BlurayMoviesGreece Δημοσ. Δευτέρα στις 11:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:48 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Westbaum είπε "4080 με 1500€ ισως μονο τη 1η βδομαδα με τις οτι ναναι τιμες",υπονοείς ότι οι τιμές έπεσαν από τα 1500 μετά την 1η βδομάδα,ενώ έπρεπε να έρθει ο Aπρίλιος για να πέσουν από το lanch το Σεπτέμβρη. Και εδώ έρχεται το θέμα με τις τιμές ''To προβλημα ΔΕΝ ειναι στο αν η διαφορα ειναι 20-30-40% αλλα στο οτι αυτο το 35% μεταφραζεται χοντρικα σε 15-18FPS. Αυτα λοιπον τα 15-18FPS δεν ειναι διατεθημενοι ολοι να το πληρωσουν 1000-1500€.'' Δεν δώσαμε πολλοί 1000-1500 πάνω,ή τα 3πλάσια που είπες ελπίζω αστειευόμενος,500-600 πάνω από τα 1500 της 4080 και την αγοράσαμε από Oκτώβρη.Δεν έχω καμιά απαίτηση οι 4080 να έχουν κανονική τιμή από το Σεπτέμβρη που δεν μπορούσες να τις αγοράσεις btw απλά ότι η διαφορά ήταν 600 ευρώ εκτός αν ήθελες 4090 Suprim κ.τ.λ.Η 4080 στα 1500 έφαγε πολύ κράξιμο και δικαιολογημένα.'Aνετα έδινες τον πρώτο χρόνο 2100 για 4090 όταν η 4080 έκανε 1500 και ήταν η καλύτερη κίνηση όπως αποδείχθηκε. Το τελευταίο post σου είναι αστείο,δε θα την αγόραζα γιατί απλούστατα ήταν κακή αγορά στα 1500 και κόψε το μαρκαδόρο,φαίνεσαι να παραληρείς. Ρε συ εχω γραψει σε 3 ποστ 3 φορες οτι οι 4080 ηρθαν Ελλαδα σε κανονικες τιμες Ιανουαριο και επεσαν Απριλιο αλλα εσυ πηρε το ενα και μοναδικο που εχω κανει τυπογραφικο λαθος και αντι να γραψω "1η βδομαδα μεΤΑ τις οτι ναναι τιμες" εγραψα "1η βδομαδα με τις οτι ναναι τιμες" λες και βγαζει νοημα, λες και δεν καταλαβαινεις τι ηθελα να γραψω. Αnyway οταν ερθουν σε κανονικες τιμες Ελλαδα οι 5080 5090 θα δουμε κατα ποσο αξιζουν. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:50 μμ από BlurayMoviesGreece
Westbaum Δημοσ. Δευτέρα στις 11:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:51 μμ 2 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Ρε συ εχω γραψει σε 3 ποστ 3 φορες οτι οι 4080 ηρθαν Ελλαδα σε κανονικες τιμες Ιανουαριο και επεσαν Απριλιο αλλα εσυ πηρε το ενα και μοναδικο που εχω κανει τυπογραφικο λαθος και αντι να γραψω "1η βδομαδα μεΤΑ τις οτι ναναι τιμες" εγραψα "1η βδομαδα με τις οτι ναναι τιμες" λες και βγαζει νοημα, λες και δεν καταλαβαινεις τι ηθελα να γραψω. Αnyway οταν ερθουν σε κανονικες τιμες Ελλαδα οι 5080 5090 θα δουμε κατα ποσο αξιζουν. Οκ,το σταματάμε εδώ.Πρέπει να ξυπνήσω και νωρίς αύριο.Peace 4
panakos_thess Δημοσ. Δευτέρα στις 11:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:54 μμ Ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν παιζω με RT εδω μεσα? 1
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 11:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:55 μμ Μόλις τώρα, panakos_thess είπε Ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν παιζω με RT εδω μεσα? 1 8
panakos_thess Δημοσ. χθες στις 12:37 πμ Δημοσ. χθες στις 12:37 πμ Μου ειναι τελειος αδιαφορο οταν παιζω δεν θα καθομαι να δω λεπτομερια και αν ο ηλιος χτυπαει κατω!!!η καλυτερη τεχνολογια που εβγαλε ποτε ηταν το Physx απο εκει και περα να ειχαμε να λεγαμε
screaming_trees Δημοσ. χθες στις 12:46 πμ Δημοσ. χθες στις 12:46 πμ 8 minutes ago, panakos_thess said: Μου ειναι τελειος αδιαφορο οταν παιζω δεν θα καθομαι να δω λεπτομερια και αν ο ηλιος χτυπαει κατω!!!η καλυτερη τεχνολογια που εβγαλε ποτε ηταν το Physx απο εκει και περα να ειχαμε να λεγαμε Βέβαια το physx δεν το έβγαλε η nvidia, απλα αγόρασε την εταιρεία που έβγαλε την τεχνολογία:) 2
33Bird33 Δημοσ. χθες στις 03:08 πμ Δημοσ. χθες στις 03:08 πμ Η πλάκα είναι ότι αυτά τα LLMs τα έχουν φτιάξει εδώ και πάρα πολύ καιρό και με graphs να δείχνουν απόδοση και όλα 😅 Ιδίως το Janus είναι από Οκτ24
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 04:16 πμ Δημοσ. χθες στις 04:16 πμ 18 hours ago, Psycho_Warhead said: Χαζοί Αμερικάνοι..Μια ζωή τα ίδια. Καλά και εδώ τα ίδια δε βλέπουμε σε τίποτα μαγαζιά με καλλυντικά από εκπτώσεις και " black Friday " ;! Ε σου λένε αυτοί σαν να αγοράζω σε "msrp" (έκπτωση) θα είναι κάτσε ρε μπρο μην έχουμε τα περσινά ρεζιλικια. Μέσα στη σκηνή του κάμπινγκ με θερμος και σάντουιτς από τη καντίνα.
hln3 Δημοσ. χθες στις 06:59 πμ Δημοσ. χθες στις 06:59 πμ 10 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ρε συ σου λεω τιμες skroutz και οχι JMC. Η 4080 δεν ειχε 1500€ καθε μερα τις κοιταζα και εψαχνα αν θα βγει αλλη ασπρη. Επισης δεν πηρα κανεναν στο λαιμο μου, ο καθε ενας ειναι σε ηλικια που μπορει να κρινει τι αγοραζει και απο που. Εγω εκανα 20+ παραγγελιες και δεν συναντησα ποτε θεμα,φανταζομαι και πολυ εδω μεσα. Πολύ θράσος όμως. 4
INFLUENCER Δημοσ. χθες στις 07:10 πμ Δημοσ. χθες στις 07:10 πμ Θελω να δω με την 5090 πως θα παιζεις τον Απριλιο και μετα....θα θες aircondition μεσα στο δωματιο. Με την 3080 gtx απο τον Μαιο ο ιδρωτας εφθανε εως σωβρακο στο δωματιο. 3
Godaemon Δημοσ. χθες στις 07:49 πμ Δημοσ. χθες στις 07:49 πμ 4090 ROG Strix OC και λεφτά για πέταμα. Αξίζει η αναβάθμιση σε κάποια καινούργια ή παπατζα?
DIM1000 Δημοσ. χθες στις 07:59 πμ Δημοσ. χθες στις 07:59 πμ 5 λεπτά πριν, Godaemon είπε 4090 ROG Strix OC και λεφτά για πέταμα. Αξίζει η αναβάθμιση σε κάποια καινούργια ή παπατζα? Αν ημουν στη θεση σου καθ, οτι εχεις καρταρα και σαν υλοποιηση και σαν αποδοση, θα τα ετρωγα σε κατι αλλο. Αν ειχα 4090 δεν θα σκεφτομουν καν την 5 γενια. Τωρα που γεμισα το δωματιο κουτια απο τα πραγματα του καινουργιου συστηματος πρεπει να παρω και μια καρτα οποτε δεν υπαρχει αλλη επιλογη. Εσυ θα σου προτεινα να περιμενεις την 6 σειρα που πιστευω μετα το φιασκο οτι θα ερθει αρκετα γτηγοροτερα. Ειδικα και ιδανικα αν παρουσιαζε κατι αξιολογο και σε καλα λεφτα η AMD. 3
harderos Δημοσ. χθες στις 08:19 πμ Δημοσ. χθες στις 08:19 πμ Παιδιά πήγα και κατασκήνωσα από χθες το βράδυ έξω από το Πλαίσιο Στουρνάρα για να είμαι έτοιμος. Όμως κατά τις 01:00 με έδεσαν οι μπάτσοι μαζί με κάτι ζάκια. Τους εξήγησα ότι η δική μου είναι διαφορετικού είδους εξάρτηση, αλλά δεν φάνηκε να καταλαβαίνουν από "megarays" και "dlss4.0". 21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα