Teddy77 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 minute ago, azazil1190 said: Αυτός πώς κατάφερε να πάρει? Με κάποιο γνωστό ή το'στειλε κάποιο μαγαζί νωρίς καταλάθος. Δεν είναι παράξενο, έχει συμβεί πολλές φορές με διάφορα προϊόντα.
azazil1190 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 λεπτό πριν, Teddy77 είπε Με κάποιο γνωστό ή το'στειλε κάποιο μαγαζί νωρίς καταλάθος. Δεν είναι παράξενο, έχει συμβεί πολλές φορές με διάφορα προϊόντα. Έδωσε την εξήγηση και ο αρκιν. Μας κατουράει το Βιετνάμ😋 3
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Φεύγω ένα ταξιδακι Ταϊβάν να δω κάτι μου έλειψε η καουσιουνγκ 😂 3
Arkin Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Η μεγαλυτερη αναμονη των περισσοτερων παντως ειναι το νεο nvidia app με τα νεα dlss transformer/νεο fg που θα δινει περισσοτερα fps με μικροτερο vram usage και νεο RR. Λογικα σημερα θα το παρουμε με τους νεους drivers δεν πιστευω να περιμενουμε μεχρι τις 30 που βγαινει η 5080. 3
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 8 minutes ago, Arkin said: Η μεγαλυτερη αναμονη των περισσοτερων παντως ειναι το νεο nvidia app με τα νεα dlss transformer/νεο fg που θα δινει περισσοτερα fps με μικροτερο vram usage και νεο RR. Λογικα σημερα θα το παρουμε με τους νεους drivers δεν πιστευω να περιμενουμε μεχρι τις 30 που βγαινει η 5080. Ε ναι ρε Γιωργάρα... 👍ειδικά οσοι έχουμε 40αρες (κάρτες 😋) 2
@topos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Δεν θα πληρώσεις το ΦΠΑ λόγω επαγγελματικού ΑΦΜ βέβαια.. Γιατί να μην το πληρώσεις το ΦΠΑ? Κανονικά το πληρώνεις και σε τιμολόγιο, απλά σου πιστώνεται και συμψηφιζετε με αυτά που πρέπει να καταβάλεις από τις πωλήσεις σου. Αλλά αυτό συμβαίνει με ότι αγορά και να κάνεις για την επιχείριση. Ακόμα και με το άρθρο 39α που "φαινετε" πως δεν το πληρώνεις (όντως δεν το πληρώνεις, αλλά προφανώς δεν το πιστωνεσε κιόλας) στο τέλος του 3μηνου έρχετε ακριβώς μια η άλλη. Τώρα για την εγγύηση με τιμολόγιο-> Spoiler μόνο σε μια αγορά σκούπας karcher μου είχαν πει ότι είχε ένα χρόνο εγγύηση(επειδή και καλά εάν έχεις συνεργείο καθαρισμού θα την δουλεύεις κάτι του στυλ 24/7) τώρα στα pc γιατί να στέκει κάτι τέτοιο? Πάντως σε ότι έχω αγοράσει εγω με τιμολογιο (κινητά/laptop/hardware/εκτυπωτες) ισχύει κανονικά η 2ης εγγύηση + ότι παραπάνω δίνει η κάθε εταιρία σαν προμο(hp συνήθως δίνει 1+ χρόνο εάν το δηλώσεις). Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από @topos
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, @topos είπε Γιατί να μην το πληρώσεις το ΦΠΑ? Κανονικά το πληρώνεις και σε τιμολόγιο, απλά σου πιστώνεται και συμψηφιζετε με αυτά που πρέπει να καταβάλεις από τις πωλήσεις σου. Αλλά αυτό συμβαίνει με ότι αγορά και να κάνεις για την επιχείριση. Ακόμα και με το άρθρο 39α που "φαινετε" πως δεν το πληρώνεις (όντως δεν το πληρώνεις, αλλά προφανώς δεν το πιστωνεσε κιόλας) στο τέλος του 3μηνου έρχετε ακριβώς μια η άλλη. Τώρα για την εγγύηση με τιμολόγιο-> Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου μόνο σε μια αγορά σκούπας karcher μου είχαν πει ότι είχε ένα χρόνο εγγύηση(επειδή και καλά εάν έχεις συνεργείο καθαρισμού θα την δουλεύεις κάτι του στυλ 24/7) τώρα στα pc γιατί να στέκει κάτι τέτοιο? Πάντως σε ότι έχω αγοράσει εγω με τιμολογιο (κινητά/laptop/hardware/εκτυπωτες) ισχύει κανονικά η 2ης εγγύηση + ότι παραπάνω δίνει η κάθε εταιρία σαν προμο(hp συνήθως δίνει 1+ χρόνο εάν το δηλώσεις). Το 3μηνο θα το πληρώσεις έτσι κι αλλιώς, το ΦΠΑ το γλιτώνεις κανονικά από αγορές. Είτε θα το γλιτώσεις κατευθείαν, είτε θα πιστωθεί στα έξοδα 3ηνου. Με λίγα λόγια τον επαγγελματία τον συμφέρει να έχει έξοδα. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Psycho_Warhead 1
Jts Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ε θέλω να δω και θερμοκρασίες κτλ . Να δω από oc εάν πάνε ...και βασικό προπάντων τιμές να πάρουμε ιδέες. Χτες είδα πχ ότι σε κατάστημα ιταλικό η 5090lc astral θα έχει 3.500€ κ αστραλ αέρα 3300€ λίγο ακριβότερα δλδ από πλαίσιο. Πολύ φοβάμαι αυτές οι τιμές θα είναι ίδιες πάνω κάνω σε όλη την Ευρώπη 1-2C πάνω από 4090 max OC θα είναι η astral, και αν, σε θερμοκρασία. Έχει λίγο καλύτερο cooler από 4090, είναι και μεγαλύτερο το 5090 die οπότε ψύχεται πιο εύκολα. +75w είναι μόνο από τα 500w που φτάνει η 4090 με OC. Τώρα για OC με 600w PL δεν ξέρω αν δώσει τίποτα, δύσκολα. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Jts
azazil1190 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 7 λεπτά πριν, Jts είπε 1-2C πάνω από 4090 max OC θα είναι η astral, και αν, σε θερμοκρασία. Έχει λίγο καλύτερο cooler από 4090, είναι και μεγαλύτερο το 5090 die οπότε ψύχεται πιο εύκολα. +75w είναι μόνο από τα 500w που φτάνει η 4090 με OC. Τώρα για OC με 600w PL δεν ξέρω αν δώσει τίποτα, δύσκολα. Θα τα δούμε αύριο όλα μαζεμένα!
jimpsar Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 ώρες πριν, DIM1000 είπε @LLLEFTERIS Ας μην ηταν το μονο κοματι για να ολοκληρωθει ο καινουργιος πύργος και ουτε θα ασχολιομουνα. Αφου έπεσα πανω σε αυτη τη χρονική στιγμη όμως... ΚΑι δεν θελω να μακελεψω τον άλλο πυργο και να βαλω την 3090 πάνω μεχρι να ισιωσει το θεμα. Θέλω και τη γριουλα λειτουργικη. Το κακο ειναι οτι ουτε 4090 δεν βρισκω τωρα για τη χειροτερη. Εννοω σε καλή υλοποίηση. Rog, suprim κλπ. Αρα δεν εχω επιλογες... Αν δεν βρεις τελικά και επειδή σε βλέπω χουβαρντά και ανυπόμονο, είμαι εδώ για σένα φιλε μου , με 4090 Suprim LC .
Arkin Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Wow. Τι διαφορά είναι αυτή ρε παιδιά? Επανάσταση? Δείτε τα γράμματα στο αμαξι στην αρχή πως φαίνεται με transformer dlss. Και στη δεύτερη σύγκριση δείτε το stability στον κάκτο. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Arkin 1
Xoroxronis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Το update του cp2077 έχει τα dlss/d/g.dll στην 310.1.0.0 (dlss4) για όποιον θέλει να τα δοκιμάσει και σε άλλα Games. Spoiler 3
noFEARgr Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δεν χρειαζομαστε drivers για να δουλεψει ομως ;
Arkin Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Δεν χρειαζομαστε drivers για να δουλεψει ομως ; Από ότι λένε όχι. Τουλάχιστον για το 2077.
Acmilangr2 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Wow. Τι διαφορά είναι αυτή ρε παιδιά? Επανάσταση? Δείτε τα γράμματα στο αμαξι στην αρχή πως φαίνεται με transformer dlss. Και στη δεύτερη σύγκριση δείτε το stability στον κάκτο. Και μόλις πάρεις 50XX ξαφνικά θα γίνει εξαιρετική 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα