Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονοπώλιο που λεγεται CUDA, θα σπάσει κάποια στιγμή, καμιά εταιρεία που ασχολείται με το AI δεν θέλει να εξαρτάται αποκλειστικά από μια άλλη (NVIDIA) οπότε έχουν το κίνητρο και προσπαθούν ήδη.

Αυτό που κάνανε οι Κινέζοι, αν και το μοντέλο σε NVIDIA τρέχει αποκλειστικά αν δεν κάνω λάθος, είναι μια καλή αρχή αφού αποδείξανε ότι μπορεί να υπάρξει κάτι αποδοτικότερο χωρίς να χρειάζεται το τελευταίο μοντέλο στο οποίο δεν έχουν πρόσβαση λόγω κυρώσεων.

• Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 minutes ago, BabisTs said:

Είναι διαφορετικά το τι θέλει και τι ζητάει κάποιος....για εμένα μια χαρά θα είναι η 5080 στα 4Κ (4070ti super έχω τώρα και δεν έχω δει κάποιο θέμα σε αυτά τα games που παιζω) .

Αν πας σε 5080 απο 4070ti super, στην ουσια το mfg θα παρεις..Κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι η διαφορα στο raster ειναι σημαντικη. Αν η 5080 ειχε 24gb και ηταν πιο δυνατη , πιστευω θα ειχε νοημα. Γνωμη μου παντα.

• Like 6
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Αν πας σε 5080 απο 4070ti super, στην ουσια το mfg θα παρεις..Κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι η διαφορα στο raster ειναι σημαντικη. Αν η 5080 ειχε 24gb και ηταν πιο δυνατη , πιστευω θα ειχε νοημα. Γνωμη μου παντα.

Σίγουρα,απλά δεν έχω διάθεση να πλησιάσω τα 1800-2000 ράφι που θα έχει στάνταρ η 24ρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, hln3 είπε

Πολύ θράσος όμως.

Φιλε μου ο καθε ενας γραφει την αποψη του με βαση τις εμπειριες του.
Απο το συγκεκριμενο καταστημα λοιπον αγορασα 20 φορες χωρις κανενα θεμα.
Στα ποστς που εγω εγραφα οτι δεν ειχα θεμα και καποιοι χρισημοποιουσαν τις κριτικες εμφανιστηκαν τουλαχιστον αλλοι 15 απο εδω μεσα που ειχαν κανει 1-2-3 παραγγελιες και ειχαν παραλαβει κανονικα.
Μεχρι τοτε λοιπον για ολους εμας που δεν ειχαμε κανενα θεμα, οι κριτικες ηταν αδιαφορες.
Κακες κριτικες θα δεις στα καλυτερα μαγαζια, στα καλυτερα προιοντα, στα καλυτερα ξενοδοχεια, στους καλυτερους χρηστες ,γιατι καποιοι δεν βαθμολογουν αντικειμενικα,γιατι θελουν να εκδικηθουν για δικους τους λογους,γιατι θελουν να κανουν κακο στο Χ Ψ λογο μιας διαφωνιας.
Δεν ειμαι μαγος να ξερω τι θα κανει στο μελλον ο καθε JMC, ουτε εκφερα την αποψη μου χωρις να εχω αγορασει.
Κατι που πολλοι εκαναν και απλα επεσαν μεσα.
Δηλαδη αν καποιος δεν ξερει το e-shop και ρωτησει για τη Χ gpu που την εχει φθηνα.
Εσυ εχεις αγορασει 20 φορες και ολα πηγαν καλα, οι φιλοι σου εχουν αγορασει και ολα πηγαν καλα,θα εχεις παρει στο λαιμο σου οσους ψωνησαν γιατι καποια στιγμη αποφασισε να βαρεσει κανονι;
Πριν 4 μερες εκανα παραγγελια στο Digital Master και προπληρωσα μια Asus Prime B760M-A Wifi και 32gb Teamgroup 3600.
Παραλαβω δεν παραλαβω, αν θα μου στειλει τα πραγματα σε 1 μηνα , αν θα μου κανει επιστροφη χρηματων σε 20 μερες ή αν θα βαρεσει κανονι δεν μπορω να το ξερω, με η χωρις αρνητικες κριτικες.
Αν παραλαβω κανονικα μου επιτρεπεις να εχω αποψη ή να κανω οτι δεν το ξερω γιατι θα παρω κανεναν στο λαιμο μου;

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Επειδη μαλλον θα κανω κατι αντιστοιχο με αυτα που βλεπω με τις 5000, να ρωτησω αν αξιζει η διαφορα των 300€ για 4080 super?

Παιζω στα 1440p και η 3060ti ποτε δεν ηταν ανετη. Δεν θα ανεβω σε αναλυση για αρκετα χρονια νομιζω. Ποια πιστευετε θα ηταν μια καλη κινηση? Περιμενω να δω 5070 - 5070ti? 

Ποιός να σου απαντήσει κι εσένα καημένε... Να ρωτούσες π.χ. πόσο πρέπει να πουλήσεις μια 4090 και έαν αξίζει η 5090 είχες μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρεις απάντηση.🙂

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
10 minutes ago, BabisTs said:

Σίγουρα,απλά δεν έχω διάθεση να πλησιάσω τα 1800-2000 ράφι που θα έχει στάνταρ η 24ρα.

Μαζι σου σε αυτο.. και εγω για την 24ρα ελεγα να παω , αλλα με αυτα τα δεδομενα θα κατσω στα αυγα μου.

• Like 2
Δημοσ.

https://www.techspot.com/article/2945-nvidia-dlss-4/

Οσα ελεγε στο βιντεο του Σαββατου αναφερει το αρθρο..

Το πιο σημαντικο που στην ουσια αφορα ολους μας ειναι αυτο:

''In other words, you don't need a GeForce RTX 50 series card to use most components of DLSS 4. In fact, the image improvements in this iteration of DLSS – going from a convolutional neural network to a vision transformer – likely provides the biggest improvement to DLSS since Nvidia introduced version 2.0 of the feature in 2020.''

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι εντυπωσιακό!Βρήκαμε πού χρησιμεύει το τεράστιο bandwith με το 512bit memory bus και GDDR7.
Tρέχεις 8XMSAA και ''δικαιολογείς" στον εαυτό σου το τριχίλιαρο που θα δώσεις για 5090.Σε αυτά τα settings η 4090 κλαίει btw στα mid 30s🥲

Πήρε το μάτι μου αυτό το post στο reddit,αλλά είναι rumor

Επεξ/σία από Westbaum
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε

Αλέξανδρε αν ρωτάς εμένα, προφανώς και θεώρησα οτι δεν αξίζει. Αλλά εγώ δεν έχω τερματίσει ακόμα W3. :D Ας πουν και οι πιο έμπειροι εδώ.

Απο τι βλεπω η διαφορα ειναι 15-20%, ισως πραγματι να μην αξιζει. Μαλλον ομως θα περιμενω να δω και τιμες 5070-5070ti

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Επειδη μαλλον θα κανω κατι αντιστοιχο με αυτα που βλεπω με τις 5000, να ρωτησω αν αξιζει η διαφορα των 300€ για 4080 super?

Παιζω στα 1440p και η 3060ti ποτε δεν ηταν ανετη. Δεν θα ανεβω σε αναλυση για αρκετα χρονια νομιζω. Ποια πιστευετε θα ηταν μια καλη κινηση? Περιμενω να δω 5070 - 5070ti? 

Καλα το σκεφτεσαι. Για 4070ti super ή 5070ti εισαι, αν δεν εφαρμοσουν καποια αστρονομικη τιμη τα μαγαζια για την τελευταια (ελπιζω να σου αρεσε το ανεκδοτο)..

Ακομα και με την 1η ομως θα δεις μεγαλη αναβαθμιση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ανεξάρτητα το πόσο τρελαμένος είσαι με το άθλημα, αν σου περισσεύουν ή όχι, το να δώσεις στην NVidia τόσα λεφτά για gaming για τόσο μικρή αύξηση επιδόσεων και παράλληλα να φτάσεις να καις αυτά τα τρελά Watt απλά είναι λαθος. Άσχετα ποιος το κάνει και γιατί.... 

Επεξ/σία από stratdevel1
  • Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, d4ydr33m3r said:

B450 😍 μεχρι να σβησει ο ηλιος 😋

47 minutes ago, Westbaum said:

Πήρε το μάτι μου αυτό το post στο reddit,αλλά είναι rumor

Ειναι δεν ειναι rumor, καπου εκει θα καταληξει!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...