Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που κοροϊδεύαμε ότι θα είναι γομάρ η 5090 την έφτιαξαν στο μισό μέγεθος της 4090! respect! Πρώτη φορά που η FE μου αρέσει περισσότερο από τις custom υλοποιήσεις.

GhwP896XgAAqM_M.jpg.36b55028db023990105fd1c3909b4dfb.jpg

• Like 4
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Εκεί που κοροϊδεύαμε ότι θα είναι γομάρ η 5090 την έφτιαξαν στο μισό μέγεθος της 4090! respect! Πρώτη φορά που η FE μου αρέσει περισσότερο από τις custom υλοποιήσεις.

Να εκοβαν και την τιμη λιγο θα ηταν ακομα καλυτερα.

• Like 6
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panakos_thess είπε

αυτο διαβαζω και σε ξενα forums,και πλεον μονο με tensor ai cores οποτε στην ουσια ακομα και οι 2000 σειρα θα εχουν support και καποια gains,τωρα αυτο το ειχε στο καλαθακι να πεταξει τον ανταγωνισμο εξω τελειος οτι ενδειαφερετε και για της παλιες γενιες της!!!να μην αγορασουν amd που θα ειναι αρκετα φτηνοτερες!!!αρε κουτοπονηρε πετσα

https://developer.nvidia.com/optical-flow-sdk επεισης εχει υποστηριξει και 2χχχ το optical flow

Στα @@ του για τον ανταγωνισμό (ποιόν;), το raster, τη vram και τις παλιότερες gpu, να πουλήσει ai θέλει. Οι μεγάλες διαφορές εκεί θα είναι.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, chrisde said:

Στα @@ του για τον ανταγωνισμό (ποιόν;), το raster, τη vram και τις παλιότερες gpu, να πουλήσει ai θέλει. Οι μεγάλες διαφορές εκεί θα είναι.

εννοειται και ειναι στης ai καρτες μας τα εχουν ζαλησει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Διπλασια frames για +20% στο latency! 😁 Καλα πηγε και αυτο!
Να δω τι θα λεμε στους κονσολαδες...μετα απο fake resolution και fake frames στα 3,000 ευρω.

image.png.a1f26718b72e02a8e58e93740c98e535.png

Επεξ/σία από INFLUENCER
  • Like 1
Δημοσ.
22 minutes ago, GoMaR said:

Βεβαια υπαρχει και αυτη η λιστα, οχι στην εκδοση 3.6.0 αλλα στην 4.3 που η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη
image.png.255f82c2b1af96e6008725ea9322c2af.png

μλκιες λεω.. χαχαχα κοντα 33% ειναι και αυτο 😛

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Έλα ξύπνησε η HAVOC μετά από 10 χρόνια..Ίσως αρχίσουμε να βλέπουμε physics πάλι..Make physics great again !!

10 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Μακάρι, μου έλειψαν αυτά τα σκηνικά.  Εχω να δω σοβαρά Physx από Borderlands 2, Mirror's Edge και τα Batman της Rocksteady. Τα έχουν γράψει στα @@ τους οι devs ενώ πλέον δεν τους στοιχίζει κάτι στο performance να τα συμπεριλαβουν στα games τους.

Αν κάπου θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει το AI είναι στα physics. Θα μπορούσαν να γίνουν trained δεκάδες destruction σενάρια ανά topology που θα απαιτούσαν τρελή υπολογιστική ισχύ αν έπρεπε να τρέξουν σε realtime.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, INFLUENCER είπε
Διπλασια frames για +20% στο latency! 😁 Καλα πηγε και αυτο!
Να δω τι θα λεμε στους κονσολαδες...μετα απο fake resolution και fake frames στα 3,000 ευρω.

image.png.a1f26718b72e02a8e58e93740c98e535.png

Και αυτοί προς τα εκεί οδεύουν θέλοντας και μη

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Saloufas είπε

Ναι,μου έκανε μεγάλη εντύπωση το μικρό μέγεθος της κάρτας, έκαναν εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Half-Life 2 RTX – New Leaked Screenshots & Gameplay Video

Half-Life-2-RTX-Leaked-Screenshots-11.jp

11 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Ναι,μου έκανε μεγάλη εντύπωση το μικρό μέγεθος της κάρτας, έκαναν εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι 

Να ρίξουν και τα watt όμως γιατί το να καίει ~600W μόνο η κάρτα είναι τραγικό. Το καλοκαίρι δεν θα παλεύεται η ζέστη, το AC θα πρέπει να το έχεις στο 23.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...