noFEARgr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Κατι δεν παει καλα με το nvidia app . Σε ολα τα παιχνιδια οταν παω να κανω force to dlss preset μου βγαζει unsupported.
Teddy77 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 minute ago, Sprou said: 3200 η windforce στο πλαίσιο Τραγικοί χαχαχα Δεν πειράζει παιδιά... τρελό pass... τα λέμε σε κάνα εξάμηνο εκτός αν τα καταφέρει ο ξάδερφος στο USA 🤪 2
papiadyths Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες εχει πλάκα που ανυπομονώ και εγώ για το launch στις 16:00 χωρις καν να εχω στο μυαλο μου την αγορά οποιασδήποτε κάρτας 9
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 12 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 12 ώρες 15 minutes ago, JohnTheReaper89 said: Έχουν βγει μέσω Nvidia app?? Να μην ανοίγω τσάμπα το PC... Βγήκε πάντως νέα έκδοση Nvidia app 11.0.2.312 1 2
JohnTheReaper89 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Κατι δεν παει καλα με το nvidia app . Σε ολα τα παιχνιδια οταν παω να κανω force to dlss preset μου βγαζει unsupported. DLSS Swapper και καθάρισες
noFEARgr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Just now, JohnTheReaper89 said: DLSS Swapper και καθάρισες Aυτο καταλαβα, ειναι σε πολυ ορισμενα παιχνιδια η επιλογη . Δεν ειναι universal. 1
GoMaR Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Παιδια να σας ρωτησω γιατι πραγματικα εχω μπερδευτει επειδη δεν γνωριζω. Διαβαζω απο καποιους για dlss swaper η κατι αντιστοιχο και βαζουν μονοι τους τα αρχεια.. Αυτο σαν διαδικασια χρειαζεται να το κανω γενικα ; Η αρκει να βαλω καινουργιους drivers? Πως θα ξερω αν ειναι ενημερωμενο το dlss ? Σε καθε driver ανανεωνονται αυτα ; Το nvidia app τι παραπανω θα προσφερει ; Θα μπορω να επιλεξω για καθε παιχνιδι forced τι εκδοση πχ dlss θελω ; Δεν εχω καταλαβει. Εγω πχ με την 3080 χρειαζεται να κανω κατι ; Οποιος μπορει ας με διαφωτισει καποιος να τα καταλαβω, γιατι δεν ειμαι gamer και δεν εχω ασχοληθει. Σας ευχαριστω !
akoinonitos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Aυτο καταλαβα, ειναι σε πολυ ορισμενα παιχνιδια η επιλογη . Δεν ειναι universal. και εκει παπατζα δλδ? 3
noFEARgr Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Just now, akoinonitos said: και εκει παπατζα δλδ? εμ πρεπει να κανει μαλλον whitelist η ιδια η nvidia καθε παιχνιδι ξεχωριστα φαινεται . 1
harderos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 11 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Τραγικοί χαχαχα Δεν πειράζει παιδιά... τρελό pass... τα λέμε σε κάνα εξάμηνο εκτός αν τα καταφέρει ο ξάδερφος στο USA 🤪 μαρέσει που θα ανάγκαζε η nvidia για ένα τουλ μοντέλο σε msrp
Teddy77 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 minute ago, harderos said: μαρέσει που θα ανάγκαζε η nvidia για ένα τουλ μοντέλο σε msrp Μπορεί να ανάγκασε τις "μεγάλες" αγορές.... εδώ είναι ελλάντα... τι να πω. 3200 για windforce γελάει το σύμπαν. 1
harderos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες άντε και η 6090 windforce στα 6.000ε όταν έρθει η ώρα. 3
panakos_thess Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 20 minutes ago, noFEARgr said: Κατι δεν παει καλα με το nvidia app . Σε ολα τα παιχνιδια οταν παω να κανω force to dlss preset μου βγαζει unsupported. current beta = 11.0.2.308 this driver contains = 11.0.2.312
noFEARgr Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Just now, panakos_thess said: current beta = 11.0.2.308 this driver contains = 11.0.2.312 ε τι , η beta ειναι πιο πιω
john2gr Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, noFEARgr said: Κατι δεν παει καλα με το nvidia app . Σε ολα τα παιχνιδια οταν παω να κανω force to dlss preset μου βγαζει unsupported. Λογικα θα βγει νεα εκδοση του app. Το STALKER 2 πχ το εχουν day-0 support, αλλα το app δεν σε αφηνει να τα αλλαξεις (ενω θα επρεπε). Κι αυτο με το NVIDIA App που ειναι στους τελευταιους 572.16 drivers. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από john2gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα