GoMaR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Οσοι εχετε 4080S, κλειστε κανα προγραμμα απο το startup των windows, ανεβαστε λιγο τα ρολογια και βουαλα η 5080. Μολις γλυτωσατε λεφτα. Thank me later. 5
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, GoMaR είπε Οσοι εχετε 4080S, κλειστε κανα προγραμμα απο το startup των windows, ανεβαστε λιγο τα ρολογια και βουαλα η 5080. Μολις γλυτωσατε λεφτα. Thank me later. Με oc πιάνεις ήδη 5080 βέβαια και η 5080 με oc περνάει ακόμα πιο μπροστά με το ανάλογο ρευματακι και αυτή. Το λέω πάντα. Δεν υπαρχει κακή κάρτα μόνο κακή τιμή. 2
KNIGHTRIDER42 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα ομάδα. Με την ευκαιρία που αναφέρθηκε το OC. Σκέφτομαι να κάνω τη διαδικασία OC scanner του MSI afterburner στην 4080 μιας και δεν βλέπω ούτε στη νέα γενιά να κάνω μετάβαση, ούτε 4090.να βρίσκω. Αξίζει να το κάνω; Θα κερδίσω κάτι σε επιδόσεις; και αν το κάνω η κάρτα πλέον θα θεωρείται πειραγμενη οπότε θα χάσει σε αξία; Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από KNIGHTRIDER42
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, KNIGHTRIDER42 είπε Καλημέρα. Με την ευκαιρία που αναφέρθηκε το OC. Σκέφτομαι να κάνω τη διαδικασία OC scanner του MSI afterburner στην 4080. Αξίζει να το κάνω; Θα κερδίσω κάτι σε επιδόσεις; και αν το κάνω η κάρτα πλέον θα θεωρείται πειραγμενη οπότε χάνει αξία; Καλύτερα χειροκίνητα δεν έχει και πολύ νόημα το oc scanner. Δεν χάνεις τίποτα με το oc θα κερδίσεις ναι απλά άποψη μου δεν αξίζει να το κάνεις για να πάρεις 5% επιδόσεις με περισσότερο ρεύμα θερμοκρασίες θόρυβο. Αν θέλεις να έχεις και όσο γίνετε περισσότερο επιδόσεις και όσο γίνετε λογικό ρεύμα παίξε με 80% power limit η max 1 voltage και κούμπωσε 2850 συχνότητα. Αν περάσει 3d mark TimeSpy είσαι οκ αν κρασαρει ρίχνεις 15mhz συχνότητα κάθε φορά. Με μέγιστο ρεύμα και ανάλογα το Power limit της υλοποίησης μπορείς να παίξεις και πάνω από 3000 συχνότητα αλλά δεν έχει νόημα για να κερδίσεις 2 3fps. 1
azazil1190 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, KNIGHTRIDER42 είπε Καλημέρα ομάδα. Με την ευκαιρία που αναφέρθηκε το OC. Σκέφτομαι να κάνω τη διαδικασία OC scanner του MSI afterburner στην 4080 μιας και δεν βλέπω ούτε στη νέα γενιά να κάνω μετάβαση, ούτε 4090.να βρίσκω. Αξίζει να το κάνω; Θα κερδίσω κάτι σε επιδόσεις; και αν το κάνω η κάρτα πλέον θα θεωρείται πειραγμενη οπότε χάνει αξία; Όχι είσαι πολύ safe. Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις manual oc στο afterburner το οποίο είναι κάτι το πολύ εύκολο και το μόνο που χρειάζεται είναι να την τεσταρεις για σταθερότητα. Το oc scanner δεν θα φτάσει την απόδοση που θα πάρεις από manual oc 1
KNIGHTRIDER42 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Καλύτερα χειροκίνητα δεν έχει και πολύ νόημα το oc scanner. Δεν χάνεις τίποτα με το oc θα κερδίσεις ναι απλά άποψη μου δεν αξίζει να το κάνεις για να πάρεις 5% επιδόσεις με περισσότερο ρεύμα θερμοκρασίες θόρυβο. Αν θέλεις να έχεις και όσο γίνετε περισσότερο επιδόσεις και όσο γίνετε λογικό ρεύμα παίξε με 80% power limit η max 1 voltage και κούμπωσε 2850 συχνότητα. Αν περάσει 3d mark TimeSpy είσαι οκ αν κρασαρει ρίχνεις 15mhz συχνότητα κάθε φορά. Με μέγιστο ρεύμα και ανάλογα το Power limit της υλοποίησης μπορείς να παίξεις και πάνω από 3000 συχνότητα αλλά δεν έχει νόημα για να κερδίσεις 2 3fps. 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Όχι είσαι πολύ safe. Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις manual oc στο afterburner το οποίο είναι κάτι το πολύ εύκολο και το μόνο που χρειάζεται είναι να την τεσταρεις για σταθερότητα. Το oc scanner δεν θα φτάσει την απόδοση που θα πάρεις από manual oc Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια τη φοβάμαι τη διαδικασία μη κάνω καμιά μ..... και κάψω κάρτα, επεξεργαστή, μητρική. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας θα διαβάσω και ότι πληροφορίες βρω στο internet και θα το προσπαθήσω.
azazil1190 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, KNIGHTRIDER42 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια τη φοβάμαι τη διαδικασία μη κάνω καμιά μ..... και κάψω κάρτα, επεξεργαστή, μητρική. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας θα διαβάσω και ότι πληροφορίες βρω στο internet και θα το προσπαθήσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάψεις τίποτα. Τέρμα να βάλεις το voltage στην κάρτα δλδ 1.1ν είναι στα πολύ safe όρια του chip. Με άλλα λόγια είναι κλειδωμένο μέχρι εκεί από nvidia . 2
DIM1000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ναι καλημερα! Πλαισιο? Καλημερα σας κυριε. Ναι. Για μια καρτα 5090 τηλεφωνω... Κυριε η καθαριστρια ειμαι. Δεν ανοιξε ακομα. Α πολυ ωραια. Ποια? Η κυρια Καιτη? Η κυρια Ελενη? Ποια? Κυριε καλεστε οταν ανοιξουν. Σας παρακαλω. Θα καλεσω και τοτε 7-8 φορες μην ανησυχειτε. Δεν πεταγεστε μεχρι την αποθηκη να δειτε αν εχει κουτακια που λενε πσνω Astral... Suprim... Extrrne... κατι... Αν δεν κλεισετε θα παρω την αστυνομια. Πολυ καλη ιδεα! Θα βοηθησουν πιστευετε ε? Τουυυυτττττττ.... Για αυριο μου εχουν πει οτι θα ξερουν μαλλον, αλλα καμια 15αρια τηλεφωνα σημερα ισως βοηθησουν λιγο. Για να με ξεφορτωθουν και μονο, θα βαλουν ρεφενε και θα μου τη χαρισουνε... 🤣🤣🤣🤣 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από DIM1000 1 1 13
Nefpitou99 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, DIM1000 είπε Ναι καλημερα! Πλαισιο? Καλημερα σας κυριε. Ναι. Για μια καρτα 5090 τηλεφωνω... Κυριε η καθαριστρια ειμαι. Δεν ανοιξε ακομα. Α πολυ ωραια. Ποια? Η κυρια Καιτη? Η κυρια Ελενη? Ποια? Κυριε καλεστε οταν ανοιξουν. Σας παρακαλω. Θα καλεσω και τοτε 7-8 φορες μην ανησυχειτε. Δεν πεταγεστε μ2χρι την αποθηλη να δειτε αν εχει κουτακια που λενε πσνω Astral... Suprim... Extrrne... κατι... Αν δεν κλεισετε θα παρω την αστυνομια. Πολυ καλη ιδεα! Θα βοηθησουν πιστευετε ε? Τουυυυτττττττ.... Για αυριο μου εχουν πει οτι θα ξερουν μαλλον, αλλα καμια 15αρια τηλεφωνα σημερα ισως βοηθησουν λιγο. Για να με ξεφορτωθουν και μονο, θα βαλουν ρεφενε και θα μου τη χαρισουνε... 🤣🤣🤣🤣 Ας ξεκινήσουν από τα απλά..όπως π.χ να ανακοινώσουν επίσημα τις τιμές και να μην κοιτάμε το page source κάθε 5 λεπτά και βλέπουμε. Μην τα κουράζουμε τα παιδιά.
Sarandis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Ναι καλημερα! Πλαισιο? Καλημερα σας κυριε. Ναι. Για μια καρτα 5090 τηλεφωνω... Κυριε η καθαριστρια ειμαι. Δεν ανοιξε ακομα. Α πολυ ωραια. Ποια? Η κυρια Καιτη? Η κυρια Ελενη? Ποια? Κυριε καλεστε οταν ανοιξουν. Σας παρακαλω. Θα καλεσω και τοτε 7-8 φορες μην ανησυχειτε. Δεν πεταγεστε μεχρι την αποθηκη να δειτε αν εχει κουτακια που λενε πσνω Astral... Suprim... Extrrne... κατι... Αν δεν κλεισετε θα παρω την αστυνομια. Πολυ καλη ιδεα! Θα βοηθησουν πιστευετε ε? Τουυυυτττττττ.... Για αυριο μου εχουν πει οτι θα ξερουν μαλλον, αλλα καμια 15αρια τηλεφωνα σημερα ισως βοηθησουν λιγο. Για να με ξεφορτωθουν και μονο, θα βαλουν ρεφενε και θα μου τη χαρισουνε... 🤣🤣🤣🤣 Πες τους, "Ναι γεια σας, εποχική θέση για την αποθήκη έχετε μήπως;" Σε έφτιαξα 😄
DIM1000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου @Nefpitou99 αυριο λογικα θα το κανουν. Εγω τους παιρνω μονο και μονο να μαθω αν ηρθαν καρτες. Σε αυτο το χρονικο σημειο δεν με νοιαζει η τιμη. 3? 4? 5? Θελω καρτα. Αποφασισα το new build σε κακη στιγμη. Δυο μηνες πισω θα ειχα παρει μια 4090 και τωρα ουτε καν θα με ενοιαζε. Τωρα ειναι το μονο part που λειπει. Αρα οτι και να ζητησουν θα το δωσω αρκει να μου δωσουν την καρτα. @Sarandisμε εχουν black list. Εκτος απο τα 10 τηλεφωνα τη μερα, πηγαινα και απο κει μεταμφιεσμενος. Μια σε γρια, μια σε εφοριακο... μεχρι και σε ψυγειο μεταμφιεστηκα... μου εχουν απαγορεψει την εισοδο παντου... 😅😅😅 3
Sprou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε Ας ξεκινήσουν από τα απλά..όπως π.χ να ανακοινώσουν επίσημα τις τιμές και να μην κοιτάμε το page source κάθε 5 λεπτά και βλέπουμε. Μην τα κουράζουμε τα παιδιά. Νομίζω στις τέσσερις το μεσημέρι είναι το επίσημο launch.. Καλά όχι ότι θα δούμε διάφορα άλλα λέμε τώρα @DIM1000 αλλά 15 τηλέφωνα από εμένα θα έχουν..Χτες πάντως μου είπαν ότι μέχρι τις δέκα Φλεβάρη θα φέρουν μόνο Asus.γιαυτο ίσως εκτοξεύθηκαν στο θεό οι τιμές.. Tuf 3100,astral 3500 Wtf Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από Sprou
DIM1000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Sprou είπε Νομίζω στις τέσσερις το μεσημέρι είναι το επίσημο launch.. Καλά όχι ότι θα δούμε διάφορα άλλα λέμε τώρα @DIM1000 αλλά 15 τηλέφωνα από εμένα θα έχουν..Χτες πάντως μου είπαν ότι μέχρι τις δέκα Φλεβάρη θα έχουν μόνο Asus.γιαυτο ίσως εκτοξεύθηκαν στο θεό οι τιμές.. Tuf 3100,astral 3500 Wtf Αμα ειναι 3500 η Astral, κανω παρτυ να ξερεις.... Ειμαι πολυ καλα. Η κουταμαρα μου ειναι οτι της ειπα και νερο και τωρα δεν βρισκω θεση αν παιξει αυτη για το ψυγειο της. Στα 3500 Astral αερα... Αεραααααααααααα!!!!! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από DIM1000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα