Arkin Δημοσ. χθες στις 10:57 πμ Δημοσ. χθες στις 10:57 πμ Συμφωνα με τα παρακατω αν υπαρχουν αλλες καρτες στο msrp μπορουν να γινουν review σημερα. January 23rd: GeForce RTX 5090 MSRP Cards Reviews January 24th: GeForce RTX 5090/5090D Non-MSRP Cards Reviews January 29th: GeForce RTX 5080 MSRP Reviews January 30th: GeForce RTX 5080 Non-MSRP Reviews January 30th: GeForce RTX 5090 & RTX 5090D & RTX 5080 Sales 2
harderos Δημοσ. χθες στις 11:11 πμ Δημοσ. χθες στις 11:11 πμ Τι να πω ρε παιδιά, περίμενα τιμές στα ύψη, αλλά όχι τόσο χάλια διαθεσιμότητα. Α ρε Λίζα τι μας έκανες... 2
Teddy77 Δημοσ. χθες στις 11:18 πμ Δημοσ. χθες στις 11:18 πμ Αν έχει μονοψήφιο αριθμό 5090 το overclockers UK, το Πλαίσιο δε θα'χει καμία at launch. Το θέμα είναι ότι και για αμέρικα που και καλά 'θα τις έστειλαν όλες εκεί για να προλάβουν τα tariffs', δεν ακούγεται ότι θα έχουν καλή διαθεσιμότητα. Εγώ μάλλον θα πω σε ξαδερφάκι να μου τσιμπήσει αν μπορέσει μια founder's από αμέρικα και ας ξεροσταλιάζω μέχρι το καλοκαίρι που θα'ρθει.🙄
azazil1190 Δημοσ. χθες στις 11:28 πμ Δημοσ. χθες στις 11:28 πμ Θυμάμαι τότε με τις 3090 όταν βγήκαν .Οι πρώτες 3 και μοναδικές Ελλάδα ήταν στο πλαίσιο και ήταν και οι 3 msi ventus. Ευτυχώς είχαμε γνωστό και πήραμε τρία άτομα από κει day one. Αυτό βέβαια δεν θα συμβεί φέτος με τις τιμές που θα παίξουν .
thanosAIAS Δημοσ. χθες στις 11:39 πμ Δημοσ. χθες στις 11:39 πμ 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Θυμάμαι τότε με τις 3090 όταν βγήκαν .Οι πρώτες 3 και μοναδικές Ελλάδα ήταν στο πλαίσιο και ήταν και οι 3 msi ventus. Ευτυχώς είχαμε γνωστό και πήραμε τρία άτομα από κει day one. Αυτό βέβαια δεν θα συμβεί φέτος με τις τιμές που θα παίξουν . Και εκεί με γνωστό; Έλεος!!! 🙂 3
scorpion8283 Δημοσ. χθες στις 11:39 πμ Δημοσ. χθες στις 11:39 πμ (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, harderos said: Τι να πω ρε παιδιά, περίμενα τιμές στα ύψη, αλλά όχι τόσο χάλια διαθεσιμότητα. Α ρε Λίζα τι μας έκανες... Αυτο ακριβώς.... Στις 5080 και πολύ περισσότερο στις 5090, υπάρχει μονοπώλιο. Το MSRP είναι ξεκάθαρα για τα μάτια του κόσμου και για τα reviews........ουτε για διαθέσιμότητα "βιαζονται" ουτε πρακτικά τους νοιάζουν οι τιμές να είναι....ανταγωνιστικές. Κι αν δεν βρουμε? Κι αν μας φάνηκαν ακριβές? Τι? Θα πάμε αλλού??? 😋 Αργάαααα και (πολύ) ακριβά! Επεξ/σία χθες στις 11:40 πμ από scorpion8283 1
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 11:42 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 11:42 πμ Την τσίμπησε ήδη ένας και δεν έχει driver να την τρέξει, λολ.. 3
DIM1000 Δημοσ. χθες στις 11:43 πμ Δημοσ. χθες στις 11:43 πμ Μόλις μίλησα πάλι μαζι τους. Δεν ξερουν ακομα τιποτα και στην ερωτηση αν υπάρχουν καποια τεμαχια κόμπιαζε. Εχω ενα προαίσθημα οτι με waterforce extreme θα καταλήξω. Και το 21 Gigabyte ειχαν πιο ευκολα. Αν ισχυει το 3500 είμαι μια χαρα. Αν και κάτι μου λέει οτι θα ξεφυγουν όσο υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος. Μου είπε και ο ίδιος να κάνω και εκδήλωση ενδιαφέροντος στο σαιτ που δεν πρόκειται. Πείτε μου του λεω αν υπάρχει κατι μεταξυ των Astral και Suprim σε νερό η αέρα, έστω και waterforce και κλείστε το τώρα και ας μην ξερετε τιμη. Απλά πότε παραλαμβάνω. Σας κάνω προφορική εκδήλωση και είμαι εταιρία που σας κάνει τρελά νουμερα. Παίζει να μου κούναγε τα απο κάτω του στο τηλέφωνο. Πίστευω θα σκάσουν τίποτα 4000 -4500και αν θελετε παρτε την σε οσους έχουν εκδηλωσει ενδιαφέρον. Κλάμα....
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 11:45 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 11:45 πμ Δεν θα πληρώσεις το ΦΠΑ λόγω επαγγελματικού ΑΦΜ βέβαια..
Nefpitou99 Δημοσ. χθες στις 11:46 πμ Δημοσ. χθες στις 11:46 πμ Με αγχώσατε ρε παιδιά! Ας περιμένουμε να βγουν επίσημα οι τιμές. Διαβάζω 3000, 4000, 5000.
noFEARgr Δημοσ. χθες στις 11:46 πμ Δημοσ. χθες στις 11:46 πμ Just now, Psycho_Warhead said: Δεν θα πληρώσεις το ΦΠΑ λόγω επαγγελματικού ΑΦΜ βέβαια.. Να σκασεις ενα καρο χρηματα και να εχεις κουλα με εγγυηση κτλπ δεν ειναι και οτι καλυτερο παντως.
icenex Δημοσ. χθες στις 11:46 πμ Δημοσ. χθες στις 11:46 πμ Ηρεμια αδερφια, πρωτη φορα βλεπω τοση μεγαλη ανυπομονησια για να σας τον φορεσουν. 19
LLLEFTERIS Δημοσ. χθες στις 11:47 πμ Δημοσ. χθες στις 11:47 πμ Και αν παρετε σε 2-3 μηνες τι θα παθετε; 1
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 11:48 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 11:48 πμ Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Να σκασεις ενα καρο χρηματα και να εχεις κουλα με εγγυηση κτλπ δεν ειναι και οτι καλυτερο παντως. Τι πρόβλημα να έχεις με την εγγύηση ;
DIM1000 Δημοσ. χθες στις 11:48 πμ Δημοσ. χθες στις 11:48 πμ @Psycho_Warhead Ισχυει αλλά αυτο δεν τους αφορά. Την καθαρη αξια τους νοιαζει. Για εμενα ναι ειναι διαφορα, αλλά τώρα που το είπες το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο το θεμα μου. Ας μου τη δωσουνε και τους την πληρωνω και με φπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα