Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

29 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και να σου πει να πάτε για ποτό το  techbabe και να μην της φτάνουν τα 16gb vram σου...φαντάσου δράμα...

Επεξ/σία από niko13
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Xαρακτηρισα τη 5080 τιμια στα 1100€ 

Έλα ρε θα παίξει 5080 στα 1100 ευρώ;

Καλή φάση!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommy^ είπε

Έλα ρε θα παίξει 5080 στα 1100 ευρώ;

Καλή φάση!

Oχι καμια σχεση, τουλαχιστον οχι για φετος :P
Αυτη ειναι υποθετικη απαντηση σε υποθετικη ερωτηση.
Εν συντομια με ρωτησε αν θα ηταν VFM στα 1100€ και απαντησα Ναι.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Arkin είπε

Eδω εισαι. Με φπα κανονικα. Τον ειχα αφησει στα 290 και μολις ειδα 205 λεω εδω ειμαστε. 

Καλα ρε συ τοσοι τρεχουν με 13/14η γενια και εσυ πηγες και πηρες 14600kf.
Δεν εχεις μιλησει με Armoral;
Eγω κοιταζα για 14400f για το μικρο pc και τελικα εχω καταληξει σε 12600kf να ειμαι σιγουρος.
Σχεδον τα ιδια ειναι με ελαχιστα καλυτερες επιδοσεις ο 12600kf και τιμες 140-150€.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Καλα ρε συ τοσοι τρεχουν με 13/14η γενια και εσυ πηγες και πηρες 14600kf.
Δεν εχεις μιλησει με Armoral;
Eγω κοιταζα για 14400f για το μικρο pc και τελικα εχω καταληξει σε 12600kf να ειμαι σιγουρος.
Σχεδον τα ιδια ειναι με ελαχιστα καλυτερες επιδοσεις ο 12600kf και τιμες 140-150€.

Ειναι στα μεγαλυτερα μοντελα το θεμα οχι στους i5. Και κυριως 13900k 14900k. 

nvgpucomp64.dllcrashes.png.4a8d5497d37d3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι στα μεγαλυτερα μοντελα το θεμα οχι στους i5. Και κυριως 13900k 14900k. 

nvgpucomp64.dllcrashes.png.4a8d5497d37d3

Εγω βλεπω να τα σκοτωνουν ολα, μεχρι και τις μητρικες γιατι εβγαζαν μπλε οθονες.
Και 1% να ειναι, προσωπικα δεν το ρισκαρω.
Ευχομαι να σου βγει καλος.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Ναι η αληθεια ειναι οτι απεχω απο την οποιαδηποτε specολαγνια και θεωριες.
Με ενδιαφερει στη πραξη τι κανει.
Δεν με ενδιαφερει ποσο % εδωσε απο την προηγουμενη γενια, αν εχει 256bit bus, αν η Vram ειναι 16 η 160 και αν θα επρεπε να τη πουλανε οσο πουλαγαν τις high end πριν 15 χρονια.
1)Θα κοιταξω τι εχω (και οχι τι υπηρχε γενικα και ποσο το ξεπερασε)
2)Θα κοιταξω τι θελω να παιξω που δεν μπορει η δικια μου
(και οχι τι μπορει να παιξει των αλλων και αν υπαρχει το X game που δεν θα μου παιζει αλλα ετσι και αλλιως δεν θα το επαιζα ποτε)
3)Θα κοιταξω να αγορασω αυτη που μπορει να μου προσφερει αυτα που θελω κοντα στο ποσο που θελω να διαθεσω
(και οχι ποσο πηρε ο μπαμπης μια αλλη περσυ ή ποσο θεωρει ο Κωστας οτι ειναι καλη τιμη για να τη παρω)

Τα γράφεις τόσο ωραία όταν πρόκειται για τον τιτανοτεράστιο τσενσεν. 

Απλά κοίτα το λίγο, γιατί άλλα έλεγες για το λιζάκι.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aris-leme είπε

Εγώ πριν κοιμηθώ κάθε βράδυ προσεύχομαι στον Θεό να έχει καλά τον Jensen και τα πέτσινα του. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Δεν τα ελεγα για το Λιζακι, τα ελεγα σε αυτους που προσπαθουσαν να κανουν ισα και ομοια τις 4000 με τις 7000 και το DLSS με το FSR.
Oυτε ο AMD-Unboxed τετοια φαντασια που εβαζε 7 φορες το spiderman και 5 φορες το Fornite για να βγαλει τα ποσοστα κοντα.
Βγηκε και ανεβασε βιντεο με το ποσο καλυτερο ειναι το DLSS.
Αλλα αν δεν φας 10 τυροπιτες , πως θα καταλαβεις οτι η καλυτερη ειναι η κουρου.

Δημοσ.

Πάω να δω προσεκτικά κανά review της astral 5090 για να κοιμηθώ όμορφα. Μπορεί να την δω στον ύπνο μου και μέσα στις επόμενες μέρες στον ξύπνιο μου.😉

• Like 2
  • Haha 6
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Πάω να δω προσεκτικά κανά review της astral 5090 για να κοιμηθώ όμορφα. Μπορεί να την δω στον ύπνο μου και μέσα στις επόμενες μέρες στον ξύπνιο μου.😉

Δεν αργει

Screenshot-3.png

• Haha 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Δεν τα ελεγα για το Λιζακι, τα ελεγα σε αυτους που προσπαθουσαν να κανουν ισα και ομοια τις 4000 με τις 7000 και το DLSS με το FSR.
Oυτε ο AMD-Unboxed τετοια φαντασια που εβαζε 7 φορες το spiderman και 5 φορες το Fornite για να βγαλει τα ποσοστα κοντα.
Βγηκε και ανεβασε βιντεο με το ποσο καλυτερο ειναι το DLSS.
Αλλα αν δεν φας 10 τυροπιτες , πως θα καταλαβεις οτι η καλυτερη ειναι η κουρου.

Οι κάρτες δεν είναι ελληνικός καφές να ανακατεύεις συνέχεια.

Άσε τα παραμύθια για FSR DLSS κτλ. Όταν σου λέγαμε αυτά που λες για τις 5000 έλεγες για κατανάλωση για ότι δεν έδωσε τίποτα σε σχέση με τις προηγούμενες κάρτες και άλλα τέτοια. 

Ξαναλέω στην ουσία τώρα που η 5080 δε δίνει τίποτα σε σχέση με τις προηγούμενες δεν είναι κακή κάρτα αλλά έχει κακή τιμή και δεν απευθύνετε σε αυτούς με τις 4000. Αλλά σταμάτα τα μαγειρέματα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Οι κάρτες δεν είναι ελληνικός καφές να ανακατεύεις συνέχεια.

Άσε τα παραμύθια για FSR DLSS κτλ. Όταν σου λέγαμε αυτά που λες για τις 5000 έλεγες για κατανάλωση για ότι δεν έδωσε τίποτα σε σχέση με τις προηγούμενες κάρτες και άλλα τέτοια. Ξαναλέω στην ουσία τώρα που η 5080 δε δίνει τίποτα σε σχέση με τις προηγούμενες δεν είναι κακή κάρτα αλλά έχει κακή τιμή και δεν απευθύνετε σε αυτούς με τις 4000. Αλλά σταμάτα τα μαγειρέματα

Θα σου ξαναγραψω τι ελεγα μηπως και μετα απο 2 χρονια το καταλαβεις :P
Λεγατε οτι για 50€ διαφορα αξιζει η 7800xt σε σχεση με τη 4070.
Ελεγα λοιπον οτι αυτο το 50ρικο δεν δικαιολογει το κατωτερο FSR vs DLSS, το κατωτερο RT,το κατωτερο FG,το ανυπαρκτο RR, την κατωτερη καταναλωση και τους κατα πολυ χειροτερους drivers.
Με λιγα λογια προσπαθουσα να εξηγησω οτι στο διλημμα 7800xt 4070 δεν θα κατσω να υποστω ολα τα παραπανω για 50-100€.
Οι απαντησεις σας λοιπον ηταν οι κλασικες:
To FSR πανω κατω ειναι ιδιο,  η καταναλωση φτιαχνει με OC/UV, οι drivers εχουν βελτιωθει και αλλες τετοιες απαντησεις που προσπαθουσαν να τα τραβηξουν ολα απο τα μαλλια για να τα παρουσιασουν ομοια.

