Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Είπαμε πιο ακριβό το Πλαίσιο αλλά όχι και έτσι. Είναι χαοτική διαφορά και μάλιστα με ίδια υλοποίηση κάρτα... Δεν ξέρω μήπως λόγο φόρων κτλ. της Ελλάδας γίνεται αυτό ή κάνει ότι θέλει το Πλαίσιο; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aetos1988 είπε

Είπαμε πιο ακριβό το Πλαίσιο αλλά όχι και έτσι. Είναι χαοτική διαφορά και μάλιστα με ίδια υλοποίηση κάρτα... Δεν ξέρω μήπως λόγο φόρων κτλ. της Ελλάδας γίνεται αυτό ή κάνει ότι θέλει το Πλαίσιο; 

https://www.newsbomb.gr/fun/story/245598/anekdoto-gia-ta-lefta-ta-kaneis-ola

• Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Ποιος φόρος ρε 'συ, το πλαίσιο από το 2020 και μετά ακολουθεί τακτική σκαλπερ.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Ελευθερη αγορα πρακτικα. Δηλαδη και 10 χιλιαδες να βαλει μια καρτα που εχει επισημο msrp 500 δολλαρια δεν θα τους βαλουν χερι να πουν κατεβασε την τιμη. Εδω αλλου και αλλου δεν βαζουν χερι σε 1ης αναγκης στις καρτες γραφικων θα βαλουν? Για μενα πολυ καλα κανει το plaisio και βαζει αυτες τις τιμες μιας και εχει πολυ κοσμο που θα το προτιμησει και δεν ξερει τι να κανει τα λεφτα του οποτε τι 1500 σε καταστημα skroutz τι 5000 στο plaisio τους ειναι το ιδιο. Ολα αυτα τα καταστηματα υπαρχουν καθαρα επειδη υπαρχει τετοιος κοσμος. 

Οι περισσοτεροι θα μπουμε στο site τους ομως μονο αν δουμε καποια προσφορα αλλιως μπορει να κανουμε και μηνες να ασχοληθουμε ολα αυτα τα μεγαλα ειναι τραγικα εκτος στις προσφορες. 

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, Sprou said:

Που βρίσκουμε Manli?

Manli

Zotac

Inno3D 

η λίστα που κοιτάω και γω για καλό δείκτη vfm (close to msrp) 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Manli

Zotac

Inno3D 

Και μηδεν coil whine μην ξεχνιομαστε. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Απλώς δεν μπορώ να χωνέψω την τόση μεγάλη διαφορά τιμής🙂 Είπαμε ''κλέφτης'' αλλά όχι και έτσι.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ώπα @Acmilangr2 έχεις σοβαρό ανταγωνιστή!!! 😂

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Πώς θα βάλει "προσφορά" το ΦΠΑ για 2-3 μέρες σε τιμές εξωτερικού αν δεν βαρεσει στο ψαχνό στην αρχή.

Γενικά στα PC parts έτσι λειτουργεί χρόνια τώρα.

Σε κάποια monitors όμως πχ αν δείτε έχει φυσιολογικές τιμές, και ορισμένες φορές τοπ προσφορές.

Επεξ/σία από Jts
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Manli

Zotac

Inno3D 

Ολες αυτες στην Pc Partner ανηκουν ομως η Zotac εχει και 5 χρονια εγγυηση, αν εχει κανει χρηση κανεις απο δω να μας πει εμπειριες.

Δημοσ.

Place holders είναι οι τιμές στο Πλαίσιο,  αμέσως να το κατηγορήσετε, απλά μετά ξεχνάνε να βάλουν τις φυσιολογικές τιμές. 😜

• Like 1
  • Haha 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...