papiadyths Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες με τους nvidia drivers τι γινεται ,δεν θα επρεπε να ειναι διαθεσιμοι ηδη ; θεωρητικα με το launch των καρτων σε θεωρητικο επιπεδο παντα , καποιος μπορει να την παρει το πρωτο λεπτο κυκλοφοριας τους και να την κουμπωσει ..
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, papiadyths είπε με τους nvidia drivers τι γινεται ,δεν θα επρεπε να ειναι διαθεσιμοι ηδη ; θεωρητικα με το launch των καρτων σε θεωρητικο επιπεδο παντα , καποιος μπορει να την παρει το πρωτο λεπτο κυκλοφοριας τους και να την κουμπωσει .. Το launch είναι στις 4 το μεσημέρι. 4 1
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 59 λεπτά πριν, Sprou είπε Χτες πάντως μου είπαν ότι μέχρι τις δέκα Φλεβάρη θα φέρουν μόνο Asus.γιαυτο ίσως εκτοξεύθηκαν στο θεό οι τιμές.. Μακάρι να ισχύει. Astral μόνο!
DIM1000 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Astralοι θα γινουμε... Η αναγκη βλεπεις.... Αααχχχχχ...
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, DIM1000 είπε αυριο λογικα θα το κανουν. Εγω τους παιρνω μονο και μονο να μαθω αν ηρθαν καρτες. Σε αυτο το χρονικο σημειο δεν με νοιαζει η τιμη. 3? 4? 5? Θελω καρτα. Αποφασισα το new build σε κακη στιγμη. Δυο μηνες πισω θα ειχα παρει μια 4090 και τωρα ουτε καν θα με ενοιαζε. Τωρα ειναι το μονο part που λειπει. Αρα οτι και να ζητησουν θα το δωσω αρκει να μου δωσουν την καρτα. One of us! One of us! Σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω on hold όλα τα νέα games (Indy, Stalker 2, FF Rebirth και το Spidey 2 που βγαίνει σήμερα) μέχρι να πάρω τη 5090. Σοβαρά προβλήματα, όχι αστεία!
godslayerxp Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες H Astral πήρε τη θέση της Strix; Σε λευκό θα βγει; 😀 Ως τώρα οι μόνες λευκές είναι η Master και η Aero (2,5 slot μόνο!)
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μόλις τώρα, godslayerxp είπε H Astral πήρε τη θέση της Strix; Σε λευκό θα βγει; 😀 Ως τώρα οι μόνες λευκές είναι η Master και η Aero (2,5 slot μόνο!) Strix μόνο η 5070ti νομίζω...σε λευκό δεν έχει βγει προς το παρόν. Λογικά θα την βγάλουν μετά απο 6 μήνες - χρόνο και θα στοιχίζει 85κ 😝
thn Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DIM1000 είπε @Nefpitou99 αυριο λογικα θα το κανουν. Εγω τους παιρνω μονο και μονο να μαθω αν ηρθαν καρτες. Σε αυτο το χρονικο σημειο δεν με νοιαζει η τιμη. 3? 4? 5? Θελω καρτα. Αποφασισα το new build σε κακη στιγμη. Δυο μηνες πισω θα ειχα παρει μια 4090 και τωρα ουτε καν θα με ενοιαζε. Τωρα ειναι το μονο part που λειπει. Αρα οτι και να ζητησουν θα το δωσω αρκει να μου δωσουν την καρτα. @Sarandisμε εχουν black list. Εκτος απο τα 10 τηλεφωνα τη μερα, πηγαινα και απο κει μεταμφιεσμενος. Μια σε γρια, μια σε εφοριακο... μεχρι και σε ψυγειο μεταμφιεστηκα... μου εχουν απαγορεψει την εισοδο παντου... 😅😅😅 7000 χιλιάρικα σου φέρνω astral σε 17 μέρες. Να σε δω αν δεν μασας. Εννοείται σφραγισμένη και invoice από us Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από thn 1
DIM1000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε One of us! One of us! Σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω on hold όλα τα νέα games (Indy, Stalker 2, FF Rebirth και το Spidey 2 που βγαίνει σήμερα) μέχρι να πάρω τη 5090. Σοβαρά προβλήματα, όχι αστεία! Μακαρι φιλε μου να ειναι αυτα τα προβληματα μας παντα. Δεν ενοχλουμε και κανεναν. Εγω εχω και δευτερο.... πολυ σοβαρο. Το ειπα στη γυναιλα μου λαι κουναγε το κεφαλι η απονη κακουργα.... Αν βρω με νερο που εχει 360 ψυγειο.... που θα το βαλω ο ανθτωπος.... κοιταω και ξανακοιταω το κουτι (παμω στον παγκο της κουζινας λογω ογκου οποτε επισης σοβαρο προβλημα αν δε φυγει συντομα) και δεν βρισκω θεση... στο ταβσνι υου ειναι η μια aio. Μον8 εσεις θα με καταλαβετε συντροφοι.... 🤣🤣🤣 5 λεπτά πριν, thn είπε 7000 χιλιάρικα σου φέρνω astral σε 17 μέρες. Να σε δω αν δεν μασας. Ειπαμε φιλε μου. Οχι και να περασουμε απο την υπερβολη στην ηλιθιοτητα. Αυτα τα κανανε οι χαζοminers που νομιζανε οτι θα αγορασουν lamborghini σε ενα χρονο. Και 17 μερες..... Δεν εχει δυσκολια μετα. Ιδανικα Σαββατο θελω να παραλαβω. Αν θες σε 17 μερες σου βρισκω 5 στα 5κ η μια. Εννοειται σφραγισμενες με τιμολογιο πλαισιαρας. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από DIM1000 1
thn Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Θέλω να δω τι θα έχεις μέχρι Σάββατο. Εγώ αν ήμουν στο πλαίσιο και αυτά που λες ότι κανείς τα κάνεις όντως δεν θα είχες από την πρώτη παραλαβή.
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 7 λεπτά πριν, DIM1000 είπε 7000 χιλιάρικα σου φέρνω astral σε 17 μέρες. 17 μέρες ; Θα μου έχουν περάσει ζουρλομανδύα ως τότε.
thn Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Καλά αν θα φέρει 1 με 2 τεμάχια το πλαίσιο να δω ποιος θα πάρει και τι 2
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, thn είπε Καλά αν θα φέρει 1 με 2 τεμάχια το πλαίσιο να δω ποιος θα πάρει και τι Battle to the death βεβαίως βεβαίως.
DIM1000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 3 λεπτά πριν, thn είπε Θέλω να δω τι θα έχεις μέχρι Σάββατο. Εγώ αν ήμουν στο πλαίσιο και αυτά που λες ότι κανείς τα κάνεις όντως δεν θα είχες από την πρώτη παραλαβή. Εννοεις που παιρνω τηλεφωνο για να πληρωσω και να αγορασω ενα προιον με καπελο? Ρκτος αν εμπλεξες την πλακα και τα 15 τηλ με την πραγματικοτητα. Σαν εταιρια ειμαστε ενας πολυ καλος πελατης και οι ανθρωποι θελουν να μας εξυπηρετησουνε. Με το σας παρακαλω τους απευθυνομαι. Οχι με το εχετε υποχρεωση. Αρα? Η δουλεια τους ποια ειναι? Να δρουν μρ κομπλεξ? Ευτυχως ειναι ολοι τους εξαιρετικοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα