aki Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Westbaum είπε https://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/nvidia-geforce-rtx-5090-test.91081/seite-7 Η ποιότητα DLSS 3 vs DLSS 4 δεν είναι ξεκάθαρα καλύτερη στο νέο transformer model στις στατικές εικόνες και στο SW:Outlaws είναι πρακτικά regression για να μην πω υπάρχει σοβαρό bug κάπου (ίσως σε postFX) Στο παρακάτω CP77 βίντεο όμως, το DLSS TM είναι καλύτερο από CNN και φαίνεται στις γυαλάδες, που κάνουν διαρκώς flickering στο παλιό, ενώ στο καινούριο εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχει αληθινά σταθερά κάπου. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από aki 1
33Bird33 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 ώρες πριν, this.is.elia είπε The more you skip, the more you save. BEST COMMENT στο thread. Πολύ δύσκολα να ξεπεραστεί. 3
Westbaum Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες H 5090 στα 3000 είναι ευκαιρία τελικά.Τσάμπα την κακολογούμε🥹 1 6
33Bird33 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Αυτό με τους διαφορετικούς drivers όμως είναι πολύ μαγείρεμα σε σημείο κραξίματος. Από την άλλη θα μου πεις κράτα τους παλιούς να μη πέσει νερφ. Το ακούω. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από 33Bird33 1 1
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 4 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Δηλαδή θα παρακαλάμε όσοι πάμε σε αγορά της, να βγαίνουν Path Traced games με το τσουβάλι, αλλιώς δεν έχουν λόγο ύπαρξης οι 5090 συγκεκριμένα.... Όχι τίποτα άλλο, θα ψάχνουμε τώρα και κάρτες με το stock shortage, αγαπημένο μου 2020 here we meet again... Aυτο.. μόνο εκεί και μόνο σε GPU limited αναλυσεις
Razor333 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 ώρες πριν, kkatzos είπε Με κάθε επιφύλαξη καθώς μπορεί να παίζει good install - bad install φάση Σίγουρα από τα καλύτερα σενάρια είναι το 4K+PT που δεν βρήκαν λόγο να μετρήσουν περαιτέρω, τα 64fps πάντως είναι ΟΚ για να πέσει από πάνω FG και να δεις 120FPS μέχρι και 240FPS αν δουλεύει καλά το x4. Τώρα το θέμα είναι πόσο καλό scale κάνει η 5090, γιατί έχει και 70% καλύτερο b/w από την 4090, αν είναι full scale αυτό που βλέπουμε, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για την 5080, ναι μεν έχει καλύτερο b/w από την 4090, αλλά έχει πολύ λιγότερα cores, οπότε δύσκολα θα κλείσει το gap με την 4090, μόνο ίσως αν έχει μηδενικό penalty στον νέο DLSS transformer.
DIM1000 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Θα παρουνε απο το πλαισιο και θα μου πουνε "ναι για την καρτα σας καλεσα". Σκασμος ΕΣΥ Αντωνακη μου. 3κ σε νερο μαξ και παλι θα το σκεφτω. Η αληθεια ειναι ομως οτι περιμενω να κοιμηθουν οι μικρες και να το ψαξω λιγο. Τα 32 vram, το AI κλπ ισως εχουν καλες διαφορες σε RENDERING κλπ τα οποια και δουλευω. Γιατι απο παιχνιδι.... Αν ειχε ωρομετρο σαν καλοριφερ ο επεξεργαστης (γιατι καρτες αλλαξαν διαφορες) σε μια τριετια τραβηγμενο απο τα μαλια να εχει 50 ωρες παιχνιδι. Και 100αδες φυσικα δουλειας. Εχει κανεις αποψη για προγραμματα οπως solidworks, Unreal engine κλπ αν θα εχει οντως σοβαρο νοημα? Γιατι σκεφτομαι ποκυ σοβαρα μια 4090, ειδικα αν δεν εχω 5090 πολυ αμεσα. Δεν θα καθισω να παρακαλαω για μια 4090ti οπως πολυ ευστοχα ανεφερε καποιο παιδι.
Jts Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Αν δεν αξιοποιεί το software το AI acceleration κομμάτι της κάρτας πάνω από ~30% δεν πρόκειται να δεις. Εκεί είναι η ουσιαστική βελτίωση. Μαζί με το νέο NVENC. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Jts
panakos_thess Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες και να ξερετε οτι η 5080 ειναι μισι στα specs απο την 5090 να δειτε οτι η 4090 θα της ριχνει κεφαλι κατα πολυ
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες NVIDIA has removed “Hot Spot” sensor data from GeForce RTX 50 GPUs 1 10
kostiger Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε NVIDIA has removed “Hot Spot” sensor data from GeForce RTX 50 GPUs It gets better and better..
billeiros Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε NVIDIA has removed “Hot Spot” sensor data from GeForce RTX 50 GPUs Θα καίγεται το πελεκουδι φαινεται 3 1
Arkin Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε NVIDIA has removed “Hot Spot” sensor data from GeForce RTX 50 GPUs Οταν λέω εγώ για αερόθερμο. Φωτιά θα πάρουν. Οι 4000 ήταν τόσο καλή γενιά είχαν την απόλυτη ισορροπία efficiency θερμοκρασίες επιδόσεις που βλέποντας θερμοκρασίες και ρεύματα για 5000 σειρά σε πιανει μια αηδία. 2.5 χρόνια μετά και έδωσαν χειρότερο frame/watt. Πως το κατάφεραν αυτό? Παραλίγο θα μιλούσαμε για φιάσκο αντίστοιχο των Arrow lake αλλά σάμπως με τέτοιες τιμές δεν είναι φιάσκο? Καλοκαιράκι φωτιά θα πάρουν. 40db η founders σε παίρνει τα αυτιά και πάλι βαράει 90 συν θερμοκρασία. Ποιος ξέρει πόσο Hotspot.
Teddy77 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 hours ago, Westbaum said: H 5090 στα 3000 είναι ευκαιρία τελικά.Τσάμπα την κακολογούμε🥹 Αυτή είναι συλλεκτική βρε, δεν είναι για να τη συγκρίνεις... (στο λέω εγώ που έχω full Eva-02 PC theme, χωρίς φυσικά την 4090) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα