Tambas91 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 45 λεπτά πριν, panakos_thess είπε οταν τα ελεγα εγω εδω πριν μερικες ημερες μερικοι κοροιδευατε!!! οριστε καλα τα ελεγα ειδα πλεον σε reviewers 572.02 driver οποτε σιγουρα θα βγει ακομα ποιο νεος για ολους μας Οχι θα κάθεται ο αρχηγός να γράφει ακόμα κώδικα για να παίζει ο άλλος με 750ti… πολύ καλή εξέλιξη εγώ στη θέση του με τον επόμενο driver θα τελείωνα και τη σειρά 2000 για να αναγκάσω τους απανταχού gamers να πάρουν καινούργια κάρτα και να προχωρήσει επιτέλους η τεχνολογία , αλλά ο αρχηγός είναι ψυχούλα 1 1 14
kostiger Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες https://videocardz.com/newz/nvidias-tight-geforce-rtx-50-margins-put-pressure-on-board-partners-msrp-feels-like-charity 5
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες Γι' αυτό έκοψε πέρα η EVGA.. 1 2
acalm Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Οχι θα κάθεται ο αρχηγός να γράφει ακόμα κώδικα για να παίζει ο άλλος με 750ti… πολύ καλή εξέλιξη εγώ στη θέση του με τον επόμενο driver θα τελείωνα και τη σειρά 2000 για να αναγκάσω τους απανταχού gamers να πάρουν καινούργια κάρτα και να προχωρήσει επιτέλους η τεχνολογία , αλλά ο αρχηγός είναι ψυχούλα για cuda είναι, καμία σχέση με geforce gaming drivers. Οι maxwell σε 1-2 χρόνια θα πάνε σε security update only. Στο τέλος της μέρας έχει περάσει 10ετία και κατί μήνες απο το σεπτέμβρη 14 που βγήκαν στην αγορά. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) ''Φιλανθρωπία'' λέει το MSRP..Χαχαχα. Ποιος δουλεύει ποιον δεν ξέρω..Εγώ λέω ότι απλά καλομάθανε με τα profit margins του 2020 που είχε mining craze και θέλουν τα ίδια. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Psycho_Warhead 8 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Χαζοί Αμερικάνοι..Μια ζωή τα ίδια. 2
xartemporas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 33 minutes ago, harderos said: Μάλλον έχει κρύο εκεί στο Αμέρικα και ψάχνουν οικονομικό θερμοπομπό..
just_a_dude Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Εγώ δεν καταλαβαίνω πως το μαγαζί τους αφήνει να στήσουν σκηνές σε ιδιωτικό χώρο. Ή απλά είναι 2-3 γραφικοί και δεν ασχολούνται.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω πως το μαγαζί τους αφήνει να στήσουν σκηνές σε ιδιωτικό χώρο. Ή απλά είναι 2-3 γραφικοί και δεν ασχολούνται. Γιατί να τους διώξει ρε συ που παρακαλάνε να δώσουν τα λεφτά τους ; 1
noFEARgr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Scalpers ειναι 99% Αρα οπως ολοι το περιμεναν το msrp ειναι τελειως πλασματικο και η πραγματικη τιμη ειναι πολυ πιο πανω. Φανηκε και απο τις τιμες που εδωσαν οι aibs ουτε μια δεν υπηρχε καν κοντα σε αυτο το ποσο . 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Άντε πάλι με τα ''better than native''..Απευθύνονται σε εντελώς άσχετους για να πάρουν κλικς. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα