Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, Sprou said:

3200 η windforce στο πλαίσιο 

Τραγικοί χαχαχα

Δεν πειράζει παιδιά... τρελό pass... τα λέμε σε κάνα εξάμηνο εκτός αν τα καταφέρει ο ξάδερφος στο USA 🤪

• Like 2
Δημοσ.

εχει πλάκα που ανυπομονώ και εγώ για το launch στις 16:00 χωρις καν να εχω στο μυαλο μου την αγορά οποιασδήποτε κάρτας :P 

• Haha 9
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, JohnTheReaper89 said:

Έχουν βγει μέσω Nvidia app?? Να μην ανοίγω τσάμπα το PC...

Βγήκε πάντως νέα έκδοση Nvidia app 11.0.2.312

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Κατι δεν παει καλα με το nvidia app . Σε ολα τα παιχνιδια οταν παω να κανω force to dlss preset μου βγαζει unsupported. 

DLSS Swapper και καθάρισες 

Δημοσ.
Just now, JohnTheReaper89 said:

DLSS Swapper και καθάρισες 

Aυτο καταλαβα, ειναι σε πολυ ορισμενα παιχνιδια η επιλογη . Δεν ειναι universal. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια να σας ρωτησω γιατι πραγματικα εχω μπερδευτει επειδη δεν γνωριζω.

Διαβαζω απο καποιους για dlss swaper η κατι αντιστοιχο και βαζουν μονοι τους τα αρχεια..
Αυτο σαν διαδικασια χρειαζεται να το κανω γενικα ; Η αρκει να βαλω καινουργιους drivers? Πως θα ξερω αν ειναι ενημερωμενο το dlss ?  Σε καθε driver ανανεωνονται αυτα ;
Το nvidia app τι παραπανω θα προσφερει ; Θα μπορω να επιλεξω για καθε παιχνιδι forced τι εκδοση πχ dlss θελω ; Δεν εχω καταλαβει.
Εγω πχ με την 3080 χρειαζεται να κανω κατι ;
Οποιος μπορει ας με διαφωτισει καποιος να τα καταλαβω, γιατι δεν ειμαι gamer και δεν εχω ασχοληθει.
Σας ευχαριστω !

Δημοσ.
Just now, akoinonitos said:

και εκει παπατζα δλδ?

εμ πρεπει να κανει μαλλον whitelist η ιδια η nvidia καθε παιχνιδι ξεχωριστα φαινεται . 

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Τραγικοί χαχαχα

Δεν πειράζει παιδιά... τρελό pass... τα λέμε σε κάνα εξάμηνο εκτός αν τα καταφέρει ο ξάδερφος στο USA 🤪

μαρέσει που θα ανάγκαζε η nvidia για ένα τουλ μοντέλο σε msrp

Δημοσ.
1 minute ago, harderos said:

μαρέσει που θα ανάγκαζε η nvidia για ένα τουλ μοντέλο σε msrp

Μπορεί να ανάγκασε τις "μεγάλες" αγορές.... εδώ είναι ελλάντα... τι να πω. 3200 για windforce γελάει το σύμπαν.

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, noFEARgr said:

Κατι δεν παει καλα με το nvidia app . Σε ολα τα παιχνιδια οταν παω να κανω force to dlss preset μου βγαζει unsupported. 

current beta = 11.0.2.308

this driver contains = 11.0.2.312

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, noFEARgr said:

Λογικα θα βγει νεα εκδοση του app. Το STALKER 2 πχ το εχουν day-0 support, αλλα το app δεν σε αφηνει να τα αλλαξεις (ενω θα επρεπε). Κι αυτο με το NVIDIA App που ειναι στους τελευταιους 572.16 drivers.

Επεξ/σία από john2gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...