*demian* Δημοσ. χθες στις 08:32 μμ Δημοσ. χθες στις 08:32 μμ 8 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Αδερφε κατεβα απο το αλογο του Δον Κιχωτη. Δυστυχως η ευτυχως ολα τα προιοντα τιμολογουνται απο αλλους και οχι απο εμας. Απο εκει και περα ειναι δικη σου αποφαση το αν θα το παρεις,δεν στο δινει κανεις με το ζορι και υπευθυνος για τις αγορες σου εισαι μονο εσυ. Επαναστασεις του πληκτρολογιου που καταληγουν παντα στο αντιθετο απο αυτο που θες να περασεις, δεν νομιζω οτι σου δινουν δικιο ,αντιθετος σε κανουν 2 φορες λαθος γιατι τσακωνεσαι μονος σου και ψαχνεις να δεις ποιος νικησε. Ασε ρε συ, συμβουλες απο σενα δεν θελω σε ειδα και στο παρελθον τι ελεγες και πηρες τον κοσμο στον λαιμο σου και μετα ελεγες για την ευθηνη του καθενος στις αγορες με θρασος. Τιμια λοιπον η 5080 το καταλαβαμε.
icenex Δημοσ. χθες στις 08:34 μμ Δημοσ. χθες στις 08:34 μμ 13 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Μα δεν μπορω να διαβαζω για το ποσο ακριβες ειναι οι gpu και για το ποσο τις αγοραζαμε πριν 15 χρονια. Λες και αυτοι οι ανθρωποι ελειπαν σε ταξιδι στο Κρονο για 15 χρονια και προσγειωθηκαν σημερα στη γη για να παρουν gpu και να φυγουν. Εχει κανταντησει πιο γραφικο και απο παππου που σου λεει ιστοριες με τους γερμανους. Ολα εχουν παει στο θεο η gpu μας μαρανε μονο. Ε μα και εσυ γραφεις και κατι σχολια τυπου οτι ειναι τιμια η 5080...Καμια καρτα της σειρα 5000 δεν ειναι τιμια η μονη που θα ητανε τιμια ειναι η 5090 αλλα με το msrp της 4090 και ολοι οι υπολοιπες με μικροτερο msrp τυπου 100$ κατω τουλαχιστον.Ο μονο τροπος να θεωρει τιμια αυτη η γενια ειναι να τις βαφτισουμε αυτες τις καρτες 4000 super duper ouaou ti. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. χθες στις 08:34 μμ Δημοσ. χθες στις 08:34 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, *demian* είπε Ασε ρε συ, συμβουλες απο σενα δεν θελω σε ειδα και στο παρελθον τι ελεγες και πηρες τον κοσμο στον λαιμο σου και μετα ελεγες για την ευθηνη του καθενος στις αγορες με θρασος. Τιμια λοιπον η 5080 το καταλαβαμε. Κοσμο στο λαιμο του μπορει να πηρε το καταστημα, εγω σαν καταναλωτης ειπα την εμπειρια μου με το συγκεκριμενο καταστημα μετα απο 20 αγορες. 20/20 παρελαβα κανονικα και γλιτωσα κανα 2000€ 6 λεπτά πριν, icenex είπε Ε μα και εσυ γραφεις και κατι σχολια τυπου οτι ειναι τιμια η 5080...Καμια καρτα της σειρα 5000 δεν ειναι τιμια η μονη που θα ητανε τιμια ειναι η 5090 αλλα με το msrp της 4090 και ολοι οι υπολοιπες με μικροτερο msrp τυπου 100$ κατω τουλαχιστον.Ο μονο τροπος να θεωρει τιμια αυτη η γενια ειναι να τις βαφτισουμε αυτες τις καρτες 4000 super duper ouaou ti. Τιμια στα 1100€ οχι στα 1500€ και στα 1600€ 4 ώρες πριν, *demian* είπε Την προτεινεις δηλαδη στα 1100 σαν τιμια καρτα 4 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε 4080S 1000€ Average 4K 85FPS 1000/85= 11.76€ / Frame 5080 1100€ Average 4K 97FPS 1100/97= 11.34€ / Frame 4090 2500€ Average 4K 109FPS 2500/109= 22.9€ / Frame 5090 4000€ Average 4K 148FPS 4000/148= 27€ / Frame *Προσοχη για οποιον διαβασει αυτο το ποστ και δεν εχει διαβασει το διαλογο, οι τιμες ειναι υποθετικες* Επεξ/σία χθες στις 08:40 μμ από BlurayMoviesGreece
LLLEFTERIS Δημοσ. χθες στις 08:41 μμ Δημοσ. χθες στις 08:41 μμ Εχετε καταντησει χειροτεροι απο αυτους που στηνουν σκηνες εξω απο τα καταστηματα, τραβατε για καμια μπυρα. 7 9
icenex Δημοσ. χθες στις 08:41 μμ Δημοσ. χθες στις 08:41 μμ 2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Κοσμο στο λαιμο του μπορει να πηρε το καταστημα, εγω σαν καταναλωτης ειπα την εμπειρια μου με το συγκεκριμενο καταστημα μετα απο 20 αγορες. Τιμια στα 1100€ οχι στα 1500€ και στα 1600€ Για μενα αν με ρωτας με τις επιδοσεις που εδωσε θα επρεπε να τις αγοραζουμε απο 900€ κ τοπ υλοποιησεις μαξ 1100 αλλα ετσι το βλεπω εγω.Καλα για τα 1500 κ 1600 ουτε καν το εβαζα στην συζητηση μας δεν υφιστανται τετοιες τιμες ειναι ανεκδοτο κ πραγματικα κριμα οποιος τα δωσει ειδικα αν εχει 4080. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. χθες στις 08:45 μμ Δημοσ. χθες στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, icenex είπε Για μενα αν με ρωτας με τις επιδοσεις που εδωσε θα επρεπε να τις αγοραζουμε απο 900€ κ τοπ υλοποιησεις μαξ 1100 αλλα ετσι το βλεπω εγω.Καλα για τα 1500 κ 1600 ουτε καν το εβαζα στην συζητηση μας δεν υφιστανται τετοιες τιμες ειναι ανεκδοτο κ πραγματικα κριμα οποιος τα δωσει ειδικα αν εχει 4080. Απο το τι επρεπε να κανουμε μεχρι το τι κανουμε , 30 παιχνιδια δρομος. Παιζω απο 1988 pc games,εχω αλλαξει τοσα pc/gpu, δεν ειμαι σε ηλικια που θα περιμενω ποτε θα βγει υπερευκαιρια/χαρισμα gpu ή τι θα με καλυψει ηθικα για να το αγορασω. Πηρα εδω και καιρο 4080 παιζω και συνεχιζω και ας αλλαξω στις 6000-7000. Επεξ/σία χθες στις 08:46 μμ από BlurayMoviesGreece 4
kkatzos Δημοσ. χθες στις 08:52 μμ Δημοσ. χθες στις 08:52 μμ 1 ώρα πριν, hln3 είπε Δυστυχώς κουτσουρουμένη η L2 cache στην 5070 ti 1 ώρα πριν, aki είπε Από τα Specs η 5080 θα είναι ~23% ταχύτερη από την 5070 ti Θα είναι καλά αν περνάει την 4070 ti super Κουτσουρεμένη L2 cache (48MB vs 64MB) αλλά 900 GB/s VRAM bandwidth (ενώ π.χ. η 4080S έχει 735GB/s). Πιστεύω θα φτάνουν για να ταΐζουν τα λιγότερα SMs της 5070Ti. 1
icenex Δημοσ. χθες στις 08:55 μμ Δημοσ. χθες στις 08:55 μμ 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Ποιος θα τα σκασει? Αν δεν πετυχουμε το deal της χρονιας ουτε ευρω δεν θα παρουν. Για την ωρα εκανα την αναβαθμιση μου εγω 14600kf με 205 ευρουλακια και ας πανε να κουρευτουν εκει στη nvidia. Ναι δινουν πολυ στο transformer μοντελο. Ο συνδυασμος δηλαδη με το νεο DLSS απαραιτητος. Ολο και καποιος θα τα σκασει, εχω τον κολλητο που ειναι με 1660ti k εγω ψηνομαι να αλλαξω οθονη δεν μου φτανουν οι 27 ιντσες κ λεω να παω σε 4κ αφου στις 32" που θελω δεν θα φαινεται καλα το 1440p... αλλα δεν θελω να κανω μαγκα τον πετσινο θεωρω ειτε θα βρω καμια καλη ευκαιρια στα μεταχειρισμενα 4090-4080s αλλιως στην χειροτερη να παω σε 5070ti.Ισως κατσω και στα αυγα μου κ απλα παω σε ενα καλο ips 27" 1440p γιατι χανω αρκετα απο το tn σε αποδοση χρωματων.Ειμαι σε διλημμα αλλα επομενο upgrade θα ειναι μια καλυτερη οθονη απο αυτη που εχω. Ωραιος τον ιδιο επεξεργαστη εχουμε αλλαξες και mb? 1
korakios Δημοσ. χθες στις 08:55 μμ Δημοσ. χθες στις 08:55 μμ 36 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε Εγώ σκεφτόμουν να δώσω την 4090 για να πάρω κάτι άλλο που χρειάζομαι. Και όταν πέσουν λίγο οι τιμές να πήγαινα σε κάποια 5080/5070ti. Αλλά από ότι βλέπω πιστεύω ότι δεν αξίζει/συμφέρει να κάνω κάτι τέτοιο. χλωμό να πέσουν οι τιμές , σε κάποιο βίντεο αναφέρθηκε οτι οι τρίτοι κατασκευαστές θεωρούν άκυρη την τιμή MSRP με ελάχιστο περιθώριο κέρδους . Άραξε Η μόνη ελπιδα είναι να δώσει κάτι της προκοπής η AMD στις μεσαίες σειρές αλλά χλωμό να επιρεάσει τις 5080
icenex Δημοσ. χθες στις 09:02 μμ Δημοσ. χθες στις 09:02 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Απο το τι επρεπε να κανουμε μεχρι το τι κανουμε , 30 παιχνιδια δρομος. Παιζω απο 1988 pc games,εχω αλλαξει τοσα pc/gpu, δεν ειμαι σε ηλικια που θα περιμενω ποτε θα βγει υπερευκαιρια/χαρισμα gpu ή τι θα με καλυψει ηθικα για να το αγορασω. Πηρα εδω και καιρο 4080 παιζω και συνεχιζω και ας αλλαξω στις 6000-7000. Καλα προφανως δεν περιμενει κανεις απο εμας που ποσταρουμε τετοιες αποψεις να γινει πραγματικοτητα ή να ερθει ο τζενσεν και να πει μαγκες εχετε δικιο θα κοψω τις τιμες.Καλως οι κακως η αγορα θα κρινει αν αυτο το προιον τα αξιζει τα λεφτα του.Εμεις απλα λεμε την αποψη μας ασχετως αν συμφωνουμε μεταξυ μας η οχι.Εσυ μπορει να το λες τιμιο γιατι το συγκρινεις με καποιον που εχει 3080 ασχετως αν διαφωνω το πως το συγκρινεις.Κουβεντα να γινεται ειναι το φορουμ δεν χρειαζεται να αρπαζεστε μεταξυ σας. Επεξ/σία χθες στις 09:03 μμ από icenex
BlurayMoviesGreece Δημοσ. χθες στις 09:10 μμ Δημοσ. χθες στις 09:10 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, icenex είπε Καλα προφανως δεν περιμενει κανεις απο εμας που ποσταρουμε τετοιες αποψεις να γινει πραγματικοτητα ή να ερθει ο τζενσεν και να πει μαγκες εχετε δικιο θα κοψω τις τιμες.Καλως οι κακως η αγορα θα κρινει αν αυτο το προιον τα αξιζει τα λεφτα του.Εμεις απλα λεμε την αποψη μας ασχετως αν συμφωνουμε μεταξυ μας η οχι.Εσυ μπορει να το λες τιμιο γιατι το συγκρινεις με καποιον που εχει 3080 ασχετως αν διαφωνω το πως το συγκρινεις.Κουβεντα να γινεται ειναι το φορουμ δεν χρειαζεται να αρπαζεστε μεταξυ σας. Xαρακτηρισα τη 5080 τιμια στα 1100€ μετα απο ερωτηση μελους και συγκρινοντας το με το τι αγοραζει σημερα καποιος για 4Κ. Με μια απλη διαιρεση cost/frame οντως τη βγαζει VFM μαζι με τη 4080S σε σχεση με 4090,5090. Το τι ειχε πριν, αυτος που θα την αγορασει ειναι δικο του θεμα, εφοσον αποφασισε να την αλλαξει και κοιταει να αγορασει. Θα μπορουσε να εχει απο 1060 εως και 4070 και να αποφασισε οτι θελει να παιξει Average 4K στη Tv του. Τωρα αν εχει 4070Ti super ,4080,4090 και κοιταει 5080 ε τι να πω,το προβλημα ειναι αλλου και οχι στο cost/frame της υποτιθεμενης 5080 των 1100€. Μιλαμε για κακη επιλογη αναβαθμισης,εκει δεν αναβαθμιζεις. Επεξ/σία χθες στις 09:13 μμ από BlurayMoviesGreece 1
