d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όχι, το native χωρίς ΑΑ είναι το καλύτερο σε clarity. Προφανώς και είναι πάντα ήταν έχει μαλλιασει η γλώσσα μας να το λέμε αλλά δυστυχώς τρώμε στην συντριπτική πλειοψηφία το TAA στη μάπα θέλουμε δεν θέλουμε. Native είναι η ανάλυση το πρόβλημα είναι τι μας φορτώνει το κάθε παιχνίδι ετσιθελικα συνήθως 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε MSRP prices σύμφωνα με το TPU: ROG Astral 5090 - 2800$ Suprim Liquid 5090 - 2500$ Suprim SOC 5090 - 2400$ Palit Gamerock 5090 - 2200$ Η καλύτερη πάλι σύμφωνα με το TPU είναι η Suprim σε temps/noise και έχει 400$ λιγότερο MSRP από την ''Astralομική'' Οτιδήποτε εκτός Ελλάδος σε εμάς δεν είχε σχεδόν ποτέ εφαρμογή.. Πάντα είχαμε τα δικά μας λογιστικά για να βγάλουμε την τελική τιμή πέρα από ΦΠΑ. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Κάτω από 2800-3000 δε νομίζω να υπάρξει 5090 τώρα στις αρχές, Ελλάδα ή εξωτερικό.. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Ε ναι κατω απο 2700 ουτε εγω το πιστευω με τιποτα..Τουλαχιστον για τα πρωτα batches.. Οποιος δεν βιαστει κερδισμενος θα βγει εν τελει καλοκαιρακι θα βρισκεις και με 2400-2500.. Οχι οι καλυτερες υλοποιησεις φυσικα, απλα θα υπαρξουν και περισσοτερες επιλογες απο AIB διαθεσιμες λογικα και μεγαλυτερο στοκ..
Sprou Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Οι τιμές που βλέπουμε πλαίσιο με html viewer δεν ισχύουν;θα ανέβουν κι άλλο; 2800 windforce και ventus 2900 η tuf 3000 όλες οι υπόλοιπες και 3200 οι liquid αν θυμάμαι καλα
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μόλις τώρα, Sprou είπε Οι τιμές που βλέπουμε πλαίσιο με html viewer δεν ισχύουν;θα ανέβουν κι άλλο; 2800 windforce και ventus 2900 η tuf 3000 όλες οι υπόλοιπες και 3200 οι liquid αν θυμάμαι καλα Προς το παρόν έχουν αυτές αλλά τους έχω ικανούς να ανεβάσουν, αν δουν ζήτηση για όλες.. 1 1
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 6 λεπτά πριν, Sprou είπε Οι τιμές που βλέπουμε πλαίσιο με html viewer δεν ισχύουν;θα ανέβουν κι άλλο; 2800 windforce και ventus 2900 η tuf 3000 όλες οι υπόλοιπες και 3200 οι liquid αν θυμάμαι καλα Αν ισχύει οτι η Astral έχει msrp 2800$ εδώ θα είναι κοντά στα 4κ ευρώ.
harderos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Καλύτερα να μην πάτε να δείτε Page source τις τιμές στο Πλαίσιο σήμερα. Για την ψυχική σας υγεία. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μόλις τώρα, harderos είπε Καλύτερα να μην πάτε να δείτε Page source τις τιμές στο Πλαίσιο σήμερα. Για την ψυχική σας υγεία. Δεν άλλαξε κάτι, ίδιες τις βλέπω.
harderos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Ιδέα μου ή ξεκινούσαν λίγο χαμηλότερα προ μερικών εβδομάδων; Θυμάμαι κάτι ~2.500 σε ορισμένες κάνω λάθος μάλλον.
Sprou Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, harderos είπε Ιδέα μου ή ξεκινούσαν λίγο χαμηλότερα προ μερικών εβδομάδων; Θυμάμαι κάτι ~2.500 σε ορισμένες κάνω λάθος μάλλον. Ιδέα σου ,μας πέθανες Ίδιες είναι ακόμα 😁 εν τω μεταξύ αυτό το g στην tuf ακόμα να το φτιάξουν 😂 https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asus-vga-geforce-rtx-5090-tug-gaming-oc-32-gb_4706803 Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Sprou 1 3
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 λεπτό πριν, Sprou είπε Ιδέα σου ,μας πέθανες Ίδιες είναι ακόμα 😁 εν τω μεταξύ αυτό το f στην tuf ακόμα να το φτιάξουν 😂 https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asus-vga-geforce-rtx-5090-tug-gaming-oc-32-gb_4706803 Tug of war 2
Teddy77 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 17 minutes ago, Psycho_Warhead said: Προς το παρόν έχουν αυτές αλλά τους έχω ικανούς να ανεβάσουν, αν δουν ζήτηση για όλες.. Αφού δεν θα'χουν κάρτες, τι να τις κάνουν τις τιμές. 🙄
Grisos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Πάντως εκεί που κάποτε έβλεπες γραφικάρες (βλέπε FEAR, Max Pain 2, Half Life 2 κλπ) τώρα σου λέει πλήρωσε έξτρα για να "ενεργοποιήσεις" καλά γραφικά. Δηλαδή ξαφνικά εκεί που δεν χρειαζόταν σου δημιούργησε μια ανάγκη και όλοι κάθονται και συγκρίνουν φωτογραφίες. Κάποτε ήταν πιο απλά τα πράγματα καθώς τα studios νοιάζονταν πραγματικά να προσφέρουν κάτι όμορφο. 8
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 5 λεπτά πριν, Grisos είπε Πάντως εκεί που κάποτε έβλεπες γραφικάρες (βλέπε FEAR, Max Pain 2, Half Life 2 κλπ) τώρα σου λέει πλήρωσε έξτρα για να "ενεργοποιήσεις" καλά γραφικά. Δηλαδή ξαφνικά εκεί που δεν χρειαζόταν σου δημιούργησε μια ανάγκη και όλοι κάθονται και συγκρίνουν φωτογραφίες. Κάποτε ήταν πιο απλά τα πράγματα καθώς τα studios νοιάζονταν πραγματικά να προσφέρουν κάτι όμορφο. Πάλι έπρεπε να τα σκάσεις για τις γραφικάρες που λες. Μάλιστα τότε το HW κρατούσε πολύ λιγότερο απ' ότι σήμερα γιατί άλλαζε το API πολύ γρήγορα. 4
godslayerxp Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Στο Πλαίσιο βλέπω μια 5090 στα 34,90€ Νταξ μπορεί να είναι κουρευτική μηχανή αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες νομίζω 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα