Tambas91 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν εχω παιξει παιχνιδι που να μου δινει τα διπλασια. Αυτό γίνεται γιατί λες κακά πράγματα για τον αρχηγό και τις τεχνολογίες του … σε εμένα και αρκιν που ακολουθούμε πιστά το δόγμα του μας δίνει διπλάσια …. 11
panakos_thess Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) αρχισαν μερικοι στης αγγελιες να βαρανε αβερτα τσιπουρακι με γλυκανισο και φυσικα μεζε Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από panakos_thess
Arkin Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το frame generation η mfg x2 δεν σου δινει διπλασια fps, σου δινει +1/3 , αφου για καθε δυο rendered εχεις 1 ai generated ,για να βγει 1 ai generated frame χρειαζεται 2 rendered Σε cpu bn σεναρια οταν δινει 100% πανω ομως δεν παει 1 real/1 ai/1 real/1 ai. Στα 100 δηλαδη εχουμε 50 real/50 ai. Αυτο τουλαχιστον παρατηρησα απο 100% cpu bn σεναριο. 49fps rendered και με fg 98 ακριβως. Σε gpu bound μεχρι 50% εχω δει. 60fps rendered και 90 με fg. Δηλαδη σε καθε δευτερο real frame μπαινει ενδιαμεσα ai. 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν εχω παιξει παιχνιδι που να μου δινει τα διπλασια. Πχ ανοιξα τωρα cp ,απο 55 χωρις fg παω στα 85 με fg Θα παρεις διπλασιο εφοσον η gpu δεν ειναι στο 99%. Στο spidy εβλεπα 60% gpu usage. Εκει πηρα 100% με το FG. Εβγαλα FG ειχα σε σημεια και 49 και με fg 98. Σε wukong 2077 indiana με PT καρα gpu bound και τα 3 μου εδωσε 50%.
TheOldCoffinSpirit Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Στις 18/1/2025 στις 10:04 ΜΜ, spi79 είπε 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Σε cpu bn σεναρια οταν δινει 100% πανω ομως δεν παει 1 real/1 ai/1 real/1 ai. Στα 100 δηλαδη εχουμε 50 real/50 ai. Αυτο τουλαχιστον παρατηρησα απο 100% cpu bn σεναριο. 49fps rendered και με fg 98 ακριβως. Σε gpu bound μεχρι 50% εχω δει. 60fps rendered και 90 με fg. Δηλαδη σε καθε δευτερο real frame μπαινει ενδιαμεσα ai. Θα παρεις διπλασιο εφοσον η gpu δεν ειναι στο 99%. Στο spidy εβλεπα 60% gpu usage. Εκει πηρα 100% με το FG. Εβγαλα FG ειχα σε σημεια και 49 και με fg 98. Σε wukong 2077 indiana με PT καρα gpu bound και τα 3 μου εδωσε 50%. Καλησπέρα παιδιά, δηλαδή σε 100% gpu bound σενάριο το fgx4 μπορεί να δίνει 100% παραπάνω ? ( 50% x2 )
akoinonitos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Σε cpu bn σεναρια οταν δινει 100% πανω ομως δεν παει 1 real/1 ai/1 real/1 ai. Στα 100 δηλαδη εχουμε 50 real/50 ai. Αυτο τουλαχιστον παρατηρησα απο 100% cpu bn σεναριο. 49fps rendered και με fg 98 ακριβως. Σε gpu bound μεχρι 50% εχω δει. 60fps rendered και 90 με fg. Δηλαδη σε καθε δευτερο real frame μπαινει ενδιαμεσα ai. Θα παρεις διπλασιο εφοσον η gpu δεν ειναι στο 99%. Στο spidy εβλεπα 60% gpu usage. Εκει πηρα 100% με το FG. Εβγαλα FG ειχα σε σημεια και 49 και με fg 98. Σε wukong 2077 indiana με PT καρα gpu bound και τα 3 μου εδωσε 50%. Ασε το cpu bottle neck ειναι αλλη περιπτωση αυτη ,μιλαμε για το τι δινει καθαρα το fg, για ενα generated θες 2 rendered αλλιως δεν μπορει να υπολογιστει ,ετσι δουλευει. Οταν εχεις cpu μπουκαλα τι ακριβως να συγκρινεις? Ολα εξαρτωνται απο το cpu οχι απο την gpu. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από akoinonitos
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες Στο 13:30 περίπου συζητάνε για το ότι υπάρχει πιθανότητα να υποστηρίξουν FG στις Ampere. 2
Westbaum Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες https://videocardz.com/newz/custom-geforce-rtx-5080-and-rtx-5090-pricing-emerges-made-for-gamers-with-deep-pockets
akoinonitos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο 13:30 περίπου συζητάνε για το ότι υπάρχει πιθανότητα να υποστηρίξουν FG στις Ampere. Νωρις το θυμηθηκαν
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 40 minutes ago, akoinonitos said: δεν εχω παιξει παιχνιδι που να μου δινει τα διπλασια. Πχ ανοιξα τωρα cp ,απο 55 χωρις fg παω στα 85 με fg True... Στα γρήγορα 3 games 50% αντε λίγο παραπάνω στο οριο της σταθερότητας μιας σκηνης Θα το δω και σε αλλά, όμως το 50% ταιριάζει ακριβώς με αυτο που λες , 2+1 frames 👍
akoinonitos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε True... Στα γρήγορα 3 games 50% αντε λίγο παραπάνω στο οριο της σταθερότητας μιας σκηνης Θα το δω και σε αλλά, όμως το 50% ταιριάζει ακριβώς με αυτο που λες , 2+1 frames 👍 Στα αλλα που βλεπεις σχεδον x2 μηπως εισαι cpu bound σαν τον αρκιν? Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από akoinonitos 1
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, akoinonitos said: Στα αλλα που βλεπεις σχεδον x2 μηπως εισαι cpu bound σαν τον αρκιν? Παιζει πολυ... δεν θυμαμαι ποια ητανε... edit: νομίζω ενα παραδειγμα ηταν το Last of us, το οπoίο το επιβεβαιώνει γιατι είχε οντως θέματα με cpu Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από scorpion8283 1
Tambas91 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Παιζει πολυ... Λογικό σκορπιέ... με 3D δε πας πουθενά! πάρε ultra cpu να εξαλειφθεί το μπουκάλι. 4
akoinonitos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Παιζει πολυ... Σε cpu bound βοηθαει γτ μεχρι να υπολογισει το cpu που στην περιπτωση αυτη αργει κερδιζεις χρονο απο το ai generated , δεν σημαινει ομως οτι παιρνεις τα διπλασια απο αυτα που μπορει να βγαλει η gpu ,αν ησουν με δυνατοτερο cpu και δεν ειχες μπουκαλα τα τελικα fps παλι τα ιδια θα ηταν +50% δλδ. Ωστοσο υπαρουν παιχνιδια που δεν δινει ουτε αυτο το +50% και δεν ξερω γτ ,πχ στο horizon forbiden west απο 90 με παει στα 110 ενω το fsr fg με παει στα 130 περιπου Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από akoinonitos
noFEARgr Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 15 minutes ago, akoinonitos said: Νωρις το θυμηθηκαν Όταν βγάλουν την επόμενη γενιά θα ενεργοποιησουν το mfg και στις 4xxx Απλά προφανώς δεν γινόταν να πούνε σκαστε ένα σκασμό χρήματα μόνο για 20-30% , χρειαζόταν artificial segmentation τώρα 5
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 15 minutes ago, akoinonitos said: Σε cpu bound βοηθαει γτ μεχρι να υπολογισει το cpu που στην περιπτωση αυτη αργει κερδιζεις χρονο απο το ai generated , δεν σημαινει ομως οτι παιρνεις τα διπλασια απο αυτα που μπορει να βγαλει η gpu ,αν ησουν με δυνατοτερο cpu και δεν ειχες μπουκαλα τα τελικα fps παλι τα ιδια θα ηταν +50% δλδ. Ωστοσο υπαρουν παιχνιδια που δεν δινει ουτε αυτο το +50% και δεν ξερω γτ ,πχ στο horizon forbiden west απο 90 με παει στα 110 ενω το fsr fg με παει στα 130 περιπου Forbiden west σε ultra μεσα σε ποτάμι βραδυ 62 off ---- 95 on +50%, αντε...52😋 dlaa και dlss FG go figure...Θα το δω και αλλού, αλλά μέχρι στιγμής ισχυει το 2+1... Εκτος απο το stalker που σίγουρα παίρνω λιγοτερα, περίπου +40%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα