nikos5800 Δημοσ. χθες στις 07:53 μμ Δημοσ. χθες στις 07:53 μμ Μόλις τώρα, Arkin είπε 1:1 ηταν εδω και πανω απο χρονο με quality αλλα τωρα μιλαμε οτι και τα performance/ultra performance ειναι απολυτα viable modes ακομα και για 1440p. Και εκει το boost στην καρτα ειναι τεραστιο συγκριτικα με dlss quality. Εκει που εδωσαν το 3.8.10 με το preset E το οποιο ηταν καταπληκτικο κανουν για ακομα μια φορα τη διαφορα με τελειως αλλη τεχνικη upscaling. Και θα μπορουσαν καλλιστα να μην το δωσουν σε 4000 σειρα και παλιοτερες οποτε για μενα εδω πολλα μπραβο. ετσι ακριβως
Arkin Δημοσ. χθες στις 07:55 μμ Δημοσ. χθες στις 07:55 μμ Μόλις τώρα, nikos5800 είπε παλια μας ειχαν πρηξει με το crysis 3 και assasins creed unity Παντα θα υπαρχουν state of the art παιχνιδια στον τεχνικο τομεα το 2077 ειναι του 2020 αλλα απο τοτε δεν εχει σταματησει να βελτιωνετε και να παιρνει καθε νεα εξελιξη στον τεχνικο τομεα. Πρωτο εφερε το path tracing πρωτο το frame generation πρωτο το ray reconstruction. Και καποιοι το βλεπουν σαν να λενε τα βιντεο ξανα παιξτε το. Ενω πρεπει να το δουμε σαν εφοσον το 2077/alan wake 2 εχει τετοιες διαφορες θα ειναι παντου ετσι και στα αλλα 75 παιχνιδια που θα παρουν day one DLSS 4. Αλλα βιντεο υπαρχουν παρα πολλα εκει εξω με συγκρισεις και οτι θελει ο καθενας να δει για οποιο παιχνιδι τον ενδιαφερει. 1
Edito Δημοσ. χθες στις 07:57 μμ Δημοσ. χθες στις 07:57 μμ 2 minutes ago, Sprou said: Ρε σεις συνέλθετε τι διαβάζω; Δλδ αν έχω πουλήσει την 4090 και περιμένω την 5090 και την πάρω έν τέλει ,θα είναι ο σκοπός μου η αυτοπροβολή; Το οποίο θα το ξέρω εγώ μόνο, εσείς αν το ποσταρω (που στην ουσία δε με ξέρετε) ή η γυναίκα μου; 😁 @billeiros δεν είναι αυτοκινητο..και το λες εσυ αυτό που έχεις ότι high end υπάρχει;που έχεις ποστάρει εδώ 4090 και καλά κάνετε και το like μου θα πάρετε γτ έχετε αποκτήσει κάτι "ακραίο" από όλες τις απόψεις.. Τέλος πάντως ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει εγώ είμαι της φασης του μικροβίου και του ενθουσιασμού. Λάθος ή σωστό στο θέμα enthusiast το κρίνω μόνο εγώ λάθος ή σωστό στη συγκεκριμένη γενιά, ναι λαθος όπως έχω τοποθετηθεί και εγώ αλλά είναι το σύνδρομο ..το ένα δεν αναιρεί το άλλο όμως! Αυτά, σορυ για το σεντόνι και την προσωπική τοποθέτηση αλλά μαλλον πρέπει να εξηγούνται σε κάθε γενιά τα αυτονόητα! Υ.γ την 4090 την πούλησα 1500€ Αυτό λέω και εγώ στους φίλους μου . Καπνίζουν και πίνουν . Εγω δεν κάνω τπτ από αυτά απλά αγοράζω ρούχα σχετικά εύκολα και χαλάω λεφτά για το pc . Σαν έξοδα το χρόνο έχουμε περίπου τα ίδια απλά σε διαφορετικά πράγματα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του .Αν αυτό σε κάνει happy 😊 7
pirmen56 Δημοσ. χθες στις 08:16 μμ Δημοσ. χθες στις 08:16 μμ 27 λεπτά πριν, Arkin είπε Massive διαφορες Πανωλεθρία στο Μιλάνο το dlss 4 για τις 3ΧΧΧ και 2ΧΧΧ. Χειρότερα απ' ότι το περίμενα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει δωρεάν η Nvidia τεχνολογία που παρατείνει την ζωή παλιότερων καρτών. 1
Arkin Δημοσ. χθες στις 08:19 μμ Δημοσ. χθες στις 08:19 μμ Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Πανωλεθρία στο Μιλάνο το dlss 4 για τις 3ΧΧΧ και 2ΧΧΧ. Χειρότερα απ' ότι το περίμενα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει δωρεάν η Nvidia τεχνολογία που παρατείνει την ζωή παλιότερων καρτών. Δεν ξερω αν οντως παιζει ρολο αυτο που λενε για tensors οτι πχ στις 2000 γονατιζουν ειδικα με το RR ενω πχ με 4000 ειναι κομπλε κτλ. Δηλαδη αυτο που λενε πρεπει να ισχυει. Αλλιως γιατι να βλεπεις πιο μεγαλο hit σε καθε παλιοτερη γενια συγκριτικα με τις νεες? Εδω η amd εδωσε FSR 4 στις 9000 μονο παρολο που εκθειαζε τις 7000 οτι εχουν AI πυρηνες. Οποτε στο τελος δεν ξερω αν ειχε επιλογη με καποιο τροπο να δωσει τα νεα dlss στις 2000 και να μην εχει καθολου hit.
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 08:20 μμ Δημοσ. χθες στις 08:20 μμ 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Πανωλεθρία στο Μιλάνο το dlss 4 για τις 3ΧΧΧ και 2ΧΧΧ. Χειρότερα απ' ότι το περίμενα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει δωρεάν η Nvidia τεχνολογία που παρατείνει την ζωή παλιότερων καρτών. Ο upscaler δεν έχει θέμα αλλά το ray reconstruction είναι πιο βαρύ 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. χθες στις 09:00 μμ Δημοσ. χθες στις 09:00 μμ https://videocardz.com/newz/alleged-geforce-rtx-5080-3dmark-leak-15-faster-than-rtx-4080-super
akoinonitos Δημοσ. χθες στις 09:01 μμ Δημοσ. χθες στις 09:01 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε 1:1 ηταν εδω και πανω απο χρονο με quality αλλα τωρα μιλαμε οτι και τα performance/ultra performance ειναι απολυτα viable modes ακομα και για 1440p. Και εκει το boost στην καρτα ειναι τεραστιο συγκριτικα με dlss quality. Εκει που εδωσαν το 3.8.10 με το preset E το οποιο ηταν καταπληκτικο κανουν για ακομα μια φορα τη διαφορα με τελειως αλλη τεχνικη upscaling. Και θα μπορουσαν καλλιστα να μην το δωσουν σε 4000 σειρα και παλιοτερες οποτε για μενα εδω πολλα μπραβο. Ρε Αρκιν καπου ωπα ρε φιλε. Ειπαμε ειναι πολυ καλυτερα απο οτι ηταν αλλα δεν θα πας να παιξεις σε 1440p σε performance και ultra perf , το low res rendering δεν κρυβεται. Επεξ/σία χθες στις 09:08 μμ από akoinonitos 2
Arkin Δημοσ. χθες στις 09:07 μμ Δημοσ. χθες στις 09:07 μμ 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε Αρκιν καπου ωπα ρε φιλε. Ειπαμε ειναι πολυ καλυτερα απο οτι ηταν αλλα δεν θα πας να παιξεις σε 1440p σε performance το low res rendering δεν κρυβεται. Δεν το λεω εγω αυτα που διαβαζω 2 μερες στο reddit λεω εχουν βαλει βιντεο φωτο ενα σωρο με μετρησεις κτλ. Θα τα δοκιμασω σε 5 μερουλες εγω αυτα και θα συγκρινω αναλογα τα 4 dlss modes μαζι με το νεο FG. Ισχυει οτι κατω απο balanced δεν επεφτες ουτε για αστειο με το παλιο DLSS ειδικα στην κινηση ηταν tragic. Το αν το εχουν βελτιωσει τοσο που το performance δειχνει σαν balanced θα το δουμε. Αλλα δες καποια post εδω δεν νομιζω οτι ολοι ειναι πληρωμενοι να γραφουν μονο καλα λογια και θα βρεις και αρκετα βιντεο/φωτογραφιες με συγκρισεις παλιου dlss performance vs new κτλ. https://www.reddit.com/r/nvidia/new/
akoinonitos Δημοσ. χθες στις 09:12 μμ Δημοσ. χθες στις 09:12 μμ 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν το λεω εγω αυτα που διαβαζω 2 μερες στο reddit λεω εχουν βαλει βιντεο φωτο ενα σωρο με μετρησεις κτλ. Θα τα δοκιμασω σε 5 μερουλες εγω αυτα και θα συγκρινω αναλογα τα 4 dlss modes μαζι με το νεο FG. Ισχυει οτι κατω απο balanced δεν επεφτες ουτε για αστειο με το παλιο DLSS ειδικα στην κινηση ηταν tragic. Το αν το εχουν βελτιωσει τοσο που το performance δειχνει σαν balanced θα το δουμε. Αλλα δες καποια post εδω δεν νομιζω οτι ολοι ειναι πληρωμενοι να γραφουν μονο καλα λογια και θα βρεις και αρκετα βιντεο/φωτογραφιες με συγκρισεις παλιου dlss performance vs new κτλ. https://www.reddit.com/r/nvidia/new/ Ε αν δεν το λες εσυ μην το λες καθολου τοτε γτ ειναι παραπληροφορηση εντελως ,οπως με το περιπολικο και τα γραμματα. 2
Arkin Δημοσ. χθες στις 09:14 μμ Δημοσ. χθες στις 09:14 μμ 8 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε https://videocardz.com/newz/alleged-geforce-rtx-5080-3dmark-leak-15-faster-than-rtx-4080-super Eνδιαφερον. Stock η 5080 ειναι σαν μια τερμα OC 4080super στα 3060 συχνοτητα με unlocked ρευματακι. OC η 5080 παει 35000 οπως βλεπουμε δηλαδη καπου 7% διαφορα OC vs OC αν και θα της τιναξουν τα πεταλα της 5080 εφοσον εχει ρευματακι. 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ε αν δεν το λες εσυ μην το λες καθολου τοτε γτ ειναι παραπληροφορηση εντελως ,οπως με το περιπολικο και τα γραμματα. Ε απο αυτα που βλεπουμε σε οσους συγκρινουν οπως και οι DF λενε τα καλυτερα και εχει πολυ πραμα reddit με καθετι συγκρισεις. Απλα να μην βαλω 500 συγκρισεις φωτο απο οσους εχουν ανεβασει σε 5 μερουλες θα το δουμε επισημα. Το περιπολικο στο βιντεο η μονη διαφορα ειναι το DLSS δεν εχει αλλαξει αλλες ρυθμισεις για να πεις οτι στο δευτερο βιντεο θολωνουν τα γραμματα. 1
idonthave Δημοσ. χθες στις 09:27 μμ Δημοσ. χθες στις 09:27 μμ 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Eνδιαφερον. Stock η 508070 ειναι σαν μια τερμα OC 4080super στα 3060 συχνοτητα με unlocked ρευματακι. OC η 5080 παει 3
akoinonitos Δημοσ. χθες στις 09:30 μμ Δημοσ. χθες στις 09:30 μμ (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Eνδιαφερον. Stock η 5080 ειναι σαν μια τερμα OC 4080super στα 3060 συχνοτητα με unlocked ρευματακι. OC η 5080 παει 35000 οπως βλεπουμε δηλαδη καπου 7% διαφορα OC vs OC αν και θα της τιναξουν τα πεταλα της 5080 εφοσον εχει ρευματακι. Ε απο αυτα που βλεπουμε σε οσους συγκρινουν οπως και οι DF λενε τα καλυτερα και εχει πολυ πραμα reddit με καθετι συγκρισεις. Απλα να μην βαλω 500 συγκρισεις φωτο απο οσους εχουν ανεβασει σε 5 μερουλες θα το δουμε επισημα. Το περιπολικο στο βιντεο η μονη διαφορα ειναι το DLSS δεν εχει αλλαξει αλλες ρυθμισεις για να πεις οτι στο δευτερο βιντεο θολωνουν τα γραμματα. Ειναι διαφορετικο πραγμα να συγκρινεις dlss4 performance με dlss3 performance σε 4k και διαφορετικο να λες οτι το dlss4 perf/ ultra perf σε 1440p ειναι καλο ,καλυτερο απο οτι ηταν ειναι ναι ,καλο για να παιξεις οχι δεν ειναι ,εκτος αν εχεις καρτα που δεν σηκωνει παραπανω. Οποτε αυτα τα καλυτερο απο native που λετε δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα. Ρε αρκιν σου εβαλα και βιντεο ρε φιλε με το περιπολικο ειδες να θολωνουν τπτ γραμματα στο cnn? Μην βλεπεις τις μλκιες του καθενος ,κατσε και δες τα μονος σου. Το θολωμα ειναι bug του παιχνιδιου μπορει να το κανει σε ολα τα mode ,εμενα μου το εκανε και στο transformer mode. Επεξ/σία χθες στις 09:33 μμ από akoinonitos 2
Arkin Δημοσ. χθες στις 09:32 μμ Δημοσ. χθες στις 09:32 μμ Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Ειναι διαφορετικο πραγμα να συγκρινεις dlss4 performance με dlss3 performance σε 4k και διαφορετικο να λες οτι το dlss4 perf/ ultra perf σε 1440p ειναι καλο ,καλυτερο απο οτι ηταν ειναι ναι ,καλο για να παιξεις οχι δεν ειναι ,εκτος αν εχεις καρτα που δεν σηκωνει παραπανω. Οποτε αυτα τα καλυτερο απο native που λετε δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα. Κυριως αναφερουν οτι το performance ειναι ανταξιο του παλιου quality. Το ultra performance παραμενει κακο αλλα καλυτερο απο το παλιο. Εχεις κανει καποια συγκριση πανω σε αυτο πχ παλιο quality με το νεο performance μιας και περασες τα νεα dll αν καταλαβα καλα?
akoinonitos Δημοσ. χθες στις 09:34 μμ Δημοσ. χθες στις 09:34 μμ Μόλις τώρα, Arkin είπε Κυριως αναφερουν οτι το performance ειναι ανταξιο του παλιου quality. Το ultra performance παραμενει κακο αλλα καλυτερο απο το παλιο. Εχεις κανει καποια συγκριση πανω σε αυτο πχ παλιο quality με το νεο performance μιας και περασες τα νεα dll αν καταλαβα καλα? Το performance ανταξιο του quality??? Oκ φιλε παω πασο. Θα εχεις μπει σε κανα γκρουπ με μυωπες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα