azazil1190 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 42 λεπτά πριν, Westbaum είπε Δεν μου αρέσει το σχέδιο της φέτος σε σχέση με της 4090 . Γαϊδούρι δείχνει όμως. Δεν θα με χαλαγε όμως αν μου την έδιναν σε msrp😋 1
michael92 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 6 ώρες πριν, icenex είπε Κοροιδευομαστε μεταξυ μας μου φαινεται, σε καθε γενια τα ιδια λεμε-ακουμε.Οσο και χαλια να ειναι μια γενια μια χαρα θα υπαρξει κοσμος που θα αναβαθμισει ειτε γιατι εχει παλιοτερη καρτα ειτε επειδη εχει το μικροβιο της αναβαθμισης δεν εχει σημασια ο λογος που θα αναβαθμισει καποιος το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, θα μοσχοπουλησουν κατσε και θα δειτε. Πηγα απο 970 σε 2070s και απο εκει πηγα σε 4070s φανταζομαι υπαρχει αρκετος κοσμος που κανει κατι αντιστοιχο.Εχω παραδειγμα τον κολλητο μου που εχει μεινει με μια 1660ti και σκεφτεται οταν βγει να παρει μια 5070ti.Θελω να πω οτι υπαρχει αγοραστικο κοινο που θα αναγκαστει να παει σε καινουργια καρτα εκτος αν βρει καμια καλη ευκαιρια στα μεταχειρισμενα που κ παλι τα μεταχειρισμενα δεν ειναι για ολους καποιοι τα αποφευγουν ειδικα οταν ειναι να δωσουν ενα σκασμο λεφτα. Προφανώς. Αλλά αρκετοί έχουμε περάσει σε longer upgrade cycles. Προσωπικά πήγα από 1080 το 2016 σε 4070 το 2023. Η nvidia έχασε τουλάχιστον ένα ενδιάμεσο upgrade από εμένα και το ίδιο θα συμβεί και με τον κολλητό σου. 1
Westbaum Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 7 minutes ago, azazil1190 said: Δεν μου αρέσει το σχέδιο της φέτος σε σχέση με της 4090 . Γαϊδούρι δείχνει όμως. Δεν θα με χαλαγε όμως αν μου την έδιναν σε msrp😋 Στα 2000 δε θα βρεις ούτε καλοκαίρι Eλλάδα,το ξέρεις αυτό.Τη βλέπω να παίζει στα 2500-2600,από τις φθηνότερες που θα βγουν αλλά κι εγώ αν ήταν να αγόραζα θα πήγαινα σε Astral LC 5090 η οποία άνετα θα πάει 3100-3200.. 1
MikeGR7 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δε ξερω αν θα αντεξει η τσεπη μου για 5090 αλλα 5080 σε msrp θα την χτυπησω πρωτη μερα! 5090 θα εξαρτηθει αν θα μου δωσει δανεικα η γυναικα μου 😅🤣🤣 (αν θα τα βρουμε στον τοκο δηλαδη γιατι μεχρι τωρα μου επαιρνε 10% και θελει να το σηκωσει στο 15% δεν κανω πλακα) Τι τραβαμε για 100 extra frames... 8
azazil1190 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, Westbaum είπε Στα 2000 δε θα βρεις ούτε καλοκαίρι Eλλάδα,το ξέρεις αυτό.Τη βλέπω να παίζει στα 2500-2600,από τις φθηνότερες που θα βγουν αλλά κι εγώ αν ήταν να αγόραζα θα πήγαινα σε Astral LC 5090 η οποία άνετα θα πάει 3100-3200.. Βρε το ξέρω. Ειρωνικά και για χαβαλε το είπα για το msrp. Από τους πρώτους ήμουν που είχα πει για τις τιμές και την διαθεσιμότητα όπως και εάν θυμάσαι είχα πει ,κάρτες σε κάνα 5-6 μηνο σε κάπως πιο νορμάλ τιμές.Και αυτό με επιφύλαξη 1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε Δε ξερω αν θα αντεξει η τσεπη μου για 5090 αλλα 5080 σε msrp θα την χτυπησω πρωτη μερα! 5090 θα εξαρτηθει αν θα μου δωσει δανεικα η γυναικα μου 😅🤣🤣 (αν θα τα βρουμε στον τοκο δηλαδη γιατι μεχρι τωρα μου επαιρνε 10% και θελει να το σηκωσει στο 15% δεν κανω πλακα) Τι τραβαμε για 100 extra frames... Α εγώ που της το είπα μου λέει πάλι κάρτα .Ε λέω βγήκαν οι καινούργιες .Με κοίταξε παράξενα και μου λέει κάνε ότι καταλαβαίνεις αλλά δεν βαρέθηκες με αυτές τις βλακείες? 11
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 6 minutes ago, azazil1190 said: Βρε το ξέρω. Ειρωνικά και για χαβαλε το είπα για το msrp. Από τους πρώτους ήμουν που είχα πει για τις τιμές και την διαθεσιμότητα όπως και εάν θυμάσαι είχα πει ,κάρτες σε κάνα 5-6 μηνο σε κάπως πιο νορμάλ τιμές.Και αυτό με επιφύλαξη Α εγώ που της το είπα μου λέει πάλι κάρτα .Ε λέω βγήκαν οι καινούργιες .Με κοίταξε παράξενα και μου λέει κάνε ότι καταλαβαίνεις αλλά δεν βαρέθηκες με αυτές τις βλακείες? Wifes....sooo typical....τς τς...😁 Να δεις που χουν κανει group στο facebook και αναπαραγουν την ιδια ατακα σε ολους μας 🤣 6
azazil1190 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-50-series-gpus-facing-shortages-ahead-of-launch-rtx-5090-5080-price-surge/ 5 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Wifes....sooo typical....τς τς...😁 Να δεις που χουν κανει group στο facebook και αναπαραγουν την ιδια ατακα σε ολους μας 🤣 Πιστεύω και εμείς στην θέση τους τα ίδια θα λέγαμε.Το ξέρουμε μέσα μας ότι κάνουμε μαλακίες και προσπαθούμε να δικαιλογηθουμε πρώτα στους εαυτούς μας και μετά σε εκείνες. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες Παντού λένε για τραγικό supply, άρα πλαίσιο καπέλο και άγιος ο Θεός
just_a_dude Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Γιατί να μην έχει supply όμως; Ίδιο node δεν είναι; Πού δυσκολεύονται;
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες Όλο το stock πάει στο US είπαμε λόγω δασμών Τράμπ. 1
Arkin Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Γιατί να μην έχει supply όμως; Ίδιο node δεν είναι; Πού δυσκολεύονται; Πως αλλιως θα πουλησουν τις καρτες της νεας γενιας? Τεχνικη ειναι η ελλειψη οχι πραγματικη οπως τοτε με το mining που οντως δεν υπηρχε τιποτα και πουθενα. 3
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 hour ago, azazil1190 said: https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-50-series-gpus-facing-shortages-ahead-of-launch-rtx-5090-5080-price-surge/ Πιστεύω και εμείς στην θέση τους τα ίδια θα λέγαμε.Το ξέρουμε μέσα μας ότι κάνουμε μαλακίες και προσπαθούμε να δικαιλογηθουμε πρώτα στους εαυτούς μας και μετά σε εκείνες. Spoiler So true...αλλα τι να κανεις? We only live once! 🤩 2
7nisiotis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες On 20/01/2025 at 16:22, just_a_dude said: Ρε τι κουτί είναι αυτό; Από αυγά είναι; Μοιάζει με υπερμεγέθη θήκη με τεράστια μπισκότα στο εσωτερικό σε μέγεθος κόκκαλου για σκύλους... 1 6
icenex Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 8 ώρες πριν, Arkin είπε Πως αλλιως θα πουλησουν τις καρτες της νεας γενιας? Τεχνικη ειναι η ελλειψη οχι πραγματικη οπως τοτε με το mining που οντως δεν υπηρχε τιποτα και πουθενα. Τεχνητή ρε εσυ Arkin το εχεις κανει λαθος 2-3 φορες πιο πισω, βλεπω κανεις δεν σε διορθωνει σορρυ αλλα κοντευει να εκραγει το κεφαλι μου καθε φορα που το διαβαζω τεχνικη. 1 9
Arkin Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 34 λεπτά πριν, icenex είπε Τεχνητή ρε εσυ Arkin το εχεις κανει λαθος 2-3 φορες πιο πισω, βλεπω κανεις δεν σε διορθωνει σορρυ αλλα κοντευει να εκραγει το κεφαλι μου καθε φορα που το διαβαζω τεχνικη. Τεχνητή πως το έγραψα τεχνική ιδέα δεν έχω. Και δεν με διόρθωνες στην πρώτη? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα