Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η 5070ti θεωρω οτι θα ειναι αναμεσα σε 4080 κ 4080s.

Καλα ειπα εγω οτι αυτη η γενια σωνοταν μονο με μικροτερα msrp απο τις 4000...

Ειμαι περιεργος να δω αν θα φαει ενα μεγαλοπρεπες ακυρο αυτη η γενια.Αν δεν φαει ουτε τωρα πραγματικα καλα να παθουμε.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το 5090 listing τους δεν βλέπω..Παίζει να μην παρέλαβαν καμία..

Θα αργήσουν γενικά οι 5090 δεν υπάρχουν για δείγμα από οσο διαβάζω αριστερά και δεξιά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 4xMFG είναι το πιο περιοριστικό feature που έχει υπάρξει ποτε!
Ο Akoinonitos με την 1440p/360hz οθόνη του θα μπορέσει να το αξιοποιήσει εαν καταφέρει ως βάση τα 110+fps που θα πέσουν σε ~90 real -> 360 generated

Η σειρά 5000 θα είναι πιο "future proof" σε σχέση με τις 4000 (υποθετικά) επειδή υποστηρίζει το επερχόμενο Neural Rendering με PBR materials και θα είναι game-changer μελλοντικά, όπως έγινε game-changer και το dlss εν τέλη. Η αναβάθμιση στη σειρά 50 είναι για κατόχους σειράς 20/30 και ευτυχώς το δωράκι Transformer:DLSS/RR θα βοηθήσει μέχρι να εξομαλυνθούν κάπως οι τιμές (αλλά δε το βλέπω δυστυχώς).

Επεξ/σία από aki
  • Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, icenex said:

Η 5070ti θεωρω οτι θα ειναι αναμεσα σε 4080 κ 4080s.

Καλα ειπα εγω οτι αυτη η γενια σωνοταν μονο με μικροτερα msrp απο τις 4000...

Ειμαι περιεργος να δω αν θα φαει ενα μεγαλοπρεπες ακυρο αυτη η γενια.Αν δεν φαει ουτε τωρα πραγματικα καλα να παθουμε.

Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Θα είναι χειρότερη από την 4080.

• Like 4
Δημοσ.

Περίεργα πράματα με το πλαίσιο στις 5090..έχουν βγάλει δύο κάρτες από το site  την suprim και την vanguard .

Επίσης την gaming trio την έχουν 3400 και την master 3000

Εκτός αν τα αλλάζουν τώρα..

Ρε μπας και έχουν κάποια διαθεσιμότητα και διαμορφώνουν τιμές;; (Ονειροπόλος mode)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Sprou είπε

Περίεργα πράματα με το πλαίσιο στις 5090..έχουν βγάλει δύο κάρτες από το site  την suprim και την vanguard .

Επίσης την gaming trio την έχουν 3400 και την master 3000

Εκτός αν τα αλλάζουν τώρα..

Ρε μπας και έχουν κάποια διαθεσιμότητα και διαμορφώνουν τιμές;; (Ονειροπόλος mode)

Δες MSI που λέγαν delay μεχρι τις 6 για usa, παίζει να είναι πιο.. παγκοσμιο τελικα.

Γενικά πριν 2-3 ωρες που πηρα μου είπαν δεν εχουν ιδεα ποτε θα έχουν listings για πώληση..

Επεξ/σία από acalm
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Thresh είπε

Παίζει ούτε με refund της 4080S να μην αξίζει να δώσεις τα 1170 (19% ΦΠΑ) +μεταφορικά, για την 5080. 😛

Στέλνει Help and answers from the notebooksbilliger.de team - shipping to Austria, the Netherlands and other European countries

Αλλά χρειάζεται εταιρικό ΑΦΜ, είμαστε Zone 3 με 35 ευρώ μεταφορικά.

Για μενα ειναι κυριως 900+24% δηλαδη 1120 ευρω δηλαδη αν φυγει 800αρι η 4080super με ενα 100αρικο καθαρο απο την τσεπη μου να παω στην 5080. Μεχρι τοσο και παλι το σκεφτεσαι. Αλλιως εννοειται χωρις να γλιτωνεις ΦΠΑ δεν το σκεφτεσαι καν να πας απο 4080 σε 5080 εκτος αν δωσεις τιποτα 1100 την 4080 και να πας στα 1200 της 5080. 

Δημοσ.

DOA η 5080. Αν κάποιοι έχουν τη 4080s ας περιμένουν την 5080s, εφόσον, βέβαια, η διαφορά μεταξύ τους είναι άξια λόγου (λογικά, θα πάρουν και +4gb vram).

• Like 2
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ η nvidia πρεπει να τους έχει αναγκάσει να δίνουν έστω ένα μοντέλο σε msrp. 

Γελάει ο κόσμος με την asus αν νομίζει ότι για 5080 θα δώσεις +300€ για να πας σε TUF.... (για Γερμανία αυτό....Πλαίσιο +500 για τουφ και +700 για astral)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

DOA η 5080. Αν κάποιοι έχουν τη 4080s ας περιμένουν την 5080s, εφόσον, βέβαια, η διαφορά μεταξύ τους είναι άξια λόγου (λογικά, θα πάρουν και +4gb vram).

αν είχα 4080 θα περίμενα για gpu σε νέο node tbh. Εκτός αν βγεί καμιά 5080ti με καλό ~15-20% bump extra στα 20/24gb

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Θα είναι χειρότερη από την 4080.

Το ξερω κ εγω διαβαζοντας τα specs ειχα πει οτι οι καρτες 5000 θα εχουν 10% παραπανω επιδοσεις απο τους προκατοχους εκτος απο την 5090 που εκει ειπα οτι θα εχει πανω κατω 30% παραπανω επιδοσεις οπου κ σε αυτο επεσα σχετικα μεσα οπως κ πολλοι εδω μεσα βλεπωντας τα specs.

Απλα κατι μου λεει οτι θα φτασει πολυ κοντα ή να την περναει για λιγο την 4080( εξου κ το ποστ μου οτι θα ειναι αναμεσα σε 4080-80s) παιζει να βαρανε τα ιδια fps.

Βαση specs η λογικη λεει οτι θα ειναι 5% χειροτερη απο 4080.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, acalm είπε

αν είχα 4080 θα περίμενα για gpu σε νέο node tbh. Εκτός αν βγεί καμιά 5080ti με καλό ~15-20% bump extra στα 20/24gb

Καλά, δεν θα τα χαλάσουμε στην ονομασία. 5080s/5080ti, ας την πει ο πέτσας όπως θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...