Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panakos_thess είπε

στης 30 WTF

Αστα να πανε Πανακο. Σαν τις γκομενες ειναι ο πετσινος. Ενω ξερεις οτι θα στο δωσει στο πιατο αργα η γρηγορα σε παιδευει. Και ξερεις γιατι το κανει ε? Για να θες πιο πολυ καθε μερα που περναει. Τι νομιζεις? Marketing 101 εχει σπουδασει ο πετσινος και ξερει πως να κανει ποθητες ακομα και τις χειροτερες καρτες που εχει βγαλει ποτε του. 

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
Just now, Arkin said:

Αστα να πανε Πανακο. Σαν τις γκομενες ειναι ο πετσινος. Ενω ξερεις οτι θα στο δωσει στο πιατο αργα η γρηγορα σε παιδευει. Και ξερεις γιατι το κανει ε? Για να θες πιο πολυ καθε μερα που περναει. Τι νομιζεις? Marketing 101 εχει σπουδασει ο πετσινος και ξερει πως να κανει ποθητες ακομα και τις χειροτερες καρτες που εχει βγαλει ποτε του. 

Βρε δεν παει να βαλει και Διαμαντια επανω στο CROCODILE!!!στην αλλη γενια θα βαλει δερμα απο ΔΡΑΚΟ

• Haha 1
Δημοσ.

Το μονο ευχαριστο σε ολο αυτο ειναι οτι επειδη οντως δεν αξιζει η μεταβαση απο 4090 στην 5090, εχω ενα προαισθημα οτι θα παρω day one καμια astral. Ειμαστε κι εμεις οι καυμενοι με τις 3090ti που ειναι σοβαρη αναβαθμιση η 5090. Αυριο λογικα θα εχει τελειωσει ο καινουργιος πυργος και θα μενει μονο η καρτα. Παλι καλα αν κατι στραβωσει εχω και το αλλο. Αλλα οπως βλεπω δεν θα υπαρξει ιδιαιτερη ζητηση που ειναι καλο για πολλους λογους. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Το μονο ευχαριστο σε ολο αυτο ειναι οτι επειδη οντως δεν αξιζει η μεταβαση απο 4090 στην 5090, εχω ενα προαισθημα οτι θα παρω day one καμια astral. Ειμαστε κι εμεις οι καυμενοι με τις 3090ti που ειναι σοβαρη αναβαθμιση η 5090. Αυριο λογικα θα εχει τελειωσει ο καινουργιος πυργος και θα μενει μονο η καρτα. Παλι καλα αν κατι στραβωσει εχω και το αλλο. Αλλα οπως βλεπω δεν θα υπαρξει ιδιαιτερη ζητηση που ειναι καλο για πολλους λογους. 

Μάθαμε τίποτα νεότερο για πλαίσιο ;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

εχω ενα προαισθημα οτι θα παρω day one καμια astral.

Τζουμαρου μίλα κάτι σε ρώτησε 😁

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εγώ μπαίνω σε σκέψεις για melted situation πάλι;

Και δεν βάζω καν στην συζήτηση να μην έχει κουμπώσει κάποιος καλά το καλώδιο ή όχι, είτε χρησιμοποιήσει παλιό ή το latest 12VHPWR... 

600w να περνάνε από ένα καλώδιο, δεν το λες και εντός comfort zone μας, μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος anw.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Και δεν βάζω καν στην συζήτηση να μην έχει κουμπώσει κάποιος καλά το καλώδιο ή όχι, είτε χρησιμοποιήσει παλιό ή το latest 12VHPWR... 

600w να περνάνε από ένα καλώδιο, δεν το λες και εντός comfort zone μας, μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος anw.

Το εχω γραψει μερικες σελιδες πισω. Κι εγω το εχω αγχος. Οχι μονο το καλωδιο αλλα και τους ιδιους τους πυκνωτες του τροφοδοτικου. Θα δειξει... 

@Sprou ντεν ξερει Ελληνικος μαστορ... χαχαχα

@Psycho_Warhead Κατι θα εχουν... 😉 Στην κοπελα που συνεργαζομαστε σαν εταιρια εχω δωσει λιστα με Astral, Suprim, Aorus Extreme νερο σαν πρωτη επιλογη και δευτερη Astral, Suprim αερα. Και να υπαρξει κατι και οχι καποια απο αυτες απλα θα περιμενω. Παντα ειχα κολλημα με την υλοποιηση. Μου εγγυηθηκε παντως οτι εχει βαλει εταιρικη προκρατηση σιγουρα σε μια. Παρασκευη θα ξερω ποια. Ευτυχως εχουμε βαρια καρτελα πελατη. Αλλιως με εβλεπα με την ενσωματωμενη του 14900 στο καινουργιο. Τιμες δεν ξερω και πραγματικα δεν με νοιαζει και 5κ να ζηυησουν. Θελω νσ κλεισω το pc σε αυτη τη φαση. Δεν ηξερε να μου πει ετσι κι αλλιως μονο οτι κατι ψιλοπεριμενουν εκτος και αν δεν ηξερε κι αυτη σκριβως και μεινω με το 12πινο στο χερι. Και κατι πιο ζουμερο μαζι.... 🤣🤣🤣

Επεξ/σία από DIM1000
  • Haha 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Θα ελεγα οτι οντως μαλλον εισαι εσυ.

Στην προηγουμενη γενια μαζι με το στενο μου κυκλο (4 ατομα) αλλαξαμε ισα με 15 4090 και ουτε μια δεν αντιμετώπισε θεμα με το 12vhpwr.

Καθαρα user error στο 99% των περιπτώσεων. (Το 1% ειναι οι γνωστοι γκαντεμιδες που θα τους καιγοντουσαν και τα 8pin pcie να ειχαν)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Θα ελεγα οτι οντως μαλλον εισαι εσυ.

Στην προηγουμενη γενια μαζι με το στενο μου κυκλο (4 ατομα) αλλαξαμε ισα με 15 4090 και ουτε μια δεν αντιμετώπισε θεμα με το 12vhpwr.

Καθαρα user error στο 99% των περιπτώσεων. (Το 1% ειναι οι γνωστοι γκαντεμιδες που θα τους καιγοντουσαν και τα 8pin pcie να ειχαν)

User error πως? Δεν το κουμπωναν αρκετα ωστε να κανει επαφη ολη η επιφανεια του pin? Η κατι αλλο? Ενας τροπος υπαρχει να μπει, οπου πρεπει να μ9ει χωρις μεγαλη πιεση αλλιως εχει στραβοπατησει πιν. Τι αλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...