Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Για μένα μάγκας οποίος δεν βιάστηκε να πουλήσει 4070/4070ti/4080/4090k τις s και  μάλιστα σε ξεφτίλα τιμή. Μέχρι να και εάν ομαλοποιηθούν οι τιμές - διαθεσιμότητα ,τουλάχιστον θα έχει να παίζει και μάλιστα και με dlss4.

Σιγά μην πουλήσουμε την χοντρελο. Την αγαπάμε.

• Haha 6
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malakudi είπε

Κομμένο GB202 δεν έχει νόημα να βγει αν τα ποσοστά καλών τσιπ είναι πολύ μεγάλα (κάτι που είναι λογικό αφού είναι πολύ ώριμη η διαδικασία παραγωγής) και εφ' όσον η ζήτηση για GB202 καλύπτει την προσφορά. Μόνη ελπίδα για 5080 Ti με περισσότερα cores είναι να βγει νέο die αλλά δε το βλέπω να συμβαίνει.

και γω, αλλα είναι τόσο χαώδης η διαφορά 80 με 90 πλέον που θα περίμενες να βγάλουν κάτι. Τυπικά όταν δεν υπάρχει 80ti στο αρχικό product stack βγάζαν Ti στο περίπου 6μηνο με 9μηνο μετά. Κάτι που να καλύπτει περίπου σε επίπεδα 4090 performance δλδ με το ίδιο 256bit bus και με 3gb modules στα 32gbps το βλέπω πιθανό. Αλλιώς ίσως σε 320bit x2gb modules πιο πετσοκμένο 202chip...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Για μένα μάγκας οποίος δεν βιάστηκε να πουλήσει 4070/4070ti/4080/4090k τις s και  μάλιστα σε ξεφτίλα τιμή. Μέχρι να και εάν ομαλοποιηθούν οι τιμές - διαθεσιμότητα ,τουλάχιστον θα έχει να παίζει και μάλιστα και με dlss4.

Η τιμή πώλησης της μεταχειρο 4090 θα παραμείνει εκεί στα 1500€ πιστεύω.

Αρα πουλώντας την πριν 20 μέρες ή σε ένα δύο μήνες θα είναι το ίδιο το αυτο στο θέμα τιμής..

Εκ του αποτελέσματος έχεις δικιο, φάγαμε πακετο με τη διαθεσιμότητα Νικ.Υπηρχαν κάτι φήμες αλλά οχι και αυτό το χάλι.

Ιδωμεν,θέλω να είμαι λίγο αισιόδοξος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, azazil1190 said:

Μαζί σου, απλώς για ορισμένους από εμάς, υπάρχει ο παράγοντας της εγγύησης, που κάποιοι θέλουμε να πουλάμε πριν πάψει να ισχύει. Προσωπικά δεν μετάνιωσα που την έδωσα καθώς δεν είχα μεγάλη χασούρα, η μαλακια είναι πως θα περιμένω παραπάνω από όσο υπολόγιζα για να μπει μια 5090 στο σύστημα. Έχουμε και δεύτερο PC αλλά με πιάνει η ψυχή μου να βλέπω το main system χωρίς gpu. 😜 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Προσωπικά δεν μετάνιωσα που την έδωσα καθώς δεν είχα μεγάλη χασούρα, η μαλακια είναι πως θα περιμένω παραπάνω από όσο υπολόγιζα για να μπει μια 5090 στο σύστημα. Έχουμε και δεύτερο PC αλλά με πιάνει η ψυχή μου να βλέπω το main system χωρίς gpu. 😜 

αχαχ, ναι και είναι κ το θέμα κανείς δεν είναι μάντης αν θα μενε εκεί η θα πεφτε στα 1.1-1.2 η κάτι τέτοιο στα σίγουρα.. και επιπρόσθετα 1.5μιση χιλιάρικο used η διαθέσημη αγορά είναι πολύ μικρή και δε φεύγουν γρήγορα..

Τέσπα, εγώ τσίμπησα μια 3080 για το κάνα μήνα η 2 που θα χρειαζόταν και εχω κανονίσει με φίλο στη δουλειά να του τη δόσω όταν πάρω τη 50αρα αρα καμιά χασούρα. (την έχω φτιάξει κιολας με καθαρισμό/νέα παστα/thermal pads κλπ, μου χε έρθει αηδια τιγκα στη καφε σκόνη παντού κ μύριζε σα σταχτοδοχειο..)

Επεξ/σία από acalm
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sprou είπε

Μη ξεχνάτε ότι έχουμε και τα integrated graphics από cpu😂

apex board εδω.. δεν έχει κάν υποστήριξη για onboard. rip

Δημοσ.

Δεν υπηρχε περιπτωση να τη βγαλω απο το πισι μεχρι να ερθει η επομενη. Και με τα χαλια που βλεπω παρηγγειλα μολις μια 4080s στα 1057 ευρω γιατι σε λιγο δεν θα βρισκουμε ουτε αυτες. Αποκλειεται η 5070ti να ειναι πιο ισχυρη.

Θα πρεπει να αυτοεξοριστω σε αλλο νημα κι εγω σαν τον Tamba και τον Dude..

• Like 8
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

ειλικρινα πως αντεχετε τοσο διαστημα χωρις gpu βρε παιδια ; no gaming δηλαδη ; ή εχετε άλλο μηχάνημα και παιζετε εκει ;

Δημοσ.
3 minutes ago, Sprou said:

Μη ξεχνάτε ότι έχουμε και τα integrated graphics από cpu😂

Με αυτά είμαι αλλά αν χρειαστεί να παίξω τίποτα, έχουμε κονσόλες ή το δεύτερο PC που είχα φτιάξει το καλοκαίρι. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sprou είπε

Η τιμή πώλησης της μεταχειρο 4090 θα παραμείνει εκεί στα 1500€ πιστεύω.

Αρα πουλώντας την πριν 20 μέρες ή σε ένα δύο μήνες θα είναι το ίδιο το αυτο στο θέμα τιμής..

Εκ του αποτελέσματος έχεις δικιο, φάγαμε πακετο με τη διαθεσιμότητα Νικ.Υπηρχαν κάτι φήμες αλλά οχι και αυτό το χάλι.

Ιδωμεν,θέλω να είμαι λίγο αισιόδοξος

Στα είχα πει Σπύρο όπως και εδώ μέσα να μην βιαστούμε.

Εγώ θα κάνω κίνηση να πουλήσω μόνο εάν βρω διαθέσιμη την 5090 και σε νορμάλ τιμή ,όσο μπορεί να γίνει αυτό.

Πρώτα θα αγοράσω και μετά θα πουλήσω.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Μέχρι τα φανάρια η ουρά..Οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς δεν θα βρουν καν κάρτα..

eyf620e32wfe1.jpeg

Για την εμπειρία θα λένε ότι πήγαν, δεν πειράζει 😄

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...