Στο αν εδωσε η δεν εδωσε κατι παραπανω με τις 7000 αναφερθηκα οταν καποιοι προσπαθησαν να παρουσιασουν την 7800xt ως αναβαθμιση απο 6800xt και 3080.
Εκει λοιπον ποσταρα τα αναλογα πινακακια με τις μηδαμινες διαφορες, μεχρι και περιπτωσεις που η 3080 παραμενει καλυτερη απο 7800xt.

Εδω τωρα εγω ειπα κατι τελειως διαφορετικο.
Ειπα οτι αν ΔΕΝ εχεις 4080 και ΑΝ η 5080 επαιζε στα 1100€ θα ηταν VFM.
Δεν ειπα ποτε οτι η 5080 ειναι αναβαθμιση της 4080 ουτε οτι εχει καλυτερο VFM απο τη 4080S με τις τρεχων τιμες.
Πως γινεται να συμφωνουμε αλλα να θες να μου τη πεις για κατι που δεν ειπα :P

13 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Mια χαρα ειναι 4080S στα λεφτα της, τα πρωτα reviews δειχνουν τη 5080 μονο 8% παραπανω επιδοσεις.
Το μονο προβλημα ειναι το Indiana Jones που και αυτο λογικα θα φτιαξει με καποιο μαγικο patch οπως το The last Vram of Us.
Επειδη δεν ειχα παιξει και ουτε ειχα σκοπο να παιξω εψαξα εχθες το βραδυ να δω τι παιζει.
Στο Reddit μιλανε ολοι για πολλα προβληματα, προβλημα στο DLSS, προβλημα στο FG, προβλημα στο RT, προβλημα στη Vram.
Λεω θα παω να δω reviews.
Σε Raster 4Κ Max Settings ακομα και μια ταπεινη 4070 12gb βγαζει 59FPS που με DLSS Q πιθανοτατα θα φτασει 80-90FPS.
H 12αρα 4070 Super εχει ακριβως τα ιδια FPS (70) με την 20αρα 7900xt ενω η 16αρα 4070Ti Super (88) εχει 3 FPS παραπανω απο την 24αρα 7900xtx (85) με τη 16αρα 4080S να βγαζει 103FPS...
Μεχρι εδω δεν βλεπω κανενα Vram issue με τα textures που υποτιθεται επιβαρινουν μια gpu , να ειναι στο max(supreme).
Παμε να δουμε και το RT/PT:
4K Max settings DLSS PT δεν παιζει καμια με τη 4090 να βγαζει μονο 47FPS οποτε το FG δεν θα ειναι και οτι καλυτερο, η 4080S να ακολουθει με 37FPS και η 4070Ti Super με 32FPS.
Καλα για AMD δεν το συζητω δεν μπηκαν καν στη διαδικασια να δοκιμασουν.
Aρα η θα ριξεις λιγο το RT σε ολες ή ολες ειναι DOA γιατι δεν τρεχουν 4K Max settings DLSS PT.
Μονο η 5090 θα πιασει το περιβοητο 50+FPS για το FG μεχρι να βγει κανενα patch και ξαφνικα να παιζουν ολες.

Screenshot_14.jpg

Screenshot_15.jpg

10 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Ετσι σωνεται η 4080S που στο 1000ακι ειναι η πιο τιμια απο ολες.
Οταν με το καιρο φτασει και η 5080 τα 1100€ ισως αποτελει τιμια επιλογη.
Βεβαια οτι τιμη και να εχει, οτι επιδοσεις και να εχει, μια χαρα πωλησεις θα κανει απλα δεν θα φυγει σαν ζεστο ψωμακι.
Εδω πουλησε η 4060Ti 16gb που για τον μεσο gamer ηταν ιδια με την 8gb ,αυτη δεν θα πουλησει...

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...