MikeGR7 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Όχι Μιχάλη. Σίγουρα στις αμδ παίζει καλύτερα. Το έχω δει και εγώ που το έχω τεσταρει και στην 7900χτχ αλλά και στην 4090. Αρε αδερφε δηλαδη πως το τεσταρες? Ειχες βαλει δυο οθονες διπλα διπλα?(ειλικρινά ρωταω)
azazil1190 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μόλις τώρα, MikeGR7 είπε Αρε αδερφε δηλαδη πως το τεσταρες? Ειχες βαλει δυο οθονες διπλα διπλα?(ειλικρινά ρωταω) Δύσκολο να το πιστέψεις ε? Έλα να σου δώσω οπότε θες την κάρτα(7900χτχ) να το εξακριβώσεις. Με ξέρεις ότι παίρνω ότι πιο hiend υπάρχει και θέλω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός και όχι κολλημένος σε μια amd - nvidia . Μπορείς δεν μπορείς να το δεχτείς το παραπάνω αυτό ισχύει . Δεν το λένε μόνο οι amdακηδες το έχω δει και εγώ στο ίδιο παιχνίδι σε oled . Στις nvidia δεν τρέχει το ίδιο καλά. Εάν δεν μπορείς να το καταλάβεις και να το δεχτείς πάω πάσο και πάμε παρακάτω. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μπορεί να το κάνει επίτηδες η NVIDIA μέσα από τους driver της για να φαίνεται καλύτερο το δικό της FG, δεν είναι περίεργο.. 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Μπορεί να το κάνει επίτηδες η NVIDIA μέσα από τους driver της για να φαίνεται καλύτερο το δικό της FG, δεν είναι περίεργο.. Μπορεί ναι . Ότι μπορεί να έχει κάνει και η amd για να δείχνει ότι και καλά στις δικές της τρέχει καλύτερα. Το μοναδικό ουδέτερο μεταξύ amd-nvidia είναι το xess . Όπου και να το τρέξω εκ των δύο ,δείχνει το ίδιο. Δεν ξέρω σε ιντελ κάρτα πως μπορεί να δείχνει . 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Μπορεί ναι . Ότι μπορεί να έχει κάνει και η amd για να δείχνει ότι και καλά στις δικές της τρέχει καλύτερα. Το μοναδικό ουδέτερο μεταξύ amd-nvidia είναι το xess . Όπου και να το τρέξω εκ των δύο ,δείχνει το ίδιο. Δεν ξέρω σε ιντελ κάρτα πως μπορεί να δείχνει . Κι αυτό λένε ότι δείχνει καλύτερα σε Intel. 2
akoinonitos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Το fsr frame gen παιζει παντου αλλα εχει σχεδιαστει με βαση το hw των rdna 3,το ειχαν πει οταν το εβγαλαν. Δεν παιζει το ιδιο σε rdna3 και σε αλλες καρτες πχ nvidia. Εχεις περισσοτερα fps σε radeon και καλυτερη κινηση απο οτι σε nvidia. Το οτι παιζει κατι και αλλου δεν σημαινει οτι θα παιζει το ιδιο καλα. Παραδειγμα το xess οπως ειπε και ο psycho που ειναι σχεδιασμενο για το hardware των intel οπου οντως εχει καλυτερα αποτελεσματα. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από akoinonitos 5
just getting started Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Απλά η διαφορά είναι ότι στο xess κάνει fallback σε εντελώς άλλο μοντέλο μόλις κάνει detect non-intel gpu. Στο fsr3 δεν είναι τόσο ξεκάθαρο από την AMD το τι αλλάζει. 3
Razor333 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, azazil1190 είπε Αυτό ακριβώς! Στις Nvidia για κάποιο λόγο που μόνo η amd ξέρει , δουλεύει διαφορετικά,όχι τόσο καλά. Το FSR 3.0 δεν είναι καλό στις Nvidia, εκτός ότι ξεπέφτεις στον δικό τους upscaler, δεν ανοίγει πλέον και το boost της Nvidia, παίρνεις το βασικό της AMD (και αν), γενικά δεν έχει καλό response. Για παράδειγμα στο CP77, καλύτερα να κάνεις side load και swap με το DLSS FG, έτσι θα έχεις και DLSS για upscale και Reflex+, είναι πολύ πιο smooth. Στο GoW και στα Horizon δεν έχει νόημα, γιατί με το FSR 3.1, φεύγει το βασικό πρόβλημα, ο σάπιος upscaler τους, αλλά ανοίγει κανονικά Reflex+Boost της Nvidia, οπότε είναι το ίδιο με το να κάνεις side load/swap, δεν ξέρω πόσο καλύτερο μπορεί να είναι με AMD βέβαια (σε response). Και ένα ενδιαφέρον συγκριτικό στο CP77: FSR 3 upscale - 60FPS Spoiler DLSS upscale + Transformer + RR - 54FPS Spoiler FSR 3 upscale + FSR FG 88FPS Spoiler DLSS upscale FSR FG (side load) + Transformer + RR - 98FPS Spoiler Οπότε ~85% boost σε συνδιασμό με DLSS, ~45% σε συνδιασμό με FSR. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Razor333 6
Sprou Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 7 ώρες πριν, Warlord1981 είπε Πεμπτη βγαινουν οι καρτες. Θα βγει κανα review κιαπο Gigabyte/Zotac για να αποφασισουμε τι θα τσιμπησουμε day 1?? 🤣 Χωρις πλακα τι περιμενει η Gigabyte.. Κάνε μια μεταφρασουλα και είσαι έτοιμος😂 λεπτομερεστατο review της master αλλά στα κινέζικα ..μέσα στη βδομάδα πιστεύω να δούμε και τις υπόλοιπες https://www.coolaler.com/index/dlss4就是狂gigabyte-aorus-rtx-5090-master-32g-4k遊戲炸出8-43倍幀數並與rtx-4090效能比較/ 2 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Το FSR στο σαιμπερ είναι ότι χειρότερο γιατί δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου.
reystar Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Εχουμε μάθει τιμές για 50ΧΧ series Ελλάδα παιδιά ή ακόμα τίποτα;
panakos_thess Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες οταν τα ελεγα εγω εδω πριν μερικες ημερες μερικοι κοροιδευατε!!! οριστε καλα τα ελεγα ειδα πλεον σε reviewers 572.02 driver οποτε σιγουρα θα βγει ακομα ποιο νεος για ολους μας
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες https://wccftech.com/getting-nvidia-rtx-50-series-gpus-at-msrp-would-be-a-surprise/ Ειναι που ειναι ''πλασματικο'' το msrp, αυτη τη φορα γαργαληθηκε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα