billeiros Δημοσ. χθες στις 09:38 μμ Δημοσ. χθες στις 09:38 μμ 1 ώρα πριν, Sprou είπε Ρε σεις συνέλθετε τι διαβάζω; Δλδ αν έχω πουλήσει την 4090 και περιμένω την 5090 και την πάρω έν τέλει ,θα είναι ο σκοπός μου η αυτοπροβολή; Το οποίο θα το ξέρω εγώ μόνο, εσείς αν το ποσταρω (που στην ουσία δε με ξέρετε) ή η γυναίκα μου; 😁 @billeiros δεν είναι αυτοκινητο..και το λες εσυ αυτό που έχεις ότι high end υπάρχει;που έχεις ποστάρει εδώ 4090 και καλά κάνετε και το like μου θα πάρετε γτ έχετε αποκτήσει κάτι "ακραίο" από όλες τις απόψεις.. Τέλος πάντως ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει εγώ είμαι της φασης του μικροβίου και του ενθουσιασμού. Λάθος ή σωστό στο θέμα enthusiast το κρίνω μόνο εγώ λάθος ή σωστό στη συγκεκριμένη γενιά, ναι λαθος όπως έχω τοποθετηθεί και εγώ αλλά είναι το σύνδρομο ..το ένα δεν αναιρεί το άλλο όμως! Αυτά, σορυ για το σεντόνι και την προσωπική τοποθέτηση αλλά μαλλον πρέπει να εξηγούνται σε κάθε γενιά τα αυτονόητα! Υ.γ την 4090 την πούλησα 1500€ Μάλλον δεν κατάλαβες τα όσα έγραψα.και κυρίως το point μου.Εγω την δηθενια δεν μπορώ και τέλος.
Arkin Δημοσ. χθες στις 09:39 μμ Δημοσ. χθες στις 09:39 μμ 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το performance ανταξιο του quality??? Oκ φιλε παω πασο. Θα εχεις μπει σε κανα γκρουπ με μυωπες. Ολο το reddit εγω σε 5 μερουλες θα δοκιμασω. Εσυ δοκιμασες τα νεα DLL εκανες συγκρισεις παλιο quality νεο performance?
Tambas91 Δημοσ. χθες στις 09:40 μμ Δημοσ. χθες στις 09:40 μμ 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το performance ανταξιο του quality??? Oκ φιλε παω πασο. Θα εχεις μπει σε κανα γκρουπ με μυωπες. Σε εγκαλώ στην τάξη 5
Arkin Δημοσ. χθες στις 09:44 μμ Δημοσ. χθες στις 09:44 μμ Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Σε εγκαλώ στην τάξη Βρε ολος ο κοσμος μετα απο καποια ηλικια. Ειστε νεουδια λογικα εσεις. Εχω να βαλω απειρα των τελευταιων 2 ημερων. Σε 5 μερες θα δοκιμασουμε και εμεις επισημα με ολα τα νεα καλουδια. Επισης αυτο που λεω για το performance hit με το παλιο driver. Ο νεος 571 δινει πονο και χρειαζεται με το νεο DLSS transformer. 1
Tambas91 Δημοσ. χθες στις 09:57 μμ Δημοσ. χθες στις 09:57 μμ 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Βρε ολος ο κοσμος μετα απο καποια ηλικια. Ειστε νεουδια λογικα εσεις. Εχω να βαλω απειρα των τελευταιων 2 ημερων. Σε 5 μερες θα δοκιμασουμε και εμεις επισημα με ολα τα νεα καλουδια. Καλά ο κάθε ένας λέει το μακρύ και το κοντό του ας το δοκιμάσουμε πρώτα και βλέπουμε... μακάρι πάντως να το έχουν κάνει τόσο καλο να μη ξανά αγοράσουμε κάρτα να πατάμε dlss perf και να παίζουμε 1
Arkin Δημοσ. χθες στις 10:01 μμ Δημοσ. χθες στις 10:01 μμ 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε Καλά ο κάθε ένας λέει το μακρύ και το κοντό του ας το δοκιμάσουμε πρώτα και βλέπουμε... μακάρι πάντως να το έχουν κάνει τόσο καλο να μη ξανά αγοράσουμε κάρτα να πατάμε dlss perf και να παίζουμε Ε ναι αυτο που βλεπω λεω μπορεις και μονος σου να δεις βιντεο συγκριτικα η και να τα δοκιμασεις ανεβασα στο αλλο θεμα τα παντα νεοι drivers dlls inspector xml αναλυτικα ολα με ρυθμισεις για δοκιμη οποιος θελει. Μακαρι να ειναι τοσο καλο οσο βλεπω σε βιντεο και συγκρισεις με screens και ολοι αυτο θα χρησιμοποιουμε. Στο προηγουμενο DLSS μεχρι dlss balanced δουλεψα στο ghostwire tokyo κυριως με την 4070ti και ημουν παραπανω απο ευχαριστημενος και στην γρηγορη κινηση και στην εικονα συνολικα.
Coscas Δημοσ. χθες στις 10:42 μμ Δημοσ. χθες στις 10:42 μμ 32 minutes ago, Arkin said: Ε ναι αυτο που βλεπω λεω μπορεις και μονος σου να δεις βιντεο συγκριτικα η και να τα δοκιμασεις ανεβασα στο αλλο θεμα τα παντα νεοι drivers dlls inspector xml αναλυτικα ολα με ρυθμισεις για δοκιμη οποιος θελει. Μακαρι να ειναι τοσο καλο οσο βλεπω σε βιντεο και συγκρισεις με screens και ολοι αυτο θα χρησιμοποιουμε. Στο προηγουμενο DLSS μεχρι dlss balanced δουλεψα στο ghostwire tokyo κυριως με την 4070ti και ημουν παραπανω απο ευχαριστημενος και στην γρηγορη κινηση και στην εικονα συνολικα. Κάπου διάβασα φίλε @Arkin ότι οι 4060 θα επωφεληθούν περισσότερο λογω μικρότερης vram. Και επειδή η 4060 είναι από τις πιό δημοφιλείς κάρτες, θα' χει ενδιαφερον να δούμε τι κάνει Αυτοί οι drivers που έβαλες είναι έγκυροι ή να περιμένω την 30/1; Αν και είδα αυτό το βίντεο. Νομίζω καλά τα νέα γιά μας τους κατοχους 4060. Εσείς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγχώνεστε αφού ήδη έχετε γερές κάρτες Cyberpunk 2077 DLSS 4 Update - RTX 4060 Performance
DIM1000 Δημοσ. χθες στις 10:55 μμ Δημοσ. χθες στις 10:55 μμ (επεξεργασμένο) Απ οσα ειδαμε μεχρι τωρα, το σιγουρο τη δεδομενη στιγμη ειναι οτι δεν αξιζει να πας απο 4090 σε 5090. Εγω πχ απο την 3090ti επισης πληρωμενη 3500, μια χαρα θα παω. Για τα λεφτα που λενε καποιοι να μη χασουν... Φυσικα και αν μπεις στο τριπακι καθε γενιας θα χασεις. Αλλιως αγορασε χρυσο που ειναι πιο ασφαλης. Προσωπικα επιλεγω να κραταω τα συστηματα μου ως εχουν και να φτιαχνω καινουργια. Δεν θα εδινα πχ την 3090 για 500-600 ευρω γιατι η πραγματικη της αξια δεν ειναι αυτη. Παιζει πολυ σοβαρα σε 2κ αρα κραταω ολο το συστημα, τα λεφτα που χαθηκαν ειναι αδιαφορα αφου εξαγοραζεις διασκεδαση και παμε στο επομενο. Πιτσιρικας θα εκανα παρτυ με ενα τετοιο συστημα. Για τον ιδιο λογο κρατησα και το λαπτοπ με την 3070 οταν πηρα το καινουργιο μετα απο εναμιση χρονο με τη 4080 και που οντως θα το ξαναλλαξω μαλλον στη σειρα 6. Οχι τωρα (ειναι και δυο μηνων). Η 5090 εφ οσον ειναι οντως λιγο καλυτερη, ειναι μια χαρα γενια για καποιον που θα χτισει τωρα pc. Και επειδη στο δικο μου μυαλο ολα τα χρονια και καθαρα προσωπικη αποψη ειναι οτι οταν πας σε top tier συνοδευεις και με νερα, big η ultra tower κουτια και entry level τροφοδοτικου τα,1000watts, δεν με ενοχλει καθολου το τι ρευμα θελει αρκει να μην παρει φωτια. Ειναι σαν να σε νοιαζει τι καιει ενα Supercar η ποσο θελει για σερβις. Οι enthusiasts λοιπον μια χαρα θα αλλαξουν καρτα, οι υπολοιποι θα επρεπε να ευγνωμονουν τον πετσινο που κρατανε τιμη σαν μεταχειρισμενες οι 4090 τους και που στεκονται τοσο καλα. Στην επομενη γενια (2 χρονια πχ) τη δινεις ενα 700αρι 800αρι, βαζεις αλλα 2-2.5 και πας στην επομενη που θα ειναι τουλαχιστον 50% πανω σε αποδοση οπως τωρα η 5090 απο την 3090. Αν εισαι power user, αλλιως ουτρ αυτο κανεις και καθεσαι μια χαρα με τη σειρα 4. Επεξ/σία χθες στις 10:57 μμ από DIM1000 2
Arkin Δημοσ. χθες στις 11:32 μμ Δημοσ. χθες στις 11:32 μμ 46 λεπτά πριν, Coscas είπε Κάπου διάβασα φίλε @Arkin ότι οι 4060 θα επωφεληθούν περισσότερο λογω μικρότερης vram. Και επειδή η 4060 είναι από τις πιό δημοφιλείς κάρτες, θα' χει ενδιαφερον να δούμε τι κάνει Αυτοί οι drivers που έβαλες είναι έγκυροι ή να περιμένω την 30/1; Αν και είδα αυτό το βίντεο. Νομίζω καλά τα νέα γιά μας τους κατοχους 4060. Εσείς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγχώνεστε αφού ήδη έχετε γερές κάρτες Cyberpunk 2077 DLSS 4 Update - RTX 4060 Performance Θα πεσει το vram usage με το νεο FG αλλα μην περιμενεις θαυματα αλλα για 1080p που εισαι ειναι κομπλε τα 8 ακομα και σημερα περα απο ελαχιστες περιπτωσεις. Οι drivers που ανεβασα στο θεμα των 4000 ειναι οι κανονικοι ναι τους περνας και ακολουθεις οτι εγραψα αν θες να περασεις τα νεα DLL. 30/1 λογικα θα εχουμε νεο nvidia app+571 driver επισημα ολα οποτε για μενα να περιμενεις λιγο εμεινε. Μετα με 2 κλικ θα αλλαζεις στα νεα dlss γρηγορα και ευκολα με το override στο nvidia app χωρις αλχημειες. 1
Coscas Δημοσ. χθες στις 11:53 μμ Δημοσ. χθες στις 11:53 μμ 7 minutes ago, Arkin said: Θα πεσει το vram usage με το νεο FG αλλα μην περιμενεις θαυματα αλλα για 1080p που εισαι ειναι κομπλε τα 8 ακομα και σημερα περα απο ελαχιστες περιπτωσεις. Οι drivers που ανεβασα στο θεμα των 4000 ειναι οι κανονικοι ναι τους περνας και ακολουθεις οτι εγραψα αν θες να περασεις τα νεα DLL. 30/1 λογικα θα εχουμε νεο nvidia app+571 driver επισημα ολα οποτε για μενα να περιμενεις λιγο εμεινε. Μετα με 2 κλικ θα αλλαζεις στα νεα dlss γρηγορα και ευκολα με το override στο nvidia app χωρις αλχημειες. Εγώ πάντως, σε 2κ τρέχω. Kαι Ghost of Tsushima και rdr2 και World of Tanks και Odyssey κλπ Στο 1ο έχω 100/120 fps με dlss 3.7 και fg στο very high. Παίζει ρόλο και τι τρέχεις. Παλιούς τίτλους τρέχω (οι νέοι δεν μου λένε πτ). Αντε να βάλω αργότερα κανά forza Horizon 5 Να ρωτήσω κάτι; Θέλω εγκατεστημένο το nvidia app; Μπορω και χειροκίνητα να κάνω copy paste τα nvngx_dlss.dll και nvngx_dlssg.dll; Αν το game δεν έχει το nvngx_dlssd , μπορώ να το προσθέσω; Το RDR2πχ, έχει μόνο το nvngx_dlss.dll. Λογικά δεν υποστηρίζει fg στην έκδοση που το έχω ε;
Arkin Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 9 λεπτά πριν, Coscas είπε Εγώ πάντως, σε 2κ τρέχω. Kαι Ghost of Tsushima και rdr2 και World of Tanks και Odyssey κλπ Στο 1ο έχω 100/120 fps με dlss 3.7 και fg στο very high. Παίζει ρόλο και τι τρέχεις. Παλιούς τίτλους τρέχω (οι νέοι δεν μου λένε πτ). Αντε να βάλω αργότερα κανά forza Horizon 5 Να ρωτήσω κάτι; Θέλω εγκατεστημένο το nvidia app; Μπορω και χειροκίνητα να κάνω copy paste τα nvngx_dlss.dll και nvngx_dlssg.dll; Αν το game δεν έχει το nvngx_dlssd , μπορώ να το προσθέσω; Το RDR2πχ, έχει μόνο το nvngx_dlss.dll. Λογικά δεν υποστηρίζει fg στην έκδοση που το έχω ε; Είναι ανάλογα τα παιχνίδια ναι ray tracing αν έχεις dlss quality κτλ. Το rdr 2 έχει μόνο dlss SR οπότε όχι μόνο το ένα θα αλλάξεις δεν υπάρχουν και άλλα δηλαδή και να ήθελες να κάνεις overwrite. Αυτά που έχουν fg θα περάσεις και το dlssg αρχείο πχ tsushima και αυτά που έχουν rr alan wake wukong 2077 θα περάσεις και το dlssd. 1
Coscas Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Just now, Arkin said: Είναι ανάλογα τα παιχνίδια ναι ray tracing αν έχεις dlss quality κτλ. Το rdr 2 έχει μόνο dlss SR οπότε όχι μόνο το ένα θα αλλάξεις δεν υπάρχουν και άλλα δηλαδή και να ήθελες να κάνεις overwrite. Αυτά που έχουν fg θα περάσεις και το dlssg αρχείο πχ tsushima και αυτά που έχουν rr alan wake wukong 2077 θα περάσεις και το dlssd. Με copy paste μπορώ;
Arkin Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 5 λεπτά πριν, Coscas είπε Με copy paste μπορώ; Προφανώς ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα