Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Περνα τα ρε ,σιγα τι εχεις να χασεις αν εχει καποιο θεμα περνας παλι τα παλια

Θελει και force το preset J απο inspector μιας και αυτο ειναι το transformer δεν πετας δηλαδη απλα το DLSS μεσα. Θα περιμενω μεχρι βραδακι μηπως δωσουν σημερα νεο driver+nvidia app παντως αυτο που περιμενα απο αυτα που γραφουν και βλεπουμε και με το νεο FG και με το μικρο hit στο νεο dlss SR που θα εχουν οι 4000 σειρα λογο παλιοτερων tensors. 

• Like 1
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Η μεγαλυτερη αναμονη των περισσοτερων παντως ειναι το νεο nvidia app με τα νεα dlss transformer/νεο fg που θα δινει περισσοτερα fps με μικροτερο vram usage και νεο RR. Λογικα σημερα θα το παρουμε με τους νεους drivers δεν πιστευω να περιμενουμε μεχρι τις 30 που βγαινει η 5080. 

Με τη 4090 που έχω, θα δω βελτίωση, ή είναι ασήμαντη;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Θελει και force το preset J απο inspector μιας και αυτο ειναι το transformer δεν πετας δηλαδη απλα το DLSS μεσα. Θα περιμενω μεχρι βραδακι μηπως δωσουν σημερα νεο driver+nvidia app παντως αυτο που περιμενα απο αυτα που γραφουν και βλεπουμε και με το νεο FG και με το μικρο hit στο νεο dlss SR που θα εχουν οι 4000 σειρα λογο παλιοτερων tensors. 

καλα μην παιρνεις μονο το cp κατσε να το δουμε και σε αλλα παιχνιδια ,δλδ εκει με τα γραμματα στο περιπολικο μου φαινεται κουλο , στα αλλα ειναι σαν να μην υπαρχουν  γραμματα και σε αυτο ειναι πεντακαθαρα ,μαλλον για κολπακι μου κανει ,εφοσον βλεπεις το police στα αλλα επρεπε να βλεπεις και αυτα που φαινονται στο transformer. 

Δεν εχει λογικη για παπατζα μου κανει

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

καλα μην παιρνεις μονο το cp κατσε να το δουμε και σε αλλα παιχνιδια ,δλδ εκει με τα γραμματα στο περιπολικο μου φαινεται κουλο , στα αλλα ειναι σαν να μην υπαρχουν  γραμματα και σε αυτο ειναι πεντακαθαρα ,μαλλον για κολπακι μου κανει ,εφοσον βλεπεις το police στα αλλα επρεπε να βλεπεις και αυτα που φαινονται στο transformer. 

Δεν εχει λογικη για παπατζα μου κανει

Στο native φαινονται καθαρα στο dlss 3 θολωνει λογο του ghosting σε αυτα τα σημεια. Το police που γραφει ειναι στατικο πανω στο αμαξι ενω τα αλλα κινουνται γρηγορα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Θα δεις εννοειται.

Θενξ! Σε ρωτάω, επειδή ήθελα μεν πολύ να πάω σε 5090, αλλά έχω τρομάξει με τις τιμές, και δε νομίζω καν ότι θα αξίζει από άποψη επιδόσεων. Χώρια που, ακόμη κι αν μπορούσα να την αγοράσω, δε νομίζω να υπάρξει stock στην Ελλάδα τώρα σύντομα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fremendog είπε

Θενξ! Σε ρωτάω, επειδή ήθελα μεν πολύ να πάω σε 5090, αλλά έχω τρομάξει με τις τιμές, και δε νομίζω καν ότι θα αξίζει από άποψη επιδόσεων. Χώρια που, ακόμη κι αν μπορούσα να την αγοράσω, δε νομίζω να υπάρξει stock στην Ελλάδα τώρα σύντομα.

Κατσε να δουμε τα επισημα bench αλλα απο τα leaks η διαφορα τιμης απλα ειναι τεραστιο ΟΧΙ εκτος αν θα βγαλεις λεφτα απο την καρτα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στο native φαινονται καθαρα στο dlss 3 θολωνει λογο του ghosting σε αυτα τα σημεια. Το police που γραφει ειναι στατικο πανω στο αμαξι ενω τα αλλα κινουνται γρηγορα. 

το ncpd εννοουσα λαθος μου 

Screenshot_20250123_155530_SamsungInternet.jpg.630a07fb004eaa0e84cc5f2a06ffbdaf.jpg

Ειναι τοσο μεγαλα τα γραμματα σε σχεση με το ncpd που δεν καταλαβαινω γτ να μην μπορει να τα κανει upscale σωστα.

Θα το δουμε μονοι μας αφου βγηκε το update.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Κατσε να δουμε τα επισημα bench αλλα απο τα leaks η διαφορα τιμης απλα ειναι τεραστιο ΟΧΙ εκτος αν θα βγαλεις λεφτα απο την καρτα. 

Μπα, όχι, μόνο για gaming.

Δημοσ.
4 minutes ago, fremendog said:

Για την ώρα, για gaming τουλάχιστον, δεν φαίνεται να αξίζει με τίποτα.

Τώρα για άλλες δουλειές που θέλουν ΑΙ cores, πιο γρήγορη μνήμη κλπ, λογικά θ'αξίζει γιατί μάλλον θα υπάρχει μεγάλη βελτίωση εκεί.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

το ncpd εννοουσα λαθος μου 

Screenshot_20250123_155530_SamsungInternet.jpg.630a07fb004eaa0e84cc5f2a06ffbdaf.jpg

Οχι βρε συ μια χαρα φαινεται και στο native και στο dlss 4 απλα δεν ειναι 100% accurate το βιντεο με την κινηση των γραμματων στο neon. Στο dlss 3 εχει ghosting στο native και στο dlss 4 οχι. Και στο dlss 4 ειναι πιο καθαρο λογο ΤΑΑ που εχει το native.

https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-5090-founders-edition/

Ωρε πικρα

Screenshot_1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...