Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αν δεν δουλευει οπως ειπαν το nvidia app θα φαει σβου με την μια 

Θα δουλευει απλα δεν θα ειναι καθολικο οπως φαινεται οσα δεν υποστηριζουν δηλαδη θα πηγαινουμε προς τριτες μεθοδους. Θα προσθετουν συνεχεια νεα παιχνιδια για override στο nvidia app. 

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κατσε να δω πια θα εχουν 75 ειπαν θα εχουν day one επισημα. 

Εδω εισαι. Tsushima δεν εχει. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Without further ado, here are the first 75 games to support DLSS 4:

A Quiet Place: The Road Ahead

Akimbot

Alan Wake 2

Aunt Fatima

Backrooms: Escape Together

Bears in Space

Bellwright

Crown Simulator

Cyberpunk 2077

D5 Render

Deceit 2

Deep Rock Galactic

Deliver Us Mars

Desordre: A Puzzle Adventure

Desynced: Autonomous Colony Simulator

Diablo IV

Direct Contact

Dragon Age: The Veilguard

Dungeonborne

Dynasty Warriors: Origins

Enlisted

Flintlock: The Siege of Dawn

Fort Solis

Frostpunk 2

Ghostrunner 2

God of War Ragnarok

Gray Zone Warfare

Ground Branch

Hitman World of Assassination

Hogwarts Legacy

Icarus

Immortals of Aveum

Indiana Jones and the Great Circle

Jusant

JX Online 3

Kristala

Layers of Fear

Liminalcore

Lords of the Fallen

Marvel Rivals

Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator 2024

Mortal Online 2

Naraka: Bladepoint

Need for Speed Unbound

Once Human

Outpost: Infinity Siege

Pax Dei

Payday 3

Qanga

Ready or Not

Remnant II

Satisfactory

Scum

Senua’s Saga: Hellblade II

Silent Hill 2

Skye: The Misty Isle

Slender: The Arrival

Squad

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Star Wars Outlaws

Star Wars Jedi: Survivor

Starship Troopers: Extermination

Still Wakes the Deep

Supermoves

Test Drive Unlimited Solar Crown

The Axis Unseen

The Black Pool

The Finals

The First Descendant

The Thaumaturge

Torque Drift 2

Tribes 3: Rivals

Witchfire

World of Jade Dynasty

Προτεινω το εξαιρετικο dlss swapper

Screenshot_1.png

Εμενα παντως τα μαμησε ολα το Dlss Swapper 3/3 δεν επαιζαν ή ειχαν κλειδωμενο DLSS off λες και εχω AMD ή επαιζαν σαν 320x200 σε 4Κ.
DDU ,uninstall,Steam/Bnet validate files και παιζω οπως ημουν.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θα δουλευει απλα δεν θα ειναι καθολικο οπως φαινεται οσα δεν υποστηριζουν δηλαδη θα πηγαινουμε προς τριτες μεθοδους. Θα προσθετουν συνεχεια νεα παιχνιδια για override στο nvidia app. 

Spoiler

αρα μλκς διαφημιζανε παλι γτ ελεγαν για ολα τα παιχνιδια, εχουν τσακωθει με την αληθεια μου φαινεται

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

αρα μλκς διαφημιζανε παλι γτ ελεγαν για ολα τα παιχνιδια, εχουν τσακωθει με την αληθεια μου φαινεται

Δεν ειπαν οτι Day 1 θα ειναι για ολα, ειπαν Day 1 για 75 games και στη πορεια σιγα σιγα θα ειναι ολα.
Λογικα θα τα δοκιμαζουν και μετα θα τα ενεργοποιουν .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Εμενα παντως τα μαμησε ολα το Dlss Swapper 3/3 δεν επαιζαν ή ειχαν κλειδωμενο DLSS off λες και εχω AMD ή επαιζαν σαν 320x200 σε 4Κ.
DDU ,uninstall,Steam/Bnet validate files και παιζω οπως ημουν.

Στο forbidden west που το δοκιμασα προχθες που το εβαλα ειναι εξαιρετικο απο dlss swapper. Τωρα θα περασω νεο driver να δω τι γινεται.

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Η nvidia ειπε οτι 75 παιχνιδια θα παιζουν day 0 επισημα το dlss 4. Το καθολικο override κυριως ακουστηκε απο αλλου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στο forbidden west που το δοκιμασα προχθες που το εβαλα ειναι εξαιρετικο απο dlss swapper. Τωρα θα περασω νεο driver να δω τι γινεται.

Η nvidia ειπε οτι 75 παιχνιδια θα παιζουν day 0 επισημα το dlss 4. Το καθολικο override κυριως ακουστηκε απο αλλου. 

Το Forbidden West ειναι μεσα στα δοκιμασμενα, αυτα δηλαδη που ειδαμε σαν Demo το DLSS 4 οπως και τα CP2077,AW2 .
Εγω το δοκιμασα σε τυχαια και μαλιστα δεν δοκιμασα μονο το τελευταιο DLSS ,δοκιμασα 5-6 νεοτερα απο οτι ειχαν και δεν επαιξε κανενα περα απο το δικο τους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stratdevel1 είπε

Εγώ πάντως έχω αγχωθει για το παλικάρι τον @DIM1000 πήρε κάρτα; Είναι καλά ή έχει μπλεξίματα με το Πλαίσιο και την αστυνομία;

Είμαστε έξω από το Πλαίσιο και στήνουμε σκηνές. Εγώ έχω πάρει και το pc μου αγκαλιά με την 4090 να με κρατάει ζεστό το βράδυ.

• Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε

Το Forbidden West ειναι μεσα στα δοκιμασμενα, αυτα δηλαδη που ειδαμε σαν Demo το DLSS 4 οπως και τα CP2077,AW2 .
Εγω το δοκιμασα σε τυχαια.

Οποτε δεν παιζει σε τυχαια ναι για αυτο μαλλον δεν σε δουλεψε καθολου. Εγω forbidden west hogwarts wukong το θελω για αρχη που παιζω και θα παιζω για κανα διμηνο οπως το βλεπω ακομα και βλεπουμε μετα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Οποτε δεν παιζει σε τυχαια ναι για αυτο μαλλον δεν σε δουλεψε καθολου. Εγω forbidden west hogwarts wukong το θελω για αρχη που παιζω και θα παιζω για κανα διμηνο οπως το βλεπω ακομα και βλεπουμε μετα. 

Μα δοκιμασα και τα αλλα DLSS ver δηλαδη αν ειχαν ver 3.1 να βαλω 3.2  3.4  3.7  3.710 και κανενα δεν επαιζε.
Ουσιαστικα η επαιζαν με το δικο τους ή κανενα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε

Μα δοκιμασα και τα αλλα DLSS ver δηλαδη αν ειχαν ver 3.1 να βαλω 3.2  3.4  3.7  3.710 και κανενα δεν επαιζε.
Ουσιαστικα η επαιζαν με το δικο τους ή κανενα.

Πιο παιχνιδι δοκιμασες? Πρωτη φορα το ακουω αυτο να σε χαλασει δηλαδη το παιχνιδι με μια αλλαγη του dll. Να ηταν κανενα παιχνιδι DLSS 1? Το οποιο δεν εχει compatibility σε dlss 2/3/4. Κανα ffxv κανα metro exodus? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πιο παιχνιδι δοκιμασες? Πρωτη φορα το ακουω αυτο να σε χαλασει δηλαδη το παιχνιδι με μια αλλαγη του dll. Να ηταν κανενα παιχνιδι DLSS 1? Το οποιο δεν εχει compatibility σε dlss 2/3/4. Κανα ffxv κανα metro exodus? 

Iσως εφταιγε ο νεος driver του παραπανω link, περασα παλι αυτον απο το Nvidia app (566.36).

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε

Είμαστε έξω από το Πλαίσιο και στήνουμε σκηνές. Εγώ έχω πάρει και το pc μου αγκαλιά με την 4090 να με κρατάει ζεστό το βράδυ.

Μην τα λες κι ερθουν κι αλλοι!!! Είναι το μικρο μας μυστικο!

@stratdevel1 Δείχνω πυγμη! Δεν τους παιρνω τηλ και περιμενω να με παρουν αυτοι. Να τους αρχισω και στα παζαρια!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...