Jofa Δημοσ. χθες στις 09:26 μμ Δημοσ. χθες στις 09:26 μμ Ακούω διάφορες απόψεις εδώ μέσα που είναι σωστό καθώς τεχνολογικό forum είμαστε και ανταλλάσουμε τεχνολογικές απόψεις.Λοιπόν με απλά λόγια οι κάρτες είναι ακριβές για αυτά που προσφέρουν δυστυχώς, αλλά από την άλλη μπορεί όποιος θέλει να τις αγοράσει, εννοείται είμαστε μεγάλα παιδιά άρα υπεύθυνοι για τις αγορές μας.Σαν τεχνολογικό forum είναι ωραίο που ενημερωνόμαστε τα συν τα μείον και τεχνολογίες που βγήκαν σε αυτήν γενιά δεν υπάρχει κάτι το κακό σε αυτό το κομμάτι, αλλά είναι κρίμα να ανταλλάσουμε κακίες ο ένας για τον άλλον για άσχετα πράγματα πέραν του πραγματικού σκοπού που είναι η τεχνολογία.Την αγορά ή όχι ας την κάνει όποιος θέλει αλλά είναι καλό να ενημερωθεί ή να συζητήσει εδώ μέσα μόνο καλό θα του κάνει. 1 1
icenex Δημοσ. χθες στις 09:29 μμ Δημοσ. χθες στις 09:29 μμ 11 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Xαρακτηρισα τη 5080 τιμια στα 1100€ μετα απο ερωτηση μελους και συγκρινοντας το με το τι αγοραζει σημερα καποιος για 4Κ. Με μια απλη διαιρεση cost/frame οντως τη βγαζει VFM μαζι με τη 4080S σε σχεση με 4090,5090. Το τι ειχε πριν, αυτος που θα την αγορασει ειναι δικο του θεμα, εφοσον αποφασισε να την αλλαξει και κοιταει να αγορασει. Θα μπορουσε να εχει απο 1060 εως και 4070 και να αποφασισε οτι θελει να παιξει Average 4K στη Tv του. Τωρα αν εχει 4070Ti super ,4080,4090 και κοιταει 5080 ε τι να πω,το προβλημα ειναι αλλου και οχι στο cost/frame της υποτιθεμενης 5080 των 1100€. Μιλαμε για κακη επιλογη αναβαθμισης,εκει δεν αναβαθμιζεις. Το θεμα ειναι οτι δεν κοιτανε ολοι υπο αυτο το πρισμα την 5080 αλλα ακομη κ ετσι θα πρεπει οντως να παιζει η τιμη της στις τιμες που παιζει η 4080s για να πεις οτι εχει καλυτερο cost/frame αλλιως βραστα χαραλαμπε. Εγω σε καταλαβαινω πως το λες γιατι εχω τον κολλητο μου που ειναι με 1660ti και μου λεει δεν παει αλλο θα αναβαθμισω κ ας ειναι χαλια launch γιατι εγω θα δω διαφορα απο αυτην που εχω. Τεσπα απλα ειπα να ηρεμησω λιγο τα πνευματα γιατι τσακωνοσαστε για χαζομαρες. 1
aki Δημοσ. χθες στις 09:29 μμ Δημοσ. χθες στις 09:29 μμ 23 λεπτά πριν, kkatzos είπε Κουτσουρεμένη L2 cache (48MB vs 64MB) αλλά 900 GB/s VRAM bandwidth (ενώ π.χ. η 4080S έχει 735GB/s). Πιστεύω θα φτάνουν για να ταΐζουν τα λιγότερα SMs της 5070Ti. Νόμιζα ότι θα ήταν ισορροπημένη κάρτα η 5070 ti, τώρα δεν είμαι τόσο σίγουρος. Θα έλεγα ότι συνεχίζεται η τιμολογιακή λογική των τελευταίων 5 ετών (αύξηση τιμής ανάλογα με τις παραπάνω επιδώσεις και ασχέτως γενιάς), αλλά με αυτά που γίνονται θα είμαστε τυχεροί αν συνεχιστεί μάλλον. Πάντως όποιος περίμενε ως τώρα για αναβάθμιση αξίζει να πάρει 5000 για το "future proofing". Όταν υπάρξει διαθεσιμότητα σε MSRP, άμεση αγορά, αφού δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές (αν μη τι άλλο).
Sarandis Δημοσ. χθες στις 09:29 μμ Δημοσ. χθες στις 09:29 μμ Παιδιά. Ηρεμία. Κρατήστε ενέργεια για όταν βγει η 4090v2 (5070) 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα