Westbaum Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 6 minutes ago, Psycho_Warhead said: 50K Timespy score λένε η 5090. 5080 TSE ~18K Μια oced 4090 έχει 40-41Κ και 21500-22500 σε extreme.Stock είναι κάπου 19500 το extreme νομίζω
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες https://www.proshop.fi/Naeytoenohjaimet/ASUS-GeForce-RTX-5090-TUF-32GB-GDDR7-RAM-Naeytoenohjaimet/3331066 1
chrisde Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 ώρες πριν, Sprou είπε Μήπως λοιπόν λόγω των 600watt(που είναι πάρα πολλά)δε μπορούμε να πάμε παραπάνω σε ράστερ και χρησιμοποιεί τα Ai για να ανέβει; Μήπως από εδώ και πέρα θα οδεύουμε με αυτό τον τρόπο; Πόσο θα φτάσουν τα watt στις επερχόμενες γενιές για να ψύξεις με αέρα; Μπορεί να λέω και λαλακίες διορθωστε με άλλα δε ξέρω "τεχνολογικά" οι gpu αν μπορουν να δώσουν παραπάνω πια Συμφωνώ πάντως στην υπόθεση σου και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα έστω και έτσι θα είναι πολύ καλό..θα δούμε Πιστεύω ότι ο πέτσινος μπορούσε να πουσάρει λίγο ακόμα raster και να πάει από 20% σε 30κάτι ξέρω γω (τυχαία νούμερα) αλλά προτίμησε να επενδύσει σε software διότι πιστεύει ότι αυτό κάνει πλεόν την πραγματική διαφορά. Θα δουμε στην πράξη αν ισχύει, πιστεύω ότι έχει δίκιο, κάτι παραπάνω ξέρει λογικά. Ή αυτό ή μας δουλεύει. Διαλέξτε. 3
vas180 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 17/8/2023 στις 10:47 ΜΜ, just_a_dude είπε Δεν νομίζω πάντως να έχει και τόσο νόημα η μετάβαση από 4070 σε 5070 ακόμη και αν η δεύτερη έχει 16GB. Κάνα +20% πάνω να έχει σε raster αν αληθεύουν αυτά για 105 πυρήνα. Σιγά τα αυγά δηλαδή. Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό. Και αντιστρόφως ανάλογο με την οικονομική κατάσταση του κάθενός Όσο το καλοσκέφτεται και το μετράει κανείς τόσο φέρνει στα μέτρα του το εκάστοτε έξοδο. Έχω δει περιπτώσεις ανθρώπων που όσο το φιλοσοφούν το κάθε έξτρα ευρώ φαίνεται άσκοπη σπατάλη. Έχω δει και περιπτώσεις που όσο και να το σκέφτονται δεν βρίσκουν λόγο να μην δώσουν 2κ για μια GPU ή 150κ για ένα αυτοκίνητο και όσο το σκέφτονται τόσο παθιάζονται περοσσοτερο. Enthusiasts, δουλευταράδες, με γεμάτα πορτοφόλια ή διαφορετικές προτεραιότητες κοκ με κοινό ότι τους αρέσει να ξοδεύουν στο "καλύτερο". Αυτοί επιδίδονται στο ακριβό σπορ της αγορας high end products από μικρό πράγματα μέχρι όσο πάει. Αφού ρίχνουν χρήμα στην αγορά και το χρήμα ρέει, εμείς βγάζουμε σε όλους το καπέλο και ευχαριστούμε διπλά αυτούς που μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε δεύτερο χέρι προϊόντα τα οποία καινούρια είναι για μας απλησίαστα. 🧘💶🙏 Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από vas180
Arkin Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Εδω τα πραγματικα νουμερα απο τα νεα παιχνιδια που ειδαμε στα chart. Eπισης απιστευτο και ομως αληθινο. 6 χρονια ενας supercomputer στη nvidia τρεχει 24/7 με μονο σκοπο να κανει καλυτερο το DLSS. Και το εχει καταφερει αν με ρωτατε στην ολη εξελιξη του. https://www.pcgamer.com/hardware/graphics-cards/turns-out-theres-a-big-supercomputer-at-nvidia-running-24-7-365-days-a-year-improving-dlss-and-its-been-doing-that-for-six-years 5
Saloufas Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 6 ώρες πριν, Westbaum είπε Δεν ξέρω αν το πόσταρε κανένας.Γύρισα από δουλειά και έπεσα σε 10 σελίδες επικήδειο. https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-50-technical-deep-dive/ Usage statistics indicate that over 80% of RTX players enable DLSS during gameplay, with a cumulative total of 3 billion hours of DLSS-enabled gaming
ICE-T Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 9 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Καλα τα λες και εγω με τη 4080 ειχα σκοπο να μεινω πριν βγουν τα leaks και να φτιαξω ενα 2ο pc στο αλλο σπιτι να μπορω να παιζω και απο εκει. O λογος που το σχολιασα ειναι γιατι εκανες αναφορα στα Raster 28fps και οτι ειναι προτιμοτερο να παρεις 9070xt. Η διατυπωση ηταν λαθος, ισως θα ηταν προτιμοτερο να πεις απλα οτι ειναι καλυτερα να κρατησεις αυτη που εχεις και να τα δωσεις σε ενα 2ο pc. Tωρα στα περι 9070ΧΤ, αν εχεις Nvidia και εχεις μαθει στο DLSS δεν ξερω αν θα τη παλεψεις με το FSR της 9070xt. Aν εχεις AMD οκ αν δεν φας 10 τυροπιτες πως θα καταλαβεις οτι η καλυτερη ειναι η κουρου Βιαζεσαι πολυ να τη συγκρινεις με τη 5080, ας φτασει πρωτα τη 5070ti και βλεπουμε , που και να τη φτασει για τετοια κοπρια upscale δεν θα επρεπε καν να μιλαμε για συγκρισεις. Το DLSS Βalance για να μη πω το Performance θα ειναι καλυτερο απο το FSR quality που βλεπεις τωρα. Δεν είναι καλύτερο το fsr λογικό είναι, στο κάτω κάτω όταν παίρνεις,9070ΧΤ η 5070 ,5070ti για 1440p πάς όχι 4Κ .
just_a_dude Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Αν η κάρτα τραβάει σε 1440p καλύτερα να πάρεις 4Κ monitor και να βάλεις DLSS Q. Άλλωστε το monitor το κρατάς για χρόνια. 2
vill_la Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Για να ετοιμαζόμαστε σε περίπτωση τιμων πλαισίου, μηπως εχετε υπόψιν ποια καταστήματα φέρνουν Ελλάδα από εξωτερικό? Σιγουρα amazon.de ,.it , alternate με τιμολόγιο, nbb και νομιζω και caseking? Αυτα παθαίνεις αμα εχεις ξεμείνει απο καρτα, σβήνεις μερα-μερα και περιμένεις day one..
idonthave Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) μην αγχώνεστε έτσι θα πάρουμε τις κάρτες 😂 Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από idonthave 26
xartemporas Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/dlss-assetto-corsa-evo-honkai-star-rail-smite-2/
Warlord1981 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, vill_la είπε Για να ετοιμαζόμαστε σε περίπτωση τιμων πλαισίου, μηπως εχετε υπόψιν ποια καταστήματα φέρνουν Ελλάδα από εξωτερικό? Σιγουρα amazon.de ,.it , alternate με τιμολόγιο, nbb και νομιζω και caseking? Αυτα παθαίνεις αμα εχεις ξεμείνει απο καρτα, σβήνεις μερα-μερα και περιμένεις day one.. Amazon τιμολογιο εγώ, αν και το Amazon πάντα καθυστερει να φερει απόθεμα σε σχεση με τους αλλους.. Ελπιζω φετος να'ναι καλυτερα τα πραματα. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Warlord1981
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες 20 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Amazon τιμολογιο εγώ, αν και το Amazon πάντα καθυστερει να φερει απόθεμα σε σχεση με τους αλλους.. Ελπιζω φετος να'ναι καλυτερα τα πραματα. Πόσο καθυστερεί δηλαδή ;
Warlord1981 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πόσο καθυστερεί δηλαδή ; Μεσο όρο 2-3 βδομάδες. Για νεες καρτες nvidia. Τουλαχιστον τοσο έκανε στο launch των 4000 και 3000 απ'οσο θυμαμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα