Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, _Theo_ said:

Το Dead Space 2 Remake έχει σοβαρό θέμα optimization. Όταν το έπαιζα μου είχε σπάσει τα νεύρα ο λόξυγκας του και άνοιξα το MSI Afterburner να δω τι τρέχει. Ε λοιπόν, κάποιες φορές στιγμιαία η χρήση GPU έπεφτε στο... 0%!! Εξ΄ ου και ο λόξυγκας. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει, πάντως το παιχνίδι έχει σοβαρό πρόβλημα ακόμα και σε ισχυρά συστήματα.

Αυτό έγινε όταν πρωτοβγήκε,μετά από αρκετά patch δεν υπήρχε πρόβλημα,στην αρχή είχε λόξυγγα και ο 7800X3D.To ίδιο συνέβη και με Dogma 2 που είχε θέμα με cpu utilization και ενώ στο δάσος ήταν 80-90 στις πόλεις έπεφτε 30-40 fps ανάλογα με πόσοι npcs ήταν στην οθόνη.Μετά από 10 patch ένα χρόνο μετά όταν ξεκίνησα να το παίζω κανένα πρόβλημα.Είχα δείξει screenshots στο ανάλογο thread που είχα 100+ μέσα στη πόλη.

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση του pc gaming,oι developers βγάζουν μισοτελειωμένα παιχνίδια για να συναντήσουν τα deadlines των μετόχων και βασίζονται σε μεγάλο ποσοστό σε upscaling τεχνολογίες και FG ελπίζοντας ειδικά με το τελευταίο ότι οι περισσότεροι gamers δε θα νιώθουν το lagging και τα visual artifacts,shimmering ειδικά όταν πανάρουν την camera..

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το θέμα δυστηχώς είναι ότι με αυτά και με εκείνα, και η 5070ti βλέπω να φτάνει 1000ευρώ τον πρώτο καιρό που χάνει το νόημα της ,αφού μιλάμε για χρήματα 4080Super.

Με λίγα λόγια όποιος θέλει 16gb Vram χωρις να δώσει μια περιουσία, μονόδρομος και σε αυτή την γενιά η Amd(κυρίως λόγω απλής 9070).

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το θέμα δυστηχώς είναι ότι με αυτά και με εκείνα, και η 5070ti βλέπω να φτάνει 1000ευρώ τον πρώτο καιρό που χάνει το νόημα της ,αφού μιλάμε για χρήματα 4080Super.

Με λίγα λόγια όποιος θέλει 16gb Vram χωρις να δώσει μια περιουσία, μονόδρομος και σε αυτή την γενιά η Amd(κυρίως λόγω απλής 9070).

Η 5070Ti είναι η μόνη λογική αγορά από τις μέχρι τώρα κάρτες ακόμα και στα 1000ευ.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλά ας δούμε πρώτα το πραγματικό performance των καρτών και τις τιμές (όχι πλαισίου) και μετά θα δούμε γι αυτά τα βαρύγδουπα ότι η AMD είναι "πάλι" μονόδρομος

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Καλά ας δούμε πρώτα το πραγματικό performance των καρτών και τις τιμές (όχι πλαισίου) και μετά θα δούμε γι αυτά τα βαρύγδουπα ότι η AMD είναι "πάλι" μονόδρομος

Amd?

Πετσινος only...

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Tambas91 said:

Αφού δεν θα παίξουν στις ίδιες τιμές

Εάν είσαι στα 500-700 μόνο για 9070/9070xt μπορείς να πας.

Εάν είσαι στα 900+ μόνο σε Nvidia μπορείς να πας(5070 ti msrp 750 * ΦΠΑ= 940+)

5070 και θα αργήσει και και πιστεύω πως τα 12gb είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Spoiler

(Οκ υπάρχουν και μεταχειρισμένες αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα και κάποιο discount σε αυτές που είναι ήδη στο ράφι δεν πολυφαινετε στον οριζοντα..)

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Amd?

Πετσινος only...

’Aσε και μονο που γράφω αυτά τα 3 γράμματα βρωμίζονται τα χερια μου :P 

1 λεπτό πριν, @topos είπε

Αφού δεν θα παίξουν στις ίδιες τιμές

Εάν είσαι στα 500-700 μόνο για 9070/9070xt μπορείς να πας.

Εάν είσαι στα 900+ μόνο σε Nvidia μπορείς να πας(5070 ti msrp 750 * ΦΠΑ= 940+)

5070 και θα αργήσει και και πιστεύω πως τα 12gb είναι ανασταλτικός παράγοντας.

από που προκύπτουν αυτές οι τιμές? η amd δεν έχει βγάλει καν επίσημο msrp ούτε έχουμε νούμερα από performance... καλά καλά ούτε η 5070τι δε ξέρουμε με σιγουριά που κυμαίνεται και σε τι τιμή θα είναι ράφι και ξανά λέω δε μιλάμε για πλαίσιο day one

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Μιλάμε για κάρτα που θα κοντράρει την 5070 σε performance και κυρίως σε τιμή(η απλή 9070).

Αναλυτικά θα δούμε όταν ανακοινωθούν οι κάρτες φυσικά, που χάνει και που κερδίζει η κάθε κάρτα.

Αρα είναι γεγονός ότι και σε αυτή την γενιά η Amd θα είναι μονόδρομος σαν οι φθηνότερες16gb Vram κάρτες της αγοράς, όπως έκανε και στην προηγούμενη με 7800xt VS 4070.

Το παραπάνω πάει καθαρά στο κομμάτι τιμής/Vram, όχι συνολικά καλύτερης κάρτας.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
3 minutes ago, Tambas91 said:

από που προκύπτουν αυτές οι τιμές? η amd δεν έχει βγάλει καν επίσημο msrp ούτε έχουμε νούμερα από performance... καλά καλά ούτε η 5070τι δε ξέρουμε με σιγουριά που κυμαίνεται και σε τι τιμή θα είναι ράφι και ξανά λέω δε μιλάμε για πλαίσιο day one

Είχα την εντύπωση πως είχαν βγει τα msrp όλων των 50χ0, οπότε έχουμε δεδομένο πως σε mid range τιμή ~500ευρω δεν θα έχει απολύτως τίποτα η Nvidia (τουλαχιστων μέχρι τις 5060 που "καλό Μάρτιο" το νωρίτερο).

-Τώρα για amd όντως δεν έχουμε msrp, αλλά η λογική λέει ότι εκεί γύρω τριγύρω πρέπει να παίξει μπάλα(να πεσει στο τιμολογιακο "κενό" της Nvidia)-

Πάντα μιλάω για msrp και όχι για τίποτα super duper υλοποιήσεις και "ομαλοποιημενες" τιμές.

Που και σε αυτό το σεναριο πιθανότατα θα παιχτεί ίντριγκα λόγο tariffs και μειωμένες διαθεσιμοτητες.

Spoiler

Here are the official MSRP prices for the Nvidia RTX 50 series graphics cards:

• RTX 5090: $1,999
  • RTX 5080: $999
  • RTX 5070 Ti: $749
  • RTX 5070: $549
Δημοσ.

Μερικοί περιμένουν και scalping..Ναι σίγουρα θα σκαλπάρουν τις ήδη scalped 5080 των 2Κ..Και θα τις δώσουν στα 3Κ..Για να τις πάρει ποιος ;

Ό,τι να 'ναι..Η 5090 να σκαλπαριστεί στα 3.5Κ+ ναι..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θεωρώ ότι 5080 θα μπορείς να βρεις στα 1200 μετά από λίγους μήνες. Για 5090 δεν με ενδιαφέρει γιατί ξεφεύγει στην τιμή και δεν αφορά τις ανάγκες μου. 

• Like 2
Δημοσ.

Θα τους φύγει η όρεξη του scalping μετά τα επισημα timespy που θα δουν...🤣

1 λεπτό πριν, screaming_trees είπε

Εγω θεωρώ ότι 5080 θα μπορείς να βρεις στα 1200 μετά από λίγους μήνες. Για 5090 δεν με ενδιαφέρει γιατί ξεφεύγει στην τιμή και δεν αφορά τις ανάγκες μου. 

Εκεί στα 1300 θα τις βρίσκεις άνετα 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, screaming_trees είπε

1200 5080 Ελλάδα τουλάχιστον μην περιμένεις να βρεις πριν το καλοκαίρι, αν ισχύουν όσα λέγονται για ανύπαρκτο απόθεμα..

Δημοσ.
8 minutes ago, Psycho_Warhead said:

1200 5080 Ελλάδα τουλάχιστον μην περιμένεις να βρεις πριν το καλοκαίρι, αν ισχύουν όσα λέγονται για ανύπαρκτο απόθεμα..

Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι από Ελλάδα ή από άλλη χώρα της Ε.Ε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...