Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Μα πριν δεν είπες πως στις κάρτες της Nvidia δεν είναι τόσο καλό? Και ναι συμφωνώ γιατί τα δοκιμάζω και εγώ στην κάρτα μου 

ναι απλά θέλω να πω μπορείς να φτιάξεις καλό FG χωρίς AI cores και χωρίς optical flow. Άρα και ο πέτσινος θα μπορούσε να φτιάξει fg που δουλεύει καλά και στις παλιότερες nvidia.

• Like 6
  • Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

ναι απλά θέλω να πω μπορείς να φτιάξεις καλό FG χωρίς AI cores και χωρίς optical flow. Άρα και ο πέτσινος θα μπορούσε να φτιάξει fg που δουλεύει καλά και στις παλιότερες nvidia.

Στο dlss4 frame gen αφαίρεσαν το optical flow και τώρα είναι μόνο ai based 👍στην συνέντευξη που πήρε ο Alex από το digital foundry είπε πως ο λόγος που αφαίρεσαν το optical flow ήταν επειδή δεν μπορούσες να κάνεις βελτιώσεις στο frame gen με το optical flow acceleration👍

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aρα μπορει να ερθει και στις προηγουμενες καρτες μιας και η δικαιολογια ηταν οτι ο optical flow accelerator ηταν πιο αργος σε αυτες , οπου να ναι θα το δουμε σωστα ; 🙃

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Θα έτρωγε ξύλο ο Πετσινος από το τμήμα marketing! 🤪

• Like 3
Δημοσ.

Πεμπτη βγαινουν οι καρτες. Θα βγει κανα review κιαπο Gigabyte/Zotac για να αποφασισουμε τι θα τσιμπησουμε day 1?? 🤣 Χωρις πλακα τι περιμενει η Gigabyte..

• Like 3
Δημοσ.
38 minutes ago, just_a_dude said:

32 minutes ago, nikos5800 said:

Στο dlss4 frame gen αφαίρεσαν το optical flow και τώρα είναι μόνο ai based 👍στην συνέντευξη που πήρε ο Alex από το digital foundry είπε πως ο λόγος που αφαίρεσαν το optical flow ήταν επειδή δεν μπορούσες να κάνεις βελτιώσεις στο frame gen με το optical flow acceleration👍

16 minutes ago, noFEARgr said:

Aρα μπορει να ερθει και στις προηγουμενες καρτες μιας και η δικαιολογια ηταν οτι ο optical flow accelerator ηταν πιο αργος σε αυτες , οπου να ναι θα το δουμε σωστα ; 🙃

Ρε σεις ειστε με τα καλα σας? Πως θα πουλησει ο πετσινος τις 50χχ τοτε?

Σοβαρευτειτε παρακαλω και να ειστε και ευγνωμωνες που δινει dlss 4 στην πλεμπα με τις 20χχ-30χχ.

/s

• Like 4
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Ρε σεις ειστε με τα καλα σας? Πως θα πουλησει ο πετσινος τις 50χχ τοτε?

Σοβαρευτειτε παρακαλω και να ειστε και ευγνωμωνες που δινει dlss 4 στην πλεμπα με τις 20χχ-30χχ.

/s

Ναι αλλά η πτώση στο frame rate στις 2000 και 3000 είναι μεγάλη με το dlss4

Δημοσ.
9 minutes ago, thanosAIAS said:

Ναι αλλά η πτώση στο frame rate στις 2000 και 3000 είναι μεγάλη με το dlss4

?

Οχι για το super resolution που ενδιαφερει τους πολλους, μονο για το ray reconstruction.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Westbaum είπε

25 fps Alan Wake 2 Max,25 fps CP 2077 χωρίς MFG/DLSS4
Tέτοια vid να βλέπω να μην κάνω καμιά αυθόρμητη μαλακία..

Καλά τα λεμε τώρα. Όταν γίνουν διαθέσιμες να δούμε τις αντοχές του καθενός. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Apostol. είπε

?

Οχι για το super resolution που ενδιαφερει τους πολλους, μονο για το ray reconstruction.

Δηλαδή το dlss 4 δεν ενδιαφέρει τους πολλούς;

Όλο αυτό γίνεται για το ray tracing

Επεξ/σία από thanosAIAS
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Sprou είπε

Είπαμε 60αρι native ούτε με τις 6000 σε αυτά τα games.

Η 5090 πλέον βγάζει πάνω από 100fps σε raster games σε native 4k,είναι overkill,αυτες οι κάρτες είναι για να δαμάσουν το ray tracing σε 4κ με η χωρίς upscaling 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Η 5090 πλέον βγάζει πάνω από 100fps σε raster games σε native 4k,είναι overkill,αυτες οι κάρτες είναι για να δαμάσουν το ray tracing σε 4κ με η χωρίς upscaling 

Ουσιαστικά προσπαθεί να αντικαταστήσει όλες τις τεχνικές rendering με ΑΙ μοντέλα.

Επεξ/σία από thanosAIAS
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...