Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

7 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Αυτό … κάτω από 650-700 ευρώ δεν βρίσκεις ούτε μεταχειρισμένη.. οκ και εμένα με χαλάνε κάπως τα 12gb αλλά αν εξαιρέσεις 2-3 παιχνίδια σε 1440 η κάρτα πυροβολαει

τωρα η 5070 θα έπρεπε να έχει 16 και να βγει καμιά 5060 με 12 και 300msrp που εκεί θα φτάναν μια χαρά για 1080p

Η σειρά 5χχχ δεν είναι για να πουλήσουν οι κάτοχοι 4χχχ σε σκοτωμένες