Teddy77 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Psycho_Warhead said: Κι όμως είναι MSRP τιμή για την Astral που έχει 2800$.. ASUS reveals launch pricing for GeForce RTX 5090/5080, up to $3,099 for 5090 ROG ASTRAL LC Ε και στην asus πάει αυτό... 800$ παραπάνω από founder's είναι too much. 2 minutes ago, thn said: Μέχρι τις 13:00 θα έχουν φύγει όλες. Υπάρχει κόσμος που τα δίνει και χωρίς να βγάζει λεφτά από την κάρτα Δεν λέω μόνο για σήμερα, λέω γενικώς... σίγουρα 4 κομμάτια όλο και κάποιος θα τα πάρει. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Teddy77
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, DIM1000 είπε 4τμχ Astral στα 3.400 έχει φέρει το Πλαίσιο, η μία έφυγε. Δεν έχουν παραλάβει από άλλους aibs. Εγώ πάντως μόλις τώρα τους πήρα τηλέφωνο αφού διαβασα το μήνυμα και μου έιπαν αν δεν ανέβασουν τιμές στο σάιτ δεν μπορούν να μου κάνουν κράτηση.... Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Nefpitou99
DIM1000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Nefpitou99 είπε Εγώ πάντως μόλις τώρα τους πήρα τηλέφωνο αφού διαβασα το μήνυμα και μου έιπαν αν δεν ανέβασουν τιμές στο σάιτ δεν μπορούν να μου κάνουν κράτηση.... Γιατί στην παράθεση σου δειχνει οτι το εχω πει εγω για τα 4 τεμαχια? Κάποιο άλλο παλληκαρι το είπε πιο πανω. Εγω δεν εχω καποια ενημέρωση
thn Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Άραγε να πάνε για κάνα 10% ? Κάνα 250αρι με 300 να βγάλουν? Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από thn
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, DIM1000 είπε Γιατί στην παράθεση σου δειχνει οτι το εχω πει εγω για τα 4 τεμαχια? Κάποιο άλλο παλληκαρι το είπε πιο πανω. Εγω δεν εχω καποια ενημέρωση Νομίζω επειδή 'τσίμπησα' την παράθεση από το δικό σου post δείχνει οτι το έγραψες εσύ;
DIM1000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, thn είπε Άραγε να πάνε για κάνα 10% ? Κάνα 250αρι με 300 να βγάλουν? Για day1 πάντως λογικο είναι. Σίγουρα πολύ χειρότερα τα περίμενα. Δική μου εκτίμηση ηταν κανα 3500 σε αερα και 4000 νερο. Ισως επαιξε ρόλο η συνολική γκρινια και κατάλαβαν οτι δεν ειναι και τίποτα το φοβερο σε σχεση με τις 4090 οπότε πηγανε στα φρενα.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 ώρες πριν, DIM1000 είπε @Nefpitou99 αυριο λογικα θα το κανουν. Εγω τους παιρνω μονο και μονο να μαθω αν ηρθαν καρτες. Σε αυτο το χρονικο σημειο δεν με νοιαζει η τιμη. 3? 4? 5? Θελω καρτα. Αποφασισα το new build σε κακη στιγμη. Δυο μηνες πισω θα ειχα παρει μια 4090 και τωρα ουτε καν θα με ενοιαζε. Τωρα ειναι το μονο part που λειπει. Αρα οτι και να ζητησουν θα το δωσω αρκει να μου δωσουν την καρτα. @Sarandisμε εχουν black list. Εκτος απο τα 10 τηλεφωνα τη μερα, πηγαινα και απο κει μεταμφιεσμενος. Μια σε γρια, μια σε εφοριακο... μεχρι και σε ψυγειο μεταμφιεστηκα... μου εχουν απαγορεψει την εισοδο παντου... 😅😅😅 Aν δεις εναν με καμπαρντινα, καπελο και εφημεριδα με τρυπες να καθεται απεναντι στο παγκακι ειναι ο Αzazil. 3
DIM1000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, Nefpitou99 είπε Νομίζω επειδή 'τσίμπησα' την παράθεση από το δικό σου post δείχνει οτι το έγραψες εσύ; Α. οκ. Απλά μου εκανε εντύπωση και το ρωτησα. Ολα καλα. Ειδικα αν μου παραχορήσεις πιθανη σειρά σου για τη astral... ακομα καλύτερα... χαχαχα 3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Aν δεις εναν με καμπαρντινα, καπελο και εφημεριδα με τρυπες να καθεται απεναντι στο παγκακι ειναι ο Αzazil. Μπα... Τον εχω κοψει για πολύ πιο highend. Τον εχω για να σηκωνει ολο το φορτηγακι με κανενα μυστηριο diy drone.
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, DIM1000 είπε Α. οκ. Απλά μου εκανε εντύπωση και το ρωτησα. Ολα καλα. Ειδικα αν μου παραχορήσεις πιθανη σειρά σου για τη astral... ακομα καλύτερα... χαχαχα Το ρώτησα το παλικάρι απο Πλαίσιο αν υπάρχει καποια σειρά προτεραιότητας και μου έιπε το ίδιο ποίημα. Αν δεν ανέβουν οι τιμές στο σάιτ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Επίσης έιπε οτι οι τίμες θα ανέβουν πιθανότατα το μεσημέρι. Τώρα αν μου είπε παπάτζες δεν μπορώ να το γνωρίζω 1
DIM1000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Nefpitou99 είπε Το ρώτησα το παλικάρι απο Πλαίσιο αν υπάρχει καποια σειρά προτεραιότητας και μου έιπε το ίδιο ποίημα. Αν δεν ανέβουν οι τιμές στο σάιτ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Επίσης έιπε οτι οι τίμες θα ανέβουν πιθανότατα το μεσημέρι. Τώρα αν μου είπε παπάτζες δεν μπορώ να το γνωρίζω Ειδε ομως οτι οντως υπάρχουν τα 4 τεμαχια? Η ουτε αυτο ηξερε? Κι εμενα σημερα απογευμα η αυριο πρωι μου ειπανε. νωρις που μιλησα.
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, DIM1000 είπε Ειδε ομως οτι οντως υπάρχουν τα 4 τεμαχια? Η ουτε αυτο ηξερε? Κι εμενα σημερα απογευμα η αυριο πρωι μου ειπανε. νωρις που μιλησα. Δεν ανέφερε τίποτα. Ούτε τιμή, ούτε τεμάχια. 1
Sakiz105 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 19 λεπτά πριν, thn είπε Άραγε να πάνε για κάνα 10% ? Κάνα 250αρι με 300 να βγάλουν? Νομιζω οτι ειναι σαν τα τσιγαρα πλεον η τιμη. Το "msrp" εχει μεσα και την ταριφα των μεταπωλητων λολ
rigel72 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες https://www.caseking.de/search?q=5090&search-button=&lang=null Εδω τιμες 5090. 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες NVIDIA DLSS 4 Super Resolution Performance Delivers Better Detail and Image Quality Than DLSS 3.8 Quality, New Comparison Highlights
chrisde Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Τα πλεονεκτήματα των Blackwell έναντι των Ada πάντως, εστιάζονται γύρω από τα αυξημένα tensor cores οπότε εμένα προσωπικα τα Benchmarks που εχουν βγει με native resolutions και μάλιστα σε 1440p δεν μου λένε όλη την ιστορία. Θέλω να δω συγκρίσεις με τους ίδιους drivers και με το καινούριο dlss4 για να βγάλω συμπεράσματα. Θεωρητικά οι blackwell θα πρέπει να υπερέχουν αρκετά εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα