thn Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μόλις τώρα, DIM1000 είπε Εννοεις που παιρνω τηλεφωνο για να πληρωσω και να αγορασω ενα προιον με καπελο? Ρκτος αν εμπλεξες την πλακα και τα 15 τηλ με την πραγματικοτητα. Σαν εταιρια ειμαστε ενας πολυ καλος πελατης και οι ανθρωποι θελουν να μας εξυπηρετησουνε. Με το σας παρακαλω τους απευθυνομαι. Οχι με το εχετε υποχρεωση. Αρα? Η δουλεια τους ποια ειναι? Να δρουν μρ κομπλεξ? Ευτυχως ειναι ολοι τους εξαιρετικοι. Υποχρέωση έχουν να είναι εξαιρετικοί. Το τι σέρνουν από μέσα τους μόνο αυτοί ξερουν 1
DIM1000 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 λεπτά πριν, thn είπε Καλά αν θα φέρει 1 με 2 τεμάχια το πλαίσιο να δω ποιος θα πάρει και τι Εκει το σωστο ειναι να τηρηθει σειρα προτεραιοτητας. Ουτε μεγεθος πελατη ουτε τιποτα. Οποιος εκδηλωσε ενδιαφερον πρωτος θα παρει. Εγω δεν ημουν απο αυτους αρα δεν θα πρεπει να παρω.
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Εκει το σωστο ειναι να τηρηθει σειρα προτεραιοτητας. Ουτε μεγεθος πελατη ουτε τιποτα. Οποιος εκδηλωσε ενδιαφερον πρωτος θα παρει. Εγω δεν ημουν απο αυτους αρα δεν θα πρεπει να παρω. 'Οποιος πρόλαβε την Astral είδε. 1 1
DIM1000 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, thn είπε Υποχρέωση έχουν να είναι εξαιρετικοί. Το τι σέρνουν από μέσα τους μόνο αυτοί ξερουν Στη δικη μου δουλεια να σου πω κι εγω τι σερνω? Που εχω και ολη τη δυνατοτητα να διαολοστειλω κοσμο και να μη γινει τιποτα. Και στη διλη σου πιθανως το ιδιο. Αρα αν δεν μπορεις να το διαχειριστεις δεν κανεις αυτη τη δουλεια. Η οποια αλλη. Δεν υπαρχει δουλεια που να μην εχει δυσκολιες. Αν εχεις κατορθωσει κατι τετοιο συγχαρητηρια. Τελος... Ειναι ευκολο να καταλαβεις ποτε καποιος δυσανασχετει και αν η ευγενεια του ειναι μασκα. Με τα συγκεκριμενα παιδια που εξυπηρετουν την εταιρια μας εχουμε πολλα χρονια αψογη συνεργασια. Και να μη μου βρουνε καρτα, θα πω ευχαριστω που προσπαθησαν και θα παρακαλεσω να με εχουν υπ οψη. Δεν θα κανω παρατηρηση ουτε τους θεωρω υποχρεωμενους. 4 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε 'Οποιος πρόλαβε την Astral είδε. Ασ την κατω αυτη. Εγω την ειδα πρωτος σου λεωωωω. Χαχαχα Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από DIM1000 1
thn Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Στην δική μου δουλειά οποίος φουσκώνει τσουρέκια μπαίνει στο τέλος. Αν δεν του αρέσει ας πάει αλλού. Δεν πα να χτυπιέται το ίδιο του κάνει. Διαχωρισμός πελατών για να έχω και εγώ και οι συνεργάτες μου πιο ήρεμη ζωή. Γιατί η ρουφιάνα είναι μικρή για να είναι πικρή. Άρα με παίρνεις 30 τηλέφωνα και μου λες καίγομαι. Εσύ έχεις το πρόβλημα όχι εγώ. Για εμένα είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όταν ήμουν σε πωλήσεις σε μεγάλη εταιρεία το ίδιο κάναμε. Γιατί αν άλλος πελάτης άκουγε ότι εξυπηρετησαμε λόγω του ότι μας είχε τρελάνει κάποιος πιο γρήγορα θα γινόταν χαμός. 2 1
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Ασ την κατω αυτη. Εγω την ειδα πρωτος σου λεωωωω. Χαχαχα Πάρε την Astral LC εσύ και άφησε σε μένα την ταπεινή air cool version!
grevoil Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 15 minutes ago, thn said: Καλά αν θα φέρει 1 με 2 τεμάχια το πλαίσιο να δω ποιος θα πάρει και τι Εγώ έχω το οκ από την γυναίκα, είπε να περάσω να πάρω ψωμί και την ρώτησα κόκα κόλα ή πορτοκαλάδα και μου είπε πάρε ότι θέλεις, άρα έχουμε ψωμί και μια 5090. 9
chrisde Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 13 ώρες πριν, music_lover είπε Όποιος δεν θέλει να πληρώνει αυτές τις εξωφρενικές τιμές για gpu τότε δεν αγοράζει 4k οθόνη, είναι τόσο απλό. Δεν γίνεται από την μία να αγοράζουμε τέτοιες οθόνες και από την άλλη να λέμε θέλω φθηνή 4k gpu γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να οδηγήσεις τόσα πολλά pixels, τα reviews είναι εκεί και το δείχνουν. Δεν εξετάζω αν είναι ή όχι απαράδεκτες οι τιμές γιατί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι δημιουργούμε στον εαυτό μας, με την αγορά 4k οθόνης, την ανάγκη για αγορά πανάκριβης gpu. Όσο δελεαστικό (λόγω πτώσης των τιμών των εν λόγω οθονών και λόγω καθαρότητας της εικόνας από την υψηλή ανάλυση) και να φαίνεται το να παίζεις σε μια τέτοια οθόνη δεν αξίζει το κόστος σε γραφικά, επιδόσεις και χρήματα για την αγορά gpu. Όπως δεν αξίζει οπτικά λόγω της επίπτωσης που έχει στην απόδοση, η ρύθμιση ultra στις επιλογές γραφικών. Μπορείς να έχεις ένα υψηλής ποιότητας οπτικό αποτέλεσμα και με την επιλογή high και σε συνδυασμό με μια οθόνη 2k να κάνεις ποιοτικό gaming. Έτσι και θα έχεις δώσει λιγότερα χρήματα για την αγορά 2k/high hz οθόνης και λιγότερα χρήματα για αγορά gpu και πολύ καλό οπτικό αποτέλεσμα. Προφανώς και όσα αναφέρω δεν αφορούν και δεν ενδιαφέρουν τους ενθουσιώδης, αυτοί είναι μια μειοψηφία που δεν ικανοποιούνται με κάτι τέτοιο αλλά δεν απευθύνομαι σε αυτούς, απευθύνομαι κυρίως σε όλους όσους μας διαβάζουν και προβληματίζονται όταν βλέπουν δεκάδες posts να μονοπωλούν το ενδιαφέρον για κάρτες των 1200+ ευρώ και ενδεχομένως να αισθάνονται peasants ή να νομίζουν ότι πρέπει να ξοδέψουν ένα κάρο λεφτά για να παίξουν σωστά. Μην τρελαθούμε, το 1440p είναι ο νέος βασιλιάς του pc gaming και εκεί πρέπει να στοχεύουν όσοι θέλουν κάτι καλύτερο από το κλασικό 1080p που πρέπει κάποια στιγμή να πεθάνει..και αφήστε το 4k για τους καπιταλιστές και τους ενθουσιώδεις. Για χάρη της κουβέντας επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Πρώην κάτοχος uw1440p και νυν 4Κ, ποτέ μου δεν είχα και δεν με ενδιέφερε να αποκτήσω Χ090 με ένα σκασμό λεφτά, διότι δεν κρίνω ότι αξίζει για την περίπτωσή μου. Η διαφορά οπτικά είναι μεγάλη ακόμα και σε 27" ή 34"uw. Άμα βάλεις dldsr σε 1440p θα πάρεις μια καλή εικόνα (φυσικά με καθαρό 4Κ θα είναι ακόμα καλύτερα). Όσον αφορά την απόδοση δηλώνω κατηγορηματικά και όποιος θέλει ας με διαψεύσει ότι 4Κ με dlss performance > 1440p με dlss quality και σε αρκετές περιπτώσεις αν η υλοποίηση του dlss είναι καλή (που συνήθως είναι, αλλά όχι πάντα όμως) και από native 1440p. Αυτό ίσχυε και πριν με το cnn μοντέλο, πόσο μάλλον τώρα με το transformer που βελτιώνει αρκετά κυρίως το dlss performance. H vram είναι το μόνο θέμα για 4Κ (αν και δεν θα έπρεπε, μαλακίες του πέτσα αυτά) αλλά και εδώ με το dlss perf και transformer μειώνεται η χρήση του, αν και σε καμία περίπτωση δεν θα πρότεινα 12gb ούτως ή άλλως. Τα 16 όμως είναι ανεκτά, όχι ιδανικά, αλλά τη δουλειά την κάνεις. Συμπερασματικά επομένως: Δεν χρειάζεσαι το top dog κάθε φορά και να σκας και καλά ένα σκασμό λεφτά για να παίξεις σαν άνθρωπος σε 4Κ. Με κάποιους λογικούς συμβιβασμούς θα κάνεις τη δουλειά και με μια 5070ti ή 4070ti super πχ και θα έχεις ανώτερη εμπειρία από ότι σε 1440p. Αν δεν θες να κάνεις συμβιβασμούς και θες ξέρω γω dlaa με 240fps χωρίς mfg, σου έχω άσχημα νέα: δεν σου φτάνει ούτε η 5090 αλλά ναι όσα περισσότερα δώσεις, τόσα περισσότερα θα πάρεις και θα κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, αλλά θα κάνεις. Το υπόλοιπο σύστημα σε 4Κ δεν χρειάζεται να είναι τίποτα εξωφρενικό, όσο ανεβαίνει η ανάλυση, τόσο μειώνεται η ανάγκη για cpu/ram. 2
DiaperCh@nger101 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 4τμχ Astral στα 3.400 έχει φέρει το Πλαίσιο, η μία έφυγε. Δεν έχουν παραλάβει από άλλους aibs.
DIM1000 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 17 λεπτά πριν, thn είπε Στην δική μου δουλειά οποίος φουσκώνει τσουρέκια μπαίνει στο τέλος. Αν δεν του αρέσει ας πάει αλλού. Δεν πα να χτυπιέται το ίδιο του κάνει. Διαχωρισμός πελατών για να έχω και εγώ και οι συνεργάτες μου πιο ήρεμη ζωή. Γιατί η ρουφιάνα είναι μικρή για να είναι πικρή. Άρα με παίρνεις 30 τηλέφωνα και μου λες καίγομαι. Εσύ έχεις το πρόβλημα όχι εγώ. Για εμένα είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όταν ήμουν σε πωλήσεις σε μεγάλη εταιρεία το ίδιο κάναμε. Γιατί αν άλλος πελάτης άκουγε ότι εξυπηρετησαμε λόγω του ότι μας είχε τρελάνει κάποιος πιο γρήγορα θα γινόταν χαμός. Γι αυτο ειπα σειρα προτεραιοτητας. Αλλα οπως και να το κανεις, παντα υπαρχουν και οι πιο καλοι πελατες. Στη δικη μου δουλεια λοιπον αν εισσι ευγενικος και με σεβεσαι θα σε σεβαστω και θα σε βοηθησω. Ακομα και αν εισαι τσουρεκιας γιατι οντως εσυ μπορει να τα εχεις ολα λυμενα και το θεμα σου να ειναι ασημαντο μεν για μενα, σημαντικο για σενα. Το λεω αυτο γιατι η δουλεια μου ειναι με γιωτ και γενικα σκαφη που οντως ακους παραλογα προβληματα. Αν διανοηθεις να εχεις στυλακι η να εισαι αγενης.... Απλα δεν σηκωνω ποτε ξανα το τηλ. Και δυστυχως στην περιπτωση μου δεν εχει κι αλλου. Τα παντα ειναι κλειδωμενα και μονο εγω εχω τους κωδικους για να προφυλαξω και τη δουλεια μου. Στον ευγενικο τσουρεκια λοιπον δεν λεω ποτε οχι. Αλλιως θελει ψαξιμο με τον εαυτο μου να βρω απο που μπορει να πηγαζουν τα οποια κομπλεξ. Τοσο απλα και για μενα λοιπον. 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε 4τμχ Astral στα 3.400 έχει φέρει το Πλαίσιο, η μία έφυγε. Δεν έχουν παραλάβει από άλλους aibs. Σου λεμε μεγεια δηλαδη φιλε μου???
Sprou Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε 4τμχ Astral στα 3.400 έχει φέρει το Πλαίσιο, η μία έφυγε. Δεν έχουν παραλάβει από άλλους aibs. Είσαι αποθήκη Μαγούλας τώρα;😅 3
DIM1000 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Sprou είπε Είσαι αποθήκη Μαγούλας τώρα;😅 Κανεις δεν ειναι εδω ρε... Εχω κρυφτει εγω κατω απο ενα φορτηγο και κοιταω. 🤣🤣🤣 Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από DIM1000 6
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Teddy77 είπε 3,4Κ να την βάλουν στον πάτο τους 🙄 Κι όμως είναι MSRP τιμή για την Astral που έχει 2800$.. ASUS reveals launch pricing for GeForce RTX 5090/5080, up to $3,099 for 5090 ROG ASTRAL LC Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Psycho_Warhead
thn Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε 3,4Κ να την βάλουν στον πάτο τους 🙄 Μέχρι τις 13:00 θα έχουν φύγει όλες. Υπάρχει κόσμος που τα δίνει και χωρίς να βγάζει λεφτά από την κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα