Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Westbaum είπε

Mας γ$*#@!ς με λίγα λόγια δλδ
Sad Season 1 Episode 1 GIF by NBC

Εννοεις επειδη ειπα δεν με νοιαζει το νουμερο? Ας μην περιμενα με το λιλι καγκελο να κλεισω το καινουργιο μηχανημα και θα τους εδινα μισο φυστικι. Τωρα προβατο με περικεφαλαια και θα πω κι ευχαριστω. Δεν νομιζω οτι ενας ομως θα κανει τη διαφορα,στο να ανεβασουν τιμες στο θεο. Κι εγω μεχρι 3.5κ αερα και 4κ νερο εχω βαλει οριο. Αν πανε πιο ψηλα... απλα θα περιμενει το καινουργιο. Και το υπαρχον νε 3090ti μια χαρα ειναι. Ας οψεται η να μην πω στον εγκεφαλο... 

• Like 1
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nefpitou99 είπε

Πρέπει να μας βάλουν σε μια αρένα να μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου και ο νικητής να πάρει την Astral.

The Astral Games.

Εγω βολευομαι και με την ταπεινη Suprim. Και παραχωρω το δικαιωμα μου στο θανατο για την Astral... 🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.
51 minutes ago, Psycho_Warhead said:

NVIDIA RTX Blackwell GPU with 96GB GDDR7 memory and 512-bit bus spotted

MSRP prices για MSI:

Prices: RTX 5080

MSI Shadow 3x OC (Black) - $1119.99

MSI Ventus 3x OC Plus (Black)- $1139.99

MSI Ventus 3X OC (WHITE) - $1149.99

MSI Inspire 3X OC (Gold) - $1169.99

MSI GAMING TRIO OC (White) - $1199.99

MSI GAMING TRIO OC (Black) - $1199.99

MSI VANGUARD SOC (Black) - $1229.99

MSI SUPRIM SOC (Black) - $1249.99

MSI SUPRIM LIQUID SOC (Black) - $1299.99

Prices: RTX 5090

MSI Ventus 3x OC Plus (Black)- $2199.99

MSI GAMING TRIO OC (Black) - $2349.99

MSI VANGUARD SOC (Black) - $2379.99

MSI SUPRIM SOC (Black) - $2399.99

MSI SUPRIM LIQUID SOC (Black) - $2499.99

Μμμμμααααλιστααα...

Και οσο την πηρα καινουρια την 4080s να την πουλαγα, δε θα αξιζε η μεταβαση σε 5080 😅. Για 20% αυξηση σε επιδοσεις.

(Καλα προφανως ουτε για χαβαλε δεν το κανα να ''αναβαθμισω'' σε 5080 ).

Για να δουμε τι λεει το DLSS4.xxx μεχρι του χρονου στις ada...🤔😊

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Κι εγω μεχρι 3.5κ αερα και 4κ νερο εχω βαλει οριο. 

GeGZcYpW0AAI28C.jpg.0937eec099e85c88be013b2247410cae.jpg

Ας μη με είχες βοηθήσει με τα πινάκια της 3090 και θα σου έλεγα εγω👻

Γεια σου ρε dim παλιοσειρα 

• Haha 8
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Sprou είπε

GeGZcYpW0AAI28C.jpg.0937eec099e85c88be013b2247410cae.jpg

Ας μη με είχες βοηθήσει με τα πινάκια της 3090 και θα σου έλεγα εγω👻

Γεια σου ρε dim παλιοσειρα 

Χαχαχα. Ελπιζω να εισαι καλα φιλε μου! Εχω αυτογνωσια ομως ε? Μου τη βιδωσε να φτιαξω δευτερο pc απο το μηδεν για να εχω και το τωρινο 100% λειτουργικο. Οποτε τωρα θα πονεσω.... σκεψου εχω δωσει ηδη κοντα στα 5 χωρις οθονη και χωρις καρτα. Αν το μαθει η γυναικα μου... θα με ταισει στις μικρες. Αλλα δεν ειναι κριμα να περιμενει χωρις καρτουλα το μωρο? Και φαντασου οτι το τωρινο θεμα ειναι να εχει δουλεψει 50 ωρες μεσα στο 2024. Αλλα βιτσια ειναι αυτα. Ισως βρω χρονο με το καινουργιο κοσκινακι να παιξω καμια ωρα τη βδομαδα. Αλκολικι φιλαρακι μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή από τα 20 κομμάτια που θα πάρει το πλαίσιο ήδη ένας ξέρουμε τους είπε δεν με νοιάζει πόσο κάνει την θέλω ?

Καλά θα πάει αυτό.

Το κλάμα μπορεί να ξεκινήσει 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Ενταξει ρε συ. Δεν νομιζω οτι θα πατησουν στον ενα λακαμα με περικεφαλαια  (εγω ειμαι αυτος) που τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι σε mode ξεπουπουλιαστε το κοροιδο ωστε να διαμορφωσουν τιμη. Γιατι μετα θα κοιτανε τις αλλες 19 απο τις 20. Οτι σιγουρα κανουν γκαλοπ παντως... ειμαι πεπεισμενος. Δεν γινεται ομως να παιρνω πιεστικα τηλ οτι τη θελω προχθες και να κανω και παζαρια... ας ειχα την αυτοσυγκρατηση και την υπομονη να περιμενω. Με 3090ti ειμαι και 10900κ. Δεν τα παει και ασχημα. Αλλα το να εχω το καινουργιο διπλα και να μου λειπει μια καρτα... ε ειναι ψυχολογικη πιεση. 

Ηδη παντως αν παρατηρησετε, ανεβηκαν μαζι με την ελευση των 5090 και αρκετα πραγματα. Πριν δυο εβδομαδες εβρισκα το Obsidian 1000d σε αποθεμα και χ τιμη. Τωρα σηκωσα τον τοπο και το βρηκα στο ιδιο μαγαζι 85 ευρω πανω. Υδροψυξη μια απο τα ιδια. Μνημες κι αυτες πανω. Μητρικη απο 600 στα 750 και αυτη σε υποτιθεμενη προσφορα. Μην κολλατε μονο στην καρτα.... 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά με 4070ti και DLSS παίζω avg 70-80Fps σε 4Κ, οπότε με παίρνει να περιμένω γιατί έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα day one όσο και να υπάρχει το μικρόβιο, είναι πεταμένα λεφτά (ΑΝ υπάρχει και απόθεμα).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Μμμμμααααλιστααα...

Και οσο την πηρα καινουρια την 4080s να την πουλαγα, δε θα αξιζε η μεταβαση σε 5080 😅. Για 20% αυξηση σε επιδοσεις.

(Καλα προφανως ουτε για χαβαλε δεν το κανα να ''αναβαθμισω'' σε 5080 ).

Για να δουμε τι λεει το DLSS4.xxx μεχρι του χρονου στις ada...🤔😊

Μην το συζητας αστο. Και 1000 να την εδινες να δωσεις 1400-500 για 5080? Σαν ανεκδοτο μου ακουγεται για 15% πανω επιδοσεις και 12.5% πανω ρευμα και ιδια vram. Μονο αν εχεις 240/360hz monitor ισως εχει καποιο νοημα. 

Forbidden west με dlss quality+fg. Μονιμα απο 130 μεχρι 162 172watt η καρτα με max load 58-59 βαθμοι θερμοκρασια 3 ωρες μετα session. Να μου δωσει τι η 5080? Θα με παει στα 162 μονιμα? Με τι latency? CPU εχει πολυ περισσοτερο νοημα για αυτα τα unoptimized παιχνιδια γιατι βλεπω την καρτα 50-60% καποιες φορες. Αλλα με 540 7800x3D και 650 700 9800x3D και εκει δραμα η κατασταση. Αχρηστη γενια οπως φαινεται κριμα οσοι πουλησαν 4000 σειρα και τρεχουν τωρα να βρουν καρτα να παιξουν μιας και οι 4000 βλεπω ανεβηκαν παλι οπως ειναι λογικο με τις τιμες των 5000. Για αυτο ποτε δεν πουλαμε πριν εχουμε στα χερια μας την επομενη καρτα. 

Screenshot-1.png

Aπο overclockers.co.uk ο μεγαλυτερος seller στην Αγγλια σε gpu

So in just over a weeks time you will be able to order a 50 series GPU.
I can tell you now:
5090 - Mega tight (single digits at present, maybe double for launch)
5080 - Very tight (few hundred)

We are expecting greater demand than 40 series, but with the launch just prior to CNY and lots of other rumours circulating initial waves of supply are poor and will probably take some time to build up. So the stock we have will be made available from the launch via the webshop but I know what we have is likely to last only seconds, minutes at most.

We will also be trying to limit how many pre-orders we take, we will take some pre-orders but not thousands as we want to ensure customers get realistic expectations and are not waiting months.

So in short your going to need to be extremely patient, I feel and keep a watchful eye on all resellers and NVIDIA's own shop for stock drops and buying what you can find as there is a huge amount of pent up demand this round especially with thousands of people buying 9800X3D's and planning upgrades around that CPU, OcUK alone has sold and shipped 5000+ 9800X3D's already.

My advice is if your building a new rig, do not sell your current GPU until you have the replacement in your hands and if you don't have a GPU yet, then maybe consider buying something like an RTX 3050/3060/4060 to get you up and running at least.

To put it simply patience and expectations need to be realistic if the UK has say 10,000 cards and 500,000 people want one, well it is going to take time so plan ahead and also act like adults.

I shall try and keep these forums updated with stock drops with heads up on the site etc.

Do not call Sales or Customer service for any info or trying to place orders, it shall be strictly via website only and all information will be posted on forums and on product display pages for the products as and when we have it. 

As always good luck for next week, but plan ahead now for potentially not been able to get a card just yet, so be sure to have a GPU to keep you going until you have your new one in hand. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...