Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν άντεξα και εγώ και χθες πρωί έκανα την παραγγελία της 4080S, σήμερα το πρωί παρέλαβα! Περιμένω μέχρι το Σάββατο (ελπίζω) και τα υπόλοιπα components (μιας και στήνω από την αρχή) να ξεκινήσει το πάρτυ. 

Ειδικά με αυτά που είδα πιο πάνω ειλικρινά δεν φαίνεται να χάνω και κάτι.

• Like 9
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Μεγειες @kostiger καλοπαιχνιδη φιλος..

11 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Μεγεια @kostiger !

18 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Με γεια αδερφε! Μια χαρα επιλογή με βάση τα δεδομένα που έχουμε σήμερα. Σίγουρα δε θα βγεις χαμένος και δεν θα περιμένεις μέχρι τον αιώνα τον άπαντα....

Να δεησει να τη φερει και το κιτρινο μαγαζι, 4 με 7 εργασιμες που αναφερουν βλεπω ανετα  να γινονται 2 εβδομαδες..

Σας ευχαριστω ολους οπως και να εχει. Υγεια να εχουμε, τα υπολοιπα επονται!

• Like 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostiger είπε

Να δεησει να τη φερει και το κιτρινο μαγαζι, 4 με 7 εργασιμες που αναφερουν βλεπω ανετα  να γινονται 2 εβδομαδες..

Inno3d πήρες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, KeepRollingBaby είπε

Inno3d πήρες;

PNY RTX4080 SUPER 16GB OC LED TF GDDR6X..

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ρε φίλε και εμένα 4 με 7 εργάσιμες έλεγε στο κίτρινο μαγαζί για την παραγγελία  μου και την περιμένω από 04.12.2024 μέχρι σήμερα, σχεδόν 2 μήνες μετά και μην φανταστείς, κάτι ξυραφάκια της Philips είναι, όχι κάτι ιδιαίτερο 😅

• Haha 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Ρε φίλε και εμένα 4 με 7 εργάσιμες έλεγε στο κίτρινο μαγαζί για την παραγγελία  μου και την περιμένω από 04.12.2024 μέχρι σήμερα, σχεδόν 2 μήνες μετά και μην φανταστείς, κάτι ξυραφάκια της Philips είναι, όχι κάτι ιδιαίτερο 😅

Καλεσε τον στο γαμο σου να σου πει και του χρονου😜..

Δεν με πειραζει καθολου αδερφε, μεχρι την παραλαβη της, η ti δεν το κουναει απο το rig.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kostiger είπε

ε ναι μπορεί να φας ταλαιπωρία αμα δεν την είχε άμεσα διαθέσιμη, εμένα που ήταν άμεσα διαθέσιμη έκανα παραγγελία 19:10 το απόγευμα και την επόμενη μέρα στις 11:00 το πρωί έπαιζε η κάρτα στο pc και μιλάω για επαρχεία και παραλαβή απο eshop point, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ήρθε τόσο γρήγορα 😂, ελπίζω να μην φας ταλαιπωρία. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Ελα bluray , σωσε την καρτα αν μπορεις 😅

NVIDIA RTX 5080 is on average 8.3% faster than RTX 4080 SUPER according to first review

Ωραία πράγματα. Ευχαριστούμε πετσινε για το δωράκι που μας έκανες φέτος. Ας τις βάλει εκεί που ξέρει τις νέες κάρτες του. 

6 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Ωραίος,λογικά σήμερα θα βγει ο νέος driver μαζί με το Nvidia app,αύριο κυκλοφορεί η 5090 

Θα εκπλαγείς. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Για μένα μάγκας οποίος δεν βιάστηκε να πουλήσει 4070/4070ti/4080/4090k τις s και  μάλιστα σε ξεφτίλα τιμή. Μέχρι να και εάν ομαλοποιηθούν οι τιμές - διαθεσιμότητα ,τουλάχιστον θα έχει να παίζει και μάλιστα και με dlss4.

Ήδη ανέβηκαν και οι τιμές αγγελίες και λογικό με αυτά που βλέπει ο κόσμος. Σε μισή ώρα βγαίνουν τα επίσημα της 5080 αν μιλάμε για 8 10% από super απλά ξεδιάντροπο release 2.5 χρόνια μετά. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ήδη ανέβηκαν και οι τιμές αγγελίες και λογικό με αυτά που βλέπει ο κόσμος. Σε μισή ώρα βγαίνουν τα επίσημα της 5080 αν μιλάμε για 8 10% από super απλά ξεδιάντροπο release 2.5 χρόνια μετά. 

Και θα ανέβουν λίγο ακόμα ,μέχρι να πέσουν οι 5αρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...