Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 5000 Series (Ada-next/Blackwell)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Επίσης, ακόμα και αν η κάρτα είναι αρκετή για native ανάλυση, ίσως πάλι να προτιμήσεις το upscaling. Ο λόγος είναι αν το forced TAA είναι σκουπίδι.

Τώρα εμένα αυτό που είπες μου φάνηκε κινεζικό να με συγχωρείς. Δεν το κατέχω όπως εσύ όποτε αν θες καντο πιο εύκολο.

59 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

εμενα μου αρέσει και το fg και το fsr της AMD, για την ακρίβεια κιόλας το fg της amd το θεωρώ καλύτερο... τώρα ο Δήμος και ο φαραώ άμα θέλουν μπορούν να έχουν και παράθυρα με χερούλι στο αμάξι τους.. όλοι οι υπόλοιποι normal άνθρωποι προτιμάμε τα ηλεκτρικά :P 

Ε ρε πόσο σε ενοχλεί που δεν μου αρέσει το dlss. Πήρα Nvidia εντάξει είμαστε…πρέπει και να μου αρέσει το ρημάδι;🤪

Όσο μπορεί η καρτα να μου δώσει την εμπειρία που θέλω native δεν ανοίγω upscale τι να κάνουμε. Μην ξεχνάς εγώ ισομετρικά rpg παίζω κυρίως σε 4k 60 fps οθόνη. Τι να κάνω το dlss; Εμπρός πίσω!😁

Επεξ/σία από dimoskoutr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Απλά ρίχνω 2-3 settings στο High και παίζω σε Native

Ποια σύγχρονα παιχνίδια παίζεις σε native 1440p high settings με την τωρινή σου κάρτα και γράφεις το παραπάνω??

Αυτή την κάρτα δεν έχεις ή έχεις αλλάξει?

image.png.3bc6c5fd038c9539bfdcb75e4f51f011.png
Black Myth Wukong, Star Wars Outlaws, Final Fantasy και Hellblade 2 ούτε για αστείο.

Γενικα δεν νομιζω να ειναι κανενας υπέρ του upscaling γενικα και αόριστα, αλλά θέλεις δυνατή κάρτα για να παίζεις σε native 1440p(εστω χωρις RT) τα σύγχρονα παιχνιδια με καλά fps.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Επίσης, ακόμα και αν η κάρτα είναι αρκετή για native ανάλυση, ίσως πάλι να προτιμήσεις το upscaling. Ο λόγος είναι αν το forced TAA είναι σκουπίδι.

Kαι γτ να μην βαλεις dlaa και να βαλεις dlss? 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Kαι γτ να μην βαλεις dlaa και να βαλεις dlss? 

Γιατί μπορεί να μην το σηκώνει η κάρτα :P Μιας και αναφέρθηκε, στην περίπτωση του Space Marine 2, το TAA δείχνει πολύ πιο καθαρό απ' το DLAA.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

12 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ποια σύγχρονα παιχνίδια παίζεις σε native 1440p high settings με την τωρινή σου κάρτα και γράφεις το παραπάνω??

Black Myth Wukong, Star Wars Outlaws, Final Fantasy και Hellblade 2 ούτε για αστείο.

Γενικα δεν νομιζω να ειναι κανενας υπέρ του upscaling γενικα και αόριστα, αλλά θέλεις δυνατή κάρτα για να παίζεις σε native 1440p(εστω χωρις RT) τα σύγχρονα παιχνιδια με καλά fps.

Μια χαρά παίζεις σε 1440π με την ρx 6700 απλά όχι με 60fps,για την ακρίβεια τα ξεχνάς τα 60fps😜

Αυτές οι κάρτες είναι φτιαγμένες για 1080p60fps με η χωρίς upscaling 

Επιβάλλεται να βάζουμε FSR/DLSS επειδή για κάποιο λόγο όλοι η βιομηχανία το ''επιβάλει'' . Σιγά τα γραφικά που έχουν τα παιχνίδια που να δικαιολογούν την χρήση τους ( εκτός λίγων εξαιρέσεων βέβαια).

• Like 2

14 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Ε ρε πόσο σε ενοχλεί που δεν μου αρέσει το dlss. Πήρα Nvidia εντάξει είμαστε…πρέπει και να μου αρέσει το ρημάδι;🤪

εμένα τι να με ενοχλήσει ακριβώς? άμα θες παίξε και με 30 fps... το να εμμένης σε απόψεις και γενικεύσεις ότι "είμαστε πολλοί που παίζουμε native" ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο διορθώνω... από εκεί και πέρα ο κάθε ένας όπως του αρέσει και με crt να παίζεις bravo σου η τεχνολογία όμως προχωράει και καλο είναι να την ακολουθείς

13 hours ago, Fulgore said:

Δεν το είπα κυριολεκτικά, εξαρτάτε πάντα από το εκάστοτε παιχνίδι.

3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Δεν το είπα κυριολεκτικά, εξαρτάτε πάντα από το εκάστοτε παιχνίδι.

Συμφωνώ,παιχνίδια ps4 εποχής τα παίζεις άνετα σε 1440π60fps,παιχνίδια φτιαγμένα αποκλειστικά για ps5 δύσκολα πιάνεις 60fps χωρίς την χρήση upscaling 

Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Συμφωνώ,παιχνίδια ps4 εποχής τα παίζεις άνετα σε 1440π60fps,παιχνίδια φτιαγμένα αποκλειστικά για ps5 δύσκολα πιάνεις 60fps χωρίς την χρήση upscaling

αυτά τα παιχνίδια τα περισσότερα δεν έχουν ούτε dlss ούτε fsr ούτως η άλλως... όλα τα καινούργια έχουν όμως, για κάποιο λόγο...

• Like 1

13 minutes ago, Arkin said:

Καλά το dlss πρέπει να έχει κάτω απο 1% που δεν το ανοίγει σε 1440p και πάνω γιατί δεν του αρέσει. Είναι free performance κυριολεκτικά. 

Στο παρακάτω φαίνεται ότι πάνω από τους μισούς δεν τους ενδιαφερει το upscaling.

https://forums.anandtech.com/threads/poll-do-you-care-about-ray-tracing-upscaling.2612387/

Anand-Poll-RT.png

• Like 1

3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Στο παρακάτω φαίνεται ότι πάνω από τους μισούς δεν τους ενδιαφερει το upscaling.

https://forums.anandtech.com/threads/poll-do-you-care-about-ray-tracing-upscaling.2612387/

Anand-Poll-RT.png

Το ray tracing πρέπει να το ρίχνει στα ποσοστά 😅

13 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Anand-Poll-RT.png

το μεγαλύτερο ποσοστό των gamers ξέρεις τι παιχνίδια παίζουν σωστά? lol, cs:go, warzone, fornite... αυτούς πως να τους ενδιαφέρει το upscale? όσοι έχουν πάρει μια "σοβαρή" κάρτα να παίξουν single player του 2020 και μετά θα το ανοίξουν εκτος άμα είναι εμμονικοί σαν εσένα και το δήμο η μπαρμπάδες σα τον ακοινώνητο :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καλά το dlss πρέπει να έχει κάτω απο 1% που δεν το ανοίγει σε 1440p και πάνω γιατί δεν του αρέσει. Είναι free performance κυριολεκτικά. 

Για καποιον που δεν δινει σημασια στη λεπτομερια ισως. Free performance δεν ειναι τπτ ολα κατι θα σου παρουν σε ανταλλαγμα ,το θεμα ειναι κατα ποσο εισαι ικανος να το διακρινεις.  

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...