Tambas91 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:06 μμ 8 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Αυτα ουτε η lisa δεν θα τα ελεγε για τις δικες της καρτες Περα απο το latency ολη η εικονα θα ειναι ενα artifact με 30 fps Καλά τώρα το λες σε άνθρωπο που δε βάζω fg ποτέ, και εγώ μικρό καλάθι κρατάω … απλά κάνω μια σκέψη και προσπαθώ να πάρω το πιο αισιόδοξο σενάριο , δηλαδή όπως και με το dlss1 που δε βλεπόταν ήρθε το 2 και μετά το 3 που είναι πολύ καλά … αν δούμε το mfg σαν μια αναβάθμιση του απλού fg (που για εμένα προσωπικά είναι για τον κάλαθο των αχρήστων) σε συνδυασμό με το reflex2 και την αύξηση των ΑΙ cores στις κάρτες , ίσως δούμε ένα καλό αποτέλεσμα… εγώ θα περιμένω να το δοκιμάσω μόνος μου γιατί σίγουρα όσοι το βάλουν στην αρχή θα γράφουν τέλειο ,άψογο κτλπ από τον ενθουσιασμό 2
Saloufas Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 μμ 21 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Πραγματικα οσο βλεπω την νεα γενια , τοσο απογοητευομαι 8% πανω η 5080 απο την 4080S στο blender https://opendata.blender.org/benchmarks/query/?compute_type=OPTIX&compute_type=CUDA&compute_type=HIP&compute_type=METAL&compute_type=ONEAPI&blender_version=4.3.0&group_by=device_name Μα φαίνονταν ότι η 5070 εεεε! η 5080 θα είναι φόλα από χιλιόμετρα μακρυά συν τα 16gb που την κάνουν DOA και με το πως διαμορφώνεται πλέον η κατάσταση με διαθεσιμότητες, σεισμούς στην Ταϊβάν, ταρίφες Τραμπ στον ορίζοντα, τιμές στον Θεό και απογοητευτικά benches. Το είχα πει δεν παίζει να περνάει την 4090 με τέτοια specs, από gddr7 και νέα αρχιτεκτονική μόνο δεν έβγαινε το +40% που ήθελε για να την περάσει. ...και στο νέο DOOM για Ultra Settings θέλει 16gb vram σαν βάση, άρα με το καλημέρα η 5080 θα κατεβάζει settings στο Memory pool για να μην φουλάρει όπως έγινε και στο Indiana Jones....και ακόμα δεν έχει βγει στην αγορά, ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!!!!
nikos5800 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:09 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε σαπερα ρε γτ το cnn δεν ηταν καλυτερο απο native? παλι ψεματα μας ελεγαν? Σε μερικά σημεία ναι ήταν,σε κάτι σημεία που είχαν έντονο aliasing πράματα στα οποία το ta δεν έκανε καλή δουλειά αλλά γενικά είχε προβλήματα στο ghosting κ.λ.π τα οποία το transformer mode τα λύνει ολα Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:10 μμ από nikos5800
icenex Δημοσ. Παρασκευή στις 12:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:10 μμ Fail launch..τελικα πεσαμε μεσα οσοι τα λεγαμε...Κανονιστε οσοι εχετε καρτα 4000 και κραζετε, αυριο την αλλη να σας δουμε με μια της σειρας 5000.Προειδοποιω θα σας βγαλουμε γυμνους στις πλατειες φορωντας μονο ενα δερματινο τζακετ και θα σας καρτοβολησουμε με τις 5090 astral για να δειτε τον ουρανο με τα αστρα 1 8
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 μμ 2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Σε μερικά σημεία ναι ήταν,σε κάτι σημεία που είχαν έντονο aliasing πράματα στα οποία το ta δεν έκανε καλή δουλειά αλλά γενικά είχε προβλήματα στο ghosting κ.λ.π τα οποία το transformer mode τα λύνει ολα το δοκιμασες και δεν ειχε ghosting?
KNIGHTRIDER42 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 μμ (επεξεργασμένο) Έχω ROG STRIX 4080 και σκεφτόμουν σοβαρά αναβάθμιση σε 5080. Με αυτά που βλέπω σε θέματα performance, τιμών και κατανάλωσης με βλέπω στη καλύτερη για αναβάθμιση σε μια second hand 4090 ή πολύ απλά να κάθομαι στα αυγά μου. Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:14 μμ από KNIGHTRIDER42 2
Apostol. Δημοσ. Παρασκευή στις 12:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:18 μμ 3 minutes ago, KNIGHTRIDER42 said: Έχω ROG STRIX 4080 και σκεφτόμουν σοβαρά αναβάθμιση σε 5080. Με αυτά που βλέπω σε θέματα performance, τιμών και κατανάλωσης με βλέπω στη καλύτερη για αναβάθμιση σε μια second hand 4090 ή απλά κάθομαι στα αυγά μου. Οποιος δωσει χρηματα να παει απο 4080 σε 5080 θα γελανε και οι πετρες μαζι του. Εγω με 3080ti και ηλπιζα σε αναβαθμιση αλλα δεν με βλεπω. Και για 4090 που λες, που ειναι λογικο, μπορει να εχεις αργησει, που θα βρεις 4090 σε λογικη τιμη? Οσες καινουριες εχουν απομεινει το κοστος τους ειναι απαγορευτικο και κατα συνεπεια και οι μεταχειρισμενες παιρνουν πανω.. 3
harderos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:23 μμ Στο reddit στάζουνε μέλι για το νέο DLSS στο CP με τις προηγούμενες κάρτες. 2
Cubicolor Δημοσ. Παρασκευή στις 12:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:25 μμ δηλαδη μια μεταχειρισμενη 4090 ποσο θα κοστιζει?
KNIGHTRIDER42 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:26 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Apostol. είπε Οποιος δωσει χρηματα να παει απο 4080 σε 5080 θα γελανε και οι πετρες μαζι του. Εγω με 3080ti και ηλπιζα σε αναβαθμιση αλλα δεν με βλεπω. Και για 4090 που λες, που ειναι λογικο, μπορει να εχεις αργησει, που θα βρεις 4090 σε λογικη τιμη? Οσες καινουριες εχουν απομεινει το κοστος τους ειναι απαγορευτικο και κατα συνεπεια και οι μεταχειρισμενες παιρνουν πανω.. Συμφωνώ απόλυτα. Έπρεπε να είχα ενεργήσει γρηγορότερα ειδικά τη προηγούμενη βδομάδα που είχαν βγει κάποιες αγγελίες 4090 σε πολύ καλές τιμές. Απλά περίμενα τα reviews. Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο, αλλιώς σε 2 χρόνια πάλι με τη σειρά 60xx Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:27 μμ από KNIGHTRIDER42 1
Cubicolor Δημοσ. Παρασκευή στις 12:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:28 μμ 1 minute ago, KNIGHTRIDER42 said: Συμφωνώ απόλυτα. Έπρεπε να είχα ενεργήσει γρηγορότερα ειδικά τη προηγούμενη βδομάδα που είχαν βγει κάποιες αγγελίες 4090 σε πολύ καλές τιμές. Απλά περίμενα τα reviews. Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο, αλλιώς σε 2 χρόνια πάλι με τη σειρά 60xx μια μεταχειρισμενη 4090 και 4080 ποσο θα κοστιζει?
noFEARgr Δημοσ. Παρασκευή στις 12:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:30 μμ 4 minutes ago, Cubicolor said: δηλαδη μια μεταχειρισμενη 4090 ποσο θα κοστιζει? Με βαση τον panako μαξιμουμ 500 και σου κανει χαρη 16
KNIGHTRIDER42 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:30 μμ Αν δεις τις αγγελίες εδώ στο insomnia μια RTX4090 κυμαίνεται από 1600 έως 1800. Για τις 4080 παίζουν από 800 έως 1000 (για 4080 super)
Warlord1981 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:33 μμ Τα reviews των ΑΙΒ κιαυτα 16:00 ώρα Ελλαδος? 1
malakudi Δημοσ. Παρασκευή στις 12:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:36 μμ 19 ώρες πριν, akoinonitos είπε Το tpu γιατι τεσταρει τις 40xx με παλιοτερο driver οεο? Προφανώς γιατί δε ξαναέτρεξαν τα benchmark τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα