spi79 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Άστα έχω μπλέξει.Αν βάλω dldsr μου κλειδώνει τα frames σε 75.Αύριο που ανεβαίνω Αθήνα θα δοκιμάσω το dp ενός φίλου.Εγώ έχω το dp που έδωσε η lg μαζί με οθόνη
akoinonitos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, spi79 είπε Άστα έχω μπλέξει.Αν βάλω dldsr μου κλειδώνει τα frames σε 75.Αύριο που ανεβαίνω Αθήνα θα δοκιμάσω το dp ενός φίλου.Εγώ έχω το dp που έδωσε η lg μαζί με οθόνη δεν θα επρεπε ρε ,δεν αλλαζει πραγματικα η αναλυση της οθονης, κανα hdmi δεν εχεις να δοκιμασεις? Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από akoinonitos
music_lover Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες GeForce RTX 5080 Ti: Announced at Gamescom 2025, Priced from $1499 and 10% Slower than RTX 5090 Πως το πες αυτό πατριώτη? 🧐 RTX 5080 Ti Specs (Rumored): Video memory: 24 GB GDDR7; Memory bus width: 384 bits; Memory Bandwidth: 1,384 TB/s; Number of CUDA cores: 18 432; Energy consumption: 520 W. 3
spi79 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Έχεις δίκιο,φοβάμαι ότι για να πιάσει παραπάνω frames το monitor, χρησιμοποιεί dsc το οποίο έχει κάποιες ασυμβατότητες με dldsr.Έχω hdmi 2.0 στην Αθήνα, θα δοκιμάσω και αυτό,αν και μου φαίνεται δεν θα λειτουργεί το gsync 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 5 λεπτά πριν, spi79 είπε Έχεις δίκιο,φοβάμαι ότι για να πιάσει παραπάνω frames το monitor, χρησιμοποιεί dsc το οποίο έχει κάποιες ασυμβατότητες με dldsr.Έχω hdmi 2.0 στην Αθήνα, θα δοκιμάσω και αυτό,αν και μου φαίνεται δεν θα λειτουργεί το gsync Αν εχει dsc το μονιτορ και ζηταει πολλα lanes απο τα dp της καρτας τοτε ναι η δεν θα δουλευει καθολου η θα εχεις χαμηλα hz ναι. 11 λεπτά πριν, music_lover είπε GeForce RTX 5080 Ti: Announced at Gamescom 2025, Priced from $1499 and 10% Slower than RTX 5090 Πως το πες αυτό πατριώτη? 🧐 RTX 5080 Ti Specs (Rumored): Video memory: 24 GB GDDR7; Memory bus width: 384 bits; Memory Bandwidth: 1,384 TB/s; Number of CUDA cores: 18 432; Energy consumption: 520 W. 1500 θελει? τωρα μισο 1
spi79 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Μπορεί να είναι και το μουφοκαλώδιο που δίνει,ποτέ δεν ξέρεις,ευτυχώς υπάρχουν καλώδια να δοκιμάσω,θα ενημερώσω!! 13 λεπτά πριν, music_lover είπε GeForce RTX 5080 Ti: Announced at Gamescom 2025, Priced from $1499 and 10% Slower than RTX 5090 It is assumed that recommended price RTX 5080 Ti will cost $1499, but real retail prices may reach up to $2500 Αν ισχύει, τραγική και σε τιμή και κατανάλωση Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από spi79 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες Αυτή θα είναι η σωστή 5080 αλλά με τιμή premium. 4
Sarandis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Έφυγε και η σκέψη να μη βιαστώ με 5070ti/80 και να περιμένω τη full 80αρα. Ευχαριστώ nvidia για την οικονομία 😄
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες Το rumour δεν ξέρω από που το πήρε πάντως, ο kopite δεν έχει πει κάτι και το videocardz δεν έχει σχετική είδηση. 1
spi79 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Ακόμα δεν είδαμε τις κανονικές και βγάζουν rumors για ti.Όπως έλεγε και ένας σοφός φίλος...Άραξε...!! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες Παντού ακούγεται πάντως ότι το supply ειδικά της 5090 θα είναι χάλι μαύρο στην αρχή και θα είναι αντίστοιχο με αυτό της 3090 το 2020. Οι λόγοι που θα συμβεί αυτό λένε είναι οι παρακάτω: 1. Tις περισσότερες κάρτες η NVIDIA τις έχει πάει στο USA για να προλάβει τα tariffs. 2. Προτιμάει το silicon της Blackwell να πηγαίνει σε επαγγελματικές κάρτες που έχει 10x κέρδος 1
spi79 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5090-and-rtx-5090d-gpus-tested-in-blender-benchmark
music_lover Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Το διάστημα μεταξύ 5080 και 5090 είναι μεγάλο πάντως οπότε είναι απόλυτα λογικό να έρθει κάποια στιγμή μια δυνατότερη 5080, το θέμα είναι πότε. 1
spi79 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Έχει περιθώριο να βγάλει,ti,super,ti super κτλ.Αλλά πέρα την τιμολόγηση,η κατανάλωση είναι γτπκ😁 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Έχουν κουράσει πάντως, ο ένας έκανε ανακοίνωση και λένε δεν θα υπάρχει απόθεμα για βδομάδες και η άλλη δεν βγαίνει να ανακοινώσει τις κάρτες να ψωνίσει ο κόσμος. Κυριολεκτικά το gaming το έχουν γραμμένο στα @@ τους. Δεν είναι καν σε δεύτερη μοίρα, αλλά σε τρίτη και.. 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα