xartemporas Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 πμ 6 hours ago, Saloufas said: 18 hours ago, Psycho_Warhead said: Ενδιαφέρον αποτελέσματα από το DSOG. Is 8K Gaming Possible With NVIDIA RTX 5090 & DLSS 4? Το 8Κ με DLSS performance δείχνει καλύτερο από 4K + DLAA. Οριστε, 8κ δινει ο πετσινος..οχι 3000, 5000 επρεπε να κανει η 5090! 15 hours ago, kostiger said: unfortunately I don't have any good news at the moment. We will only receive only a had full of cards at launch and will sell them in conjunction with PC systems. Further deliveries are due to arrive in Europe from the end of February. Hopefully there will be better availability then. " 2020 , here we go again.. 5
azazil1190 Δημοσ. Τρίτη στις 09:50 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:50 πμ 42 λεπτά πριν, xartemporas είπε Οριστε, 8κ δινει ο πετσινος..οχι 3000, 5000 επρεπε να κανει η 5090! 2020 , here we go again.. Κάτι ήξερα που είπα σε κάνα 4-5 μηνο κάρτες . Για τιμές καλύτερες μετά το 6μηνο. Δεν πειράζει καθόλου δεν μας καίει κάνουμε και οικονομία και δεν θα έχουμε και μουρμούρα από γυναίκες και όλα τα σχετικά 3
grevoil Δημοσ. Τρίτη στις 09:53 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:53 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, azazil1190 said: Μακάρι, αλλά δεν νομίζω ότι θα θέλουν αυτοί. Η λύση είναι μια, να βρούμε μια ώριμη κυρία, που παίρνει και μια καλή σύνταξη προφανώς απο άλλη χώρα γιατί εδω δεν, ή ας φτιάξουμε ΑΙ φωτό του Brat Pit και φύγαμε για Γαλλία. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:55 πμ από grevoil 3
valantis123 Δημοσ. Τρίτη στις 09:54 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:54 πμ Έλεγα να δώσω το λαπτοπ να φτιάξω μινι PC αλλά βλέπω να αράζω με το λάπτοπ τελικά 🥲 1
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 10:14 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:14 πμ 19 λεπτά πριν, grevoil είπε Μακάρι, αλλά δεν νομίζω ότι θα θέλουν αυτοί. Η λύση είναι μια, να βρούμε μια ώριμη κυρία, που παίρνει και μια καλή σύνταξη προφανώς απο άλλη χώρα γιατί εδω δεν, ή ας φτιάξουμε ΑΙ φωτό του Brat Pit και φύγαμε για Γαλλία. Για πιο μύστες. Από την ταινία male gigolo. 2
JohnTheReaper89 Δημοσ. Τρίτη στις 10:21 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:21 πμ https://www.youtube.com/watch?v=XEWziLWGDzE&t=2s 1
xartemporas Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 πμ (επεξεργασμένο) Ειναι ισως η πρωτη φορα που δεν εχω διαθεση να δω ουτε reviews ουτε τιποτα και δεν σκεφτομαι καν την αναβαθμιση και ας ειμαι 2 γενιες πισω..μεγαλο fail οι 5000. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:54 πμ από xartemporas 12
Agent_Orange Δημοσ. Τρίτη στις 10:38 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:38 πμ Εγώ πάντως όπως την είδα τη φάση, δεν την πάλεψα να περιμένω. Πήρα 4070 ti super. 14
Sarandis Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 πμ Εγώ με 3 γενιές πίσω σκέφτομαι καμιά 5070ti καθαρά για να έχω όλα τα νέα features συν όποια βελτίωση θα πάρουν ως νέο μοντέλο. Εκτός αν βρω απο τύχη 4080s σε δελεαστική προσφορά απο μεγάλο μαγαζί, πράγμα απίθανο. Ειδικά με τις εγγυήσεις απο σκρουτζομάγαζα που είναι κατα κύριο λόγο "κάνε rma μόνος σου" δεν το ρισκάρω. 3
grevoil Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 πμ (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, JohnTheReaper89 said: https://www.youtube.com/watch?v=XEWziLWGDzE&t=2s Έχω περιέργεια να δω αν αυξήθηκαν και οι επιδόσεις τις 4090 ή απλά την ξεχάσανε καταλάθος βέβαια, γιατί θυμάμαι παλιά όταν έλεγαν ότι μειώνουν επιδόσεις σε παλιότερες κάρτες και έβγαζαν βίντεο που το έκαναν disprove youtubers και σκεφτόμουν από την άλλη ότι δεν χρειάζεται να σου μειώσω την επίδοση με νέους drivers απλά δεν χρειάζεται να σου δώσω αύξηση ή τόσο μεγάλη αύξηση και οι διαφορές στις επιδόσεις θα μεγαλώνουν, επειδή μιλάμε πάντα για ίδια αρχιτεκτονική κλπ-κλπ. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:57 πμ από grevoil 2
azazil1190 Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 πμ Εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι το σενάριο πλέον 5080 κάποια στιγμή εάν βρεθεί ας πούμε σε νορμάλ τιμή,κάπου στα 1500μαξ,ώστε να δώσω την 7900χτχ που έχω στο ένα pc.Την 4090 δεν την δίνω για 5090 ειδικά σε αυτές τις τιμές. Μόνο εάν είχε διαφορά στην απόδοση της τάξεως 3090-4090 θα έκανα την μετάβαση και ας είχε και 3200€. Είπαμε οκ να μαστε καλά να τα σκαμε στην nvidia η όπου αλλού αλλά δεν είμαστε και μαλακές να πληρώνουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Στην τελική κάρτες έχουμε να παίξουμε το οποίο παιχνίδι. Μόλις τώρα, Arkin είπε 25.5% ΦΠΑ. Κάτω από το msrp. Αυτή ναι είναι μια πολύ νορμάλ τιμή. 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Τρίτη στις 11:03 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:03 πμ 22 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Εγώ πάντως όπως την είδα τη φάση, δεν την πάλεψα να περιμένω. Πήρα 4070 ti super. Επειδη μαλλον θα κανω κατι αντιστοιχο με αυτα που βλεπω με τις 5000, να ρωτησω αν αξιζει η διαφορα των 300€ για 4080 super? Παιζω στα 1440p και η 3060ti ποτε δεν ηταν ανετη. Δεν θα ανεβω σε αναλυση για αρκετα χρονια νομιζω. Ποια πιστευετε θα ηταν μια καλη κινηση? Περιμενω να δω 5070 - 5070ti?
harderos Δημοσ. Τρίτη στις 11:09 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:09 πμ Το να δώσω τα παραπάνω λεφτά στην Nvidia για 5090 ας πούμε ότι έχει μια λογική. Να μπορέσει να ταΐσει τα παιδάκια του ο πέτσινος που έχασε χθες κάτι δεκάδες δισεκατομμύρια. Το να τα δώσω κερατιάτικα στο Πλαίσιο είναι που με εξαγριώνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα