift 2 Tribes 3: Rivals Witchfire World of Jade Dynasty Προτεινω το εξαιρετικο dlss swapper Εμενα παντως τα μαμησε ολα το Dlss Swapper 3/3 δεν επαιζαν ή ειχαν κλειδωμενο DLSS off λες και εχω AMD ή επαιζαν σαν 320x200 σε 4Κ. DDU ,uninstall,Steam/Bnet validate files και παιζω οπως ημουν. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από BlurayMoviesGreece
akoinonitos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα δουλευει απλα δεν θα ειναι καθολικο οπως φαινεται οσα δεν υποστηριζουν δηλαδη θα πηγαινουμε προς τριτες μεθοδους. Θα προσθετουν συνεχεια νεα παιχνιδια για override στο nvidia app. Spoiler αρα μλκς διαφημιζανε παλι γτ ελεγαν για ολα τα παιχνιδια, εχουν τσακωθει με την αληθεια μου φαινεται Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από akoinonitos
stratdevel1 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εγώ πάντως έχω αγχωθει για το παλικάρι τον @DIM1000 πήρε κάρτα; Είναι καλά ή έχει μπλεξίματα με το Πλαίσιο και την αστυνομία; 7
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων αρα μλκς διαφημιζανε παλι γτ ελεγαν για ολα τα παιχνιδια, εχουν τσακωθει με την αληθεια μου φαινεται Δεν ειπαν οτι Day 1 θα ειναι για ολα, ειπαν Day 1 για 75 games και στη πορεια σιγα σιγα θα ειναι ολα. Λογικα θα τα δοκιμαζουν και μετα θα τα ενεργοποιουν . Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από BlurayMoviesGreece
Arkin Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 4 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Εμενα παντως τα μαμησε ολα το Dlss Swapper 3/3 δεν επαιζαν ή ειχαν κλειδωμενο DLSS off λες και εχω AMD ή επαιζαν σαν 320x200 σε 4Κ. DDU ,uninstall,Steam/Bnet validate files και παιζω οπως ημουν. Στο forbidden west που το δοκιμασα προχθες που το εβαλα ειναι εξαιρετικο απο dlss swapper. Τωρα θα περασω νεο driver να δω τι γινεται. 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων αρα μλκς διαφημιζανε παλι γτ ελεγαν για ολα τα παιχνιδια, εχουν τσακωθει με την αληθεια μου φαινεται Η nvidia ειπε οτι 75 παιχνιδια θα παιζουν day 0 επισημα το dlss 4. Το καθολικο override κυριως ακουστηκε απο αλλου.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Στο forbidden west που το δοκιμασα προχθες που το εβαλα ειναι εξαιρετικο απο dlss swapper. Τωρα θα περασω νεο driver να δω τι γινεται. Η nvidia ειπε οτι 75 παιχνιδια θα παιζουν day 0 επισημα το dlss 4. Το καθολικο override κυριως ακουστηκε απο αλλου. Το Forbidden West ειναι μεσα στα δοκιμασμενα, αυτα δηλαδη που ειδαμε σαν Demo το DLSS 4 οπως και τα CP2077,AW2 . Εγω το δοκιμασα σε τυχαια και μαλιστα δεν δοκιμασα μονο το τελευταιο DLSS ,δοκιμασα 5-6 νεοτερα απο οτι ειχαν και δεν επαιξε κανενα περα απο το δικο τους. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από BlurayMoviesGreece
akoinonitos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Aρα παραπληροφορηση αυτα τα λινκς που ποσταρηστηκαν εδω μεσα
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 3 λεπτά πριν, stratdevel1 είπε Εγώ πάντως έχω αγχωθει για το παλικάρι τον @DIM1000 πήρε κάρτα; Είναι καλά ή έχει μπλεξίματα με το Πλαίσιο και την αστυνομία; Είμαστε έξω από το Πλαίσιο και στήνουμε σκηνές. Εγώ έχω πάρει και το pc μου αγκαλιά με την 4090 να με κρατάει ζεστό το βράδυ. 2
Arkin Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Το Forbidden West ειναι μεσα στα δοκιμασμενα, αυτα δηλαδη που ειδαμε σαν Demo το DLSS 4 οπως και τα CP2077,AW2 . Εγω το δοκιμασα σε τυχαια. Οποτε δεν παιζει σε τυχαια ναι για αυτο μαλλον δεν σε δουλεψε καθολου. Εγω forbidden west hogwarts wukong το θελω για αρχη που παιζω και θα παιζω για κανα διμηνο οπως το βλεπω ακομα και βλεπουμε μετα.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Οποτε δεν παιζει σε τυχαια ναι για αυτο μαλλον δεν σε δουλεψε καθολου. Εγω forbidden west hogwarts wukong το θελω για αρχη που παιζω και θα παιζω για κανα διμηνο οπως το βλεπω ακομα και βλεπουμε μετα. Μα δοκιμασα και τα αλλα DLSS ver δηλαδη αν ειχαν ver 3.1 να βαλω 3.2 3.4 3.7 3.710 και κανενα δεν επαιζε. Ουσιαστικα η επαιζαν με το δικο τους ή κανενα. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από BlurayMoviesGreece
Arkin Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Μα δοκιμασα και τα αλλα DLSS ver δηλαδη αν ειχαν ver 3.1 να βαλω 3.2 3.4 3.7 3.710 και κανενα δεν επαιζε. Ουσιαστικα η επαιζαν με το δικο τους ή κανενα. Πιο παιχνιδι δοκιμασες? Πρωτη φορα το ακουω αυτο να σε χαλασει δηλαδη το παιχνιδι με μια αλλαγη του dll. Να ηταν κανενα παιχνιδι DLSS 1? Το οποιο δεν εχει compatibility σε dlss 2/3/4. Κανα ffxv κανα metro exodus?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Πιο παιχνιδι δοκιμασες? Πρωτη φορα το ακουω αυτο να σε χαλασει δηλαδη το παιχνιδι με μια αλλαγη του dll. Να ηταν κανενα παιχνιδι DLSS 1? Το οποιο δεν εχει compatibility σε dlss 2/3/4. Κανα ffxv κανα metro exodus? Iσως εφταιγε ο νεος driver του παραπανω link, περασα παλι αυτον απο το Nvidia app (566.36). Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από BlurayMoviesGreece 1
DIM1000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 5 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε Είμαστε έξω από το Πλαίσιο και στήνουμε σκηνές. Εγώ έχω πάρει και το pc μου αγκαλιά με την 4090 να με κρατάει ζεστό το βράδυ. Μην τα λες κι ερθουν κι αλλοι!!! Είναι το μικρο μας μυστικο! @stratdevel1 Δείχνω πυγμη! Δεν τους παιρνω τηλ και περιμενω να με παρουν αυτοι. Να τους αρχισω και στα παζαρια!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα