Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ λένε δεν θα έχει το Amazon κάρτες..Ό,τι να 'ναι..Τιμωρεί τον Μπέζο ο πέτσινος επειδή θα είναι στην ορκωμοσία Τράμπ.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Westbaum είπε

Μόνο το harry potter δεν έχω παίξει,εκεί μπορώ να δω τα gains που θα'χει ένας 9800Χ3D όταν κοιτώ τα bench  με τα άλλα cpu να είναι ~70-80fps.Jedi Survivor,Callisto,Dead Space no problem με τον παλαίμαχο 12700K oc.🤗
IMG-1983.jpg
IMG-1984.jpg

Το Dead Space 2 Remake έχει σοβαρό θέμα optimization. Όταν το έπαιζα μου είχε σπάσει τα νεύρα ο λόξυγκας του και άνοιξα το MSI Afterburner να δω τι τρέχει. Ε λοιπόν, κάποιες φορές στιγμιαία η χρήση GPU έπεφτε στο... 0%!! Εξ΄ ου και ο λόξυγκας. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει, πάντως το παιχνίδι έχει σοβαρό πρόβλημα ακόμα και σε ισχυρά συστήματα.

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Εδώ λένε δεν θα έχει το Amazon κάρτες..Ό,τι να 'ναι..Τιμωρεί τον Μπέζο ο πέτσινος επειδή θα είναι στην ορκωμοσία Τράμπ.

Γιατί ρε σύ αριστερός είναι ο Πέτσινος;;:lol:

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τον πρώτο μήνα σίγουρα....μετά σιγά σιγά θα παίρνει κάρτες και το amazon κλασσικά

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν το Amazon δε συμφώνησε να εφαρμόσει πολιτική πώλησης B2C και μόνο 1 ανά τελικό πελάτη, καλά έκανε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν τον κάλεσε και βγάζει κόμπλεξ.

Κάτι άλλο θα παίζει. Θέμα συμφερόντων θα είναι. Αλλά να μην έχει κάρτες το Amazon (!) δεν νομίζω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Κάτι άλλο θα παίζει. Θέμα συμφερόντων θα είναι. Αλλά να μην έχει κάρτες το Amazon (!) δεν νομίζω.

Δεν ξέρω, πάντως η NVIDIA τα 'χει πάρει στο κρανίο με τις πολιτικές Biden περί ΑΙ περιορισμών.

1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Αν το Amazon δε συμφώνησε να εφαρμόσει πολιτική πώλησης B2C και μόνο 1 ανά τελικό πελάτη, καλά έκανε

Πάντα αργεί το Amazon, 2-3 βδομάδες να φέρει κάρτες.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, πάντως η NVIDIA τα 'χει πάρει στο κρανίο με τις πολιτικές Biden περί ΑΙ περιορισμών.

Πάει αυτός τώρα. Ο Δονάλδιος θα τα αλλάξει όλα!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τερματισμό στο wokeness και στα DEI kids να κάνει και τα άλλα θα τα βρούμε..

Προς τα εκεί πάει το πράγμα. Εταιρείες που έβαζαν περιορισμούς ή quotas σε προσλήψεις για λόγους DEI αρχίζουν και τα παίρνουν πίσω. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι λόγω Trump αυτό.

Δημοσ.

Τερματισμό στο wokeness και στα DEI kids να κάνει και τα άλλα θα τα βρούμε..

Άλλο τερματισμός στην εκμετάλευση για πολιτικούς σκοπούς μερίδας συνανθρώπων μας και άλλο να τους πάρουν στο κυνήγι. Οκ υπάρχουν και τα παπαγαλάκια σε διάφορες ομάδες που κάνουν δουλίτσα αλλά μέχρι εκεί.

Αμαζονιος (τα .de, .it, .es κλπ) από πηγή από μέσα,  στο 3o ή 4o wave θα πάρει κάρτες, και αν δε προλάβει πάνε για 5ο. Σας το χα πει ότι αν επιβάλει τις κυρώσεις θα χρυσοπληρώνουμε τα πάντα (και μας θα μας πάρει η μπάλα), δε θα αφήσουν όλη την αύξηση να την φάνε εκεί. Η Ευρώπη ήρθε ώρα να ξυπνήσει σιγά σιγά και να δει τι μλκιες έκανε τελευταία...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε

Άλλο τερματισμός στην εκμετάλευση για πολιτικούς σκοπούς

Αυτό πρέπει να σταματήσει, η προπαγάνδα στα παιχνίδια, στις σειρές, στις ταινίες κλπ κλπ.

30 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε

Αμαζονιος (τα .de, .it, .es κλπ) από πηγή από μέσα,  στο 3o ή 4o wave θα πάρει κάρτες, και αν δε προλάβει πάνε για 5ο. Σας το χα πει ότι αν επιβάλει τις κυρώσεις θα χρυσοπληρώνουμε τα πάντα (και μας θα μας πάρει η μπάλα), δε θα αφήσουν όλη την αύξηση να την φάνε εκεί. Η Ευρώπη ήρθε ώρα να ξυπνήσει σιγά σιγά και να δει τι μλκιες έκανε τελευταία...

Δηλαδή παίζει να περάσουν και 2 μήνες για να πάρει κάρτες ; Όταν λες ''πηγή από μέσα'', εννοείς δικιά σου ;

30 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Προς τα εκεί πάει το πράγμα. Εταιρείες που έβαζαν περιορισμούς ή quotas σε προσλήψεις για λόγους DEI αρχίζουν και τα παίρνουν πίσω. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι λόγω Trump αυτό.

Λόγω Τράμπ ναι, η META έκανε ολόκληρη πωλοτούμπα σ' αυτό τον τομέα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το DEI στα games μπαίνει γιατί οι investors πιστεύουν ότι πουλάει λόγω πολιτικού κλίματος. Προφανώς και δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά η διαφορετικότητα, αλλά μόνο τα profit margins. Αν το κοινωνικό κλίμα ήταν υπέρ του Φασισμού π.χ. τότε θα βλέπαμε games με σβάστικες. Ακολουθούν αυτό που πουλάει ή τουλάχιστον θεωρούν ότι πουλάει γιατί εν τέλη τα DEI games πήγαν άπατα (κυρίως επειδή ήταν κακά games βέβαια, και όχι λόγω DEI).

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Το DEI στα games μπαίνει γιατί οι investors πιστεύουν ότι πουλάει λόγω πολιτικού κλίματος. Προφανώς και δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά η διαφορετικότητα, αλλά μόνο τα profit margins. Αν το κοινωνικό κλίμα ήταν υπέρ του Φασισμού π.χ. τότε θα βλέπαμε games με σβάστικες. Ακολουθούν αυτό που πουλάει ή τουλάχιστον θεωρούν ότι πουλάει γιατί εν τέλη τα DEI games πήγαν άπατα (κυρίως επειδή ήταν κακά games βέβαια, και όχι λόγω DEI).

Σχετικά με τις σβάστικες, ένας λόγος που το κάνουν είναι να μην προσβάλουν τους Γερμανούς, οι οποίοι θέλουν να αποβάλλουν και να σβήσουν οτιδήποτε έχει σχέση με αυτή την περίοδο. Η ιστορία όμως έχει γραφτεί και δεν διαγράφεται. Ό,τι και να κάνουν κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τι έκαναν στο ανθρώπινο είδος εκείνη τη περίοδο. Μακράν από τους πιο κομπλεξικούς λαούς.

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...