MikeGR7 Δημοσ. Τρίτη στις 11:16 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:16 πμ Οποιος πληρωσει 16GB καρτα και εχει 4Κ οθονη θα ειναι αξιος της μοιρας του... Προχτες κοιταγα το CP77 χωρις τα mod packs και τα γραφικα ηταν για γελια. Με τα modakia που το συνεφερουν λιγο σε textures κτλ παίζεται αλλα Vram usage τραβα προς τη δοξα και τα 18 - 20GB. Το Hogwarts Legacy που απο μαμα χτυπαει 15GB+ εβγαλε official mod support και έρχονται tlou part 2, Spiderman 2 κτλ.. Η 5080 θα παει αδικα στο μονοπατι που ειχε παει η 3080 10GB... μια δυνατή καρτα που θα εχει τα χερια δεμενα λόγω VRAM... κριμα 8
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:19 πμ 18 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι το σενάριο πλέον 5080 κάποια στιγμή εάν βρεθεί ας πούμε σε νορμάλ τιμή,κάπου στα 1500μαξ,ώστε να δώσω την 7900χτχ που έχω στο ένα pc.Την 4090 δεν την δίνω για 5090 ειδικά σε αυτές τις τιμές. Μόνο εάν είχε διαφορά στην απόδοση της τάξεως 3090-4090 θα έκανα την μετάβαση και ας είχε και 3200€. Είπαμε οκ να μαστε καλά να τα σκαμε στην nvidia η όπου αλλού αλλά δεν είμαστε και μαλακές να πληρώνουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Στην τελική κάρτες έχουμε να παίξουμε το οποίο παιχνίδι. Αυτή ναι είναι μια πολύ νορμάλ τιμή. Είναι η κάρτα της asus που έδωσε στα 999 msrp στις 5080 για φέτος. Δεν έβαλε και καπέλο το κατάστημα οπότε έμεινε σε λογικά επίπεδα. Πάλι ακριβή μου φαίνεται αν είναι 10% πανω από 4080 super βέβαια αλλά είναι μια πρώτη ελπίδα για πιο οκ τιμές στις κάρτες στο msrp και ίσως δούμε και πιο χαμηλά από manli pny gainward gamerock αλλά και η κλασική windforce της gigabyte. 1
MikeGR7 Δημοσ. Τρίτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:19 πμ 8 λεπτά πριν, harderos είπε Το να δώσω τα παραπάνω λεφτά στην Nvidia για 5090 ας πούμε ότι έχει μια λογική. Να μπορέσει να ταΐσει τα παιδάκια του ο πέτσινος που έχασε χθες κάτι δεκάδες δισεκατομμύρια. Το να τα δώσω κερατιάτικα στο Πλαίσιο είναι που με εξαγριώνει. Ο κατασκευαστής στην τελικη οτι και να ζητησει ειναι ο κοπος του - το δημιούργημα του τελος παντων, αλλα οταν ξεφεύγουν οι μεταπωλητές και εμενα με εξοργίζει διπλά 🤨
acalm Δημοσ. Τρίτη στις 11:20 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:20 πμ 3 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Οποιος πληρωσει 16GB καρτα και εχει 4Κ οθονη θα ειναι αξιος της μοιρας του... Προχτες κοιταγα το CP77 χωρις τα mod packs και τα γραφικα ηταν για γελια. Με τα modakia που το συνεφερουν λιγο σε textures κτλ παίζεται αλλα Vram usage τραβα προς τη δοξα και τα 18 - 20GB. Το Hogwarts Legacy που απο μαμα χτυπαει 15GB+ εβγαλε official mod support και έρχονται tlou part 2, Spiderman 2 κτλ.. Η 5080 θα παει αδικα στο μονοπατι που ειχε παει η 3080 10GB... μια δυνατή καρτα που θα εχει τα χερια δεμενα λόγω VRAM... κριμα θα βγάλουν refresh 50 series σε κανένα χρόνο με τα d7 3g modules που ακόμα δεν είναι market ready (2nd half 25 νομίζω) και υποτίθεται θα μπορούν να πάνε και σε πιο ψηλές ταχύτητες (36g-38g ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά) 1
MikeGR7 Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 πμ Μόλις τώρα, acalm είπε θα βγάλουν refresh 50 series σε κανένα χρόνο με τα d7 3g modules που ακόμα δεν είναι market ready (2nd half 25 νομίζω) και υποτίθεται θα μπορούν να πάνε και σε πιο ψηλές ταχύτητες (36g-38g ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά) Εννοείται οτι θα καπιλευτουν την "αδυναμια" που οι ιδιοι δημιούργησαν για να βγαλουν μια ανανεωμένη 5080, οπως το ιδιο ειχαν κανει και με 3080--> 3080ti 1
prefuse Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 πμ 620 δις έκαναν φτερά από τη Nvidia Ίσως έτσι ενδυναμωθούν οι μικρότερες εταιρείες και αναπτυχθεί ανταγωνισμός που θα χτυπήσει την Nvidia και άλλο και έχουμε επιτέλους καλύτερα προϊόντα σε καλύτερες τιμές. 2 1
music_lover Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 πμ 11 ώρες πριν, panakos_thess είπε Ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν παιζω με RT εδω μεσα? Nope, you are not alone. 1
Teddy77 Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 πμ 54 minutes ago, Arkin said: 25.5% ΦΠΑ. Κάτω από το msrp. Ακριβώς στο MSRP είναι για Φινλανδία. (και πάλι καλό σημάδι) GeForce RTX 5080 -näytönohjaimet | NVIDIA
Alex21121988 Δημοσ. Τρίτη στις 11:55 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:55 πμ (επεξεργασμένο) ^ Ή θα πληρώσουμε με το παραπάνω την ζημιά που έπαθε ο πετσινος στις ήδη πανάκριβες του κάρτες. Θα έχουν και την δικαιολογία κάπως τώρα. Πάθαμε ζημιά στο χρηματιστήριο, μήπως να επιτρέψουμε χειρότερο price abuse από τους μεταπωλητές; 6 minutes ago, prefuse said: 620 δις έκαναν φτερά από τη Nvidia Ίσως έτσι ενδυναμωθούν οι μικρότερες εταιρείες και αναπτυχθεί ανταγωνισμός που θα χτυπήσει την Nvidia και άλλο και έχουμε επιτέλους καλύτερα προϊόντα σε καλύτερες τιμές. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:56 πμ από Alex21121988 1 2
BabisTs Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 μμ (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Οποιος πληρωσει 16GB καρτα και εχει 4Κ οθονη θα ειναι αξιος της μοιρας του... Προχτες κοιταγα το CP77 χωρις τα mod packs και τα γραφικα ηταν για γελια. Με τα modakia που το συνεφερουν λιγο σε textures κτλ παίζεται αλλα Vram usage τραβα προς τη δοξα και τα 18 - 20GB. Το Hogwarts Legacy που απο μαμα χτυπαει 15GB+ εβγαλε official mod support και έρχονται tlou part 2, Spiderman 2 κτλ.. Η 5080 θα παει αδικα στο μονοπατι που ειχε παει η 3080 10GB... μια δυνατή καρτα που θα εχει τα χερια δεμενα λόγω VRAM... κριμα Είναι διαφορετικά το τι θέλει και τι ζητάει κάποιος....για εμένα μια χαρά θα είναι η 5080 στα 4Κ (4070ti super έχω τώρα και δεν έχω δει κάποιο θέμα σε αυτά τα games που παιζω) . Επεξ/σία Τρίτη στις 12:08 μμ από BabisTs 2
Teddy77 Δημοσ. Τρίτη στις 12:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:03 μμ 42 minutes ago, MikeGR7 said: Ο κατασκευαστής στην τελικη οτι και να ζητησει ειναι ο κοπος του - το δημιούργημα του τελος παντων, αλλα οταν ξεφεύγουν οι μεταπωλητές και εμενα με εξοργίζει διπλά 🤨 Και μετά πάς στους σκάλπερς και εξοργίζεσαι τριπλά! (btw κάτι τυπάκια με 'σφραγισμένες' κάρτες με markup εγώ αν ήμουν admin στο insomnia θα τους ban-αρα) 3
nikos5800 Δημοσ. Τρίτη στις 12:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:18 μμ 21 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε ^ Ή θα πληρώσουμε με το παραπάνω την ζημιά που έπαθε ο πετσινος στις ήδη πανάκριβες του κάρτες. Θα έχουν και την δικαιολογία κάπως τώρα. Πάθαμε ζημιά στο χρηματιστήριο, μήπως να επιτρέψουμε χειρότερο price abuse από τους μεταπωλητές; Τι ζημιά ρε παίδες,μην τρώτε κουτό χόρτο,οι μετοχές ανεβαίνουν και κατεβαίνουν,έχουν την περίοδο της ανόδου και την περίοδο της καθόδου,απλά αυτά που βλέπετε είναι το κουτσομπολιό των επενδύσεων 3
prefuse Δημοσ. Τρίτη στις 12:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:18 μμ (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, Alex21121988 said: ^ Ή θα πληρώσουμε με το παραπάνω την ζημιά που έπαθε ο πετσινος στις ήδη πανάκριβες του κάρτες. Θα έχουν και την δικαιολογία κάπως τώρα. Πάθαμε ζημιά στο χρηματιστήριο, μήπως να επιτρέψουμε χειρότερο price abuse από τους μεταπωλητές; Αυτό που περιγράφεις είναι το μονοπώλιο και η απόλυτη κυριαρχία που κάποιοι ανόητοι χαίρονται με το όταν μια εταιρεία κατέχει δεσπόζουσα θέση. Αν πάνε όλοι με την λογική αυτή που περιγράφεις, ποτέ δεν θα μπορεί να αλλάξει και θα έχεις 1 εταιρεία να μονοπωλεί και να σου δίνει ότι νομίζει σε όποια τιμή θέλει. Ο ανταγωνισμός είναι μια μορφή ελέγχου. Και είναι υγιές και θεμιτό να υπάρχει. Τέλος αυτό που γράφεις είναι βαθιά θλιβερό, αφού είναι σαν να περιμένεις τα ψίχουλα που θα σου πετάξει ο πετσινος και κάθε πετσινος (που κατέχει δεσπόζουσα θέση) για να χορτάσεις.. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:22 μμ από prefuse 2
Agent_Orange Δημοσ. Τρίτη στις 12:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:29 μμ 1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said: να ρωτησω αν αξιζει η διαφορα Αλέξανδρε αν ρωτάς εμένα, προφανώς και θεώρησα οτι δεν αξίζει. Αλλά εγώ δεν έχω τερματίσει ακόμα W3. Ας πουν και οι πιο έμπειροι εδώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα