thanosAIAS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Δεν θα είναι απλό refresh, από ότι διαβαζα θα έχουν μεγάλο density σε σχέση με τις ADA. Εγώ θυμάμαι τι έλεγαν οι παλιοί...να κοιτάς τον αριθμό των τρανζίστορ. Από τα 28 billion της 3090 πήγε στα 76 στη 4090. Βοήθησε ότι από τα 8nm της Samsung (ο θεός να τα κάνει 8) πήγε στα 5 του tsmc. Άλμα και στις δύο περιπτώσεις. Γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο το κόστος για τις νέες λιθογραφίες. Οι μεγάλες εταιρείες βέβαια έχουν τα λεφτά, για εμάς τους απλούς καταναλωτές όμως δυσκολεύουν τα πράγματα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από thanosAIAS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου H 5090 θα είναι τουλάχιστον +50% πάνω από την 4090 στο μέσο όρο, το καλύτερο σενάριο είναι το +60%. Την διαφορά 3090 -> 4090 δεν θα την πιάσουμε σίγουρα αυτή τη φορά..Μόνο αν πήγαινε στα TSMC 3nm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε H 5090 θα είναι τουλάχιστον +50% πάνω από την 4090 στο μέσο όρο, το καλύτερο σενάριο είναι το +60%. Την διαφορά 3090 -> 4090 δεν θα την πιάσουμε σίγουρα αυτή τη φορά..Μόνο αν πήγαινε στα TSMC 3nm. Θα μπορούσε άραγε με το neural rendering να κάνει το pathtracing προσιτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μετά τα 800 της Sony ελπίζω να είστε έτοιμοι για τον πέτσινο.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δεν μασάμε....αν δεν μας αρέσει κάτι ,απλά σκιπάρουμε.Στα γενικά ,πανωλεθρία η τιμούλα στο ps5 pro....🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 46 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μετά τα 800 της Sony ελπίζω να είστε έτοιμοι για τον πέτσινο.. Αρχίζει και γίνεται πολύ ακριβό σπορ το gaming τελικά...θα επιστρέψουμε στο τάβλι μου φαίνεται χαχα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Age4Greeks είπε Αρχίζει και γίνεται πολύ ακριβό σπορ το gaming τελικά...θα επιστρέψουμε στο τάβλι μου φαίνεται χαχα. Εκτός των τιμών, τα περισσότερα παιχνίδια είναι μετριότητες πλέον. Δεν έχω παίξει κάτι καλύτερο απ' το TW3 του 2015. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εκτός των τιμών, τα περισσότερα παιχνίδια είναι μετριότητες πλέον. Δεν έχω παίξει κάτι καλύτερο απ' το TW3 του 2015. αυτό. εγώ έχω βαρεθεί τη ζωή μου, όλα παρόμοια μου φαίνονται πλέον με ελάχιστες εξαιρέσεις. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Έλα μη μου λιγοψυχατε μερικοί -μερικοί με τις 50xx προ των πυλών 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου @Psycho_Warhead, @just_a_dude λογικό να έχετε βαρεθεί αφού δεν παίζετε Age of Empires... 😜 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Στις 11/9/2024 στις 9:00 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Μετά τα 800 της Sony ελπίζω να είστε έτοιμοι για τον πέτσινο.. Σε σχέση με τις κάρτες φτηνό είναι. Αλλά το όλο marketing δεν βλέπω να το έχει δει κανένας. Η Sony λέει ότι το ps5 pro έχει RT που δεν το έχουν ακόμα τα pc. Και η όλη πατέντα γενικά είναι της amd, αλλά η amd στα pc μέχρι σήμερα έχει μάπα RT, η nvidia τα πάει πολύ καλύτερα. Κάπου εδώ καταλαβαίνουμε ότι πως έχουν μοιράσει την πήτα η κόκκινη με την πράσινη. Γιαυτό και η nvidia θα πουλάει 1500€+ την 5090..... Κ λίγα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εκτός των τιμών, τα περισσότερα παιχνίδια είναι μετριότητες πλέον. Δεν έχω παίξει κάτι καλύτερο απ' το TW3 του 2015. Αδελφούλη άμα ξανά πεις για το tw3 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, John-lamia είπε Σε σχέση με τις κάρτες φτηνό είναι. Αλλά το όλο marketing δεν βλέπω να το έχει δει κανένας. Η Sony λέει ότι το ps5 pro έχει RT που δεν το έχουν ακόμα τα pc. Και η όλη πατέντα γενικά είναι της amd, αλλά η amd στα pc μέχρι σήμερα έχει μάπα RT, η nvidia τα πάει πολύ καλύτερα. Κάπου εδώ καταλαβαίνουμε ότι πως έχουν μοιράσει την πήτα η κόκκινη με την πράσινη. Γιαυτό και η nvidia θα πουλάει 1500€+ την 5090..... Κ λίγα είναι... Όχι δεν είναι φτηνό όταν με 1000 φτιάχνεις καλύτερο PC. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Όχι δεν είναι φτηνό όταν με 1000 φτιάχνεις καλύτερο PC. αν ισχυσουν τελικα αυτα τα specs θα ειναι πολυ καλυτερο απο μια 7700xt μιας και δειχνει να ειναι μια 7900xt με λιγοτερα cus ενεργα, βασικα με αυτα τα specs θα ειναι πανω και απο 7800xt Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Ολοι οι ψιλοεγκριτοι παντως παντως βγαζουν τη gpu tou ps4pro σε specs με 60CU και πιο κοντα σε 6800 σκετη,το πιο πανω δε το πολυπιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα