Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, godslayerxp είπε

H Astral πήρε τη θέση της Strix; Σε λευκό θα βγει; 😀 
Ως τώρα οι μόνες λευκές είναι η Master και η Aero (2,5 slot μόνο!)

Τι λες τώρα... βλέπω και λευκές MSI Gaming Trio και Ventus, αυτή την καγκουριά με τον δράκο πότε θα την σταματήσουν;
(στην κοσμάρα μου εγώ)

Επεξ/σία από godslayerxp
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 minutes ago, chrisde said:

Τα πλεονεκτήματα των Blackwell έναντι των Ada πάντως, εστιάζονται γύρω από τα αυξημένα tensor cores οπότε εμένα προσωπικα τα Benchmarks που εχουν βγει με native resolutions και μάλιστα σε 1440p δεν μου λένε όλη την ιστορία. Θέλω να δω συγκρίσεις με τους ίδιους drivers και με το καινούριο dlss4 για να βγάλω συμπεράσματα. Θεωρητικά οι blackwell θα πρέπει να υπερέχουν αρκετά εκεί.

H 5080 τα παει χειροτερα αναλογικα στο rt σε σχεση με raster απεναντι στην 4080s παντως ακομα και σε 4κ. Αρα μην περιμενεις να δεις καποια διαφορα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, chrisde είπε

Τα πλεονεκτήματα των Blackwell έναντι των Ada πάντως, εστιάζονται γύρω από τα αυξημένα tensor cores οπότε εμένα προσωπικα τα Benchmarks που εχουν βγει με native resolutions και μάλιστα σε 1440p δεν μου λένε όλη την ιστορία. Θέλω να δω συγκρίσεις με τους ίδιους drivers και με το καινούριο dlss4 για να βγάλω συμπεράσματα. Θεωρητικά οι blackwell θα πρέπει να υπερέχουν αρκετά εκεί.

δες το βιντεο του daniel που εβαλα πιο πισω ,ολα τα rt/pt games τρεχει ,γιαυτο το εβαλα.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Mια απο τις τεσσερις θελετε, day one την θελετε, γουρουνι στο σακι θελετε (αφου δεν αφινετε αλλους να τις παρουν, να τις δοκιμασουν και να πουν γνωμες). ΟΚ σεβαστο και κατανοητο και μαγγια σας. Τι μου καοθοσαστε εδω και μυρλιαζετε. Υποσχεθειτε στο παιδι που κρατα τις παραγγελιες, 2-3-4 κατοσταρικακια και θα δειτε πως απο τον πατο της λιστας η ετηση σας θα μπει πανω πανω. Στο Ελλαντα ειμαστε, ειδατε ποτε καμια μηχανη να δουλευει διχως λαδι? Ε μα! λες και ειστε πρωταρηδες κανετε

• Like 3
  • Haha 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Chris2756 είπε

Mια απο τις τεσσερις θελετε, day one την θελετε, γουρουνι στο σακι θελετε (αφου δεν αφινετε αλλους να τις παρουν, να τις δοκιμασουν και να πουν γνωμες). ΟΚ σεβαστο και κατανοητο και μαγγια σας. Τι μου καοθοσαστε εδω και μυρλιαζετε. Υποσχεθειτε στο παιδι που κρατα τις παραγγελιες, 2-3-4 κατοσταρικακια και θα δειτε πως απο τον πατο της λιστας η ετηση σας θα μπει πανω πανω. Στο Ελλαντα ειμαστε, ειδατε ποτε καμια μηχανη να δουλευει διχως λαδι? Ε μα! λες και ειστε πρωταρηδες κανετε

the kid mero gun GIF by Desus & Mero

Δημοσ.

Πλαίσιο, πάντως, θεωρώ ξέρουν ήδη τιμές, 2800 η φτηνότερη 5090 και 1600 η φτηνότερη 5080. Απλά δεν το λένε μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

H 5080 τα παει χειροτερα αναλογικα στο rt σε σχεση με raster απεναντι στην 4080s παντως ακομα και σε 4κ. Αρα μην περιμενεις να δεις καποια διαφορα. 

53 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

δες το βιντεο του daniel που εβαλα πιο πισω ,ολα τα rt/pt games τρεχει ,γιαυτο το εβαλα.

Το είδα στα πολύ πεταχτά διότι δεν προλάβαινα, αν ισχύουν αυτά που είδα, μου κάνει τρομερή εντύπωση. Τις μικρές διαφορές στο ράστερ τις περίμενα, εκεί όχι. Θα δούμε και άλλα όταν βγουν οι νέοι drivers και όταν πάρουν ο azazil και ο DIM1000 τις 5090 τους από εδώ μέσα, άντε και ο Μιλανέζος την 5080 :P για να κάνουμε ασφαλείς συγκρίσεις. Αρνούμαι να πιστέψω ότι ο Πέτσας τις πετσόκοψε τόσο, δεν μπορεί, κάτι χάνουμε...

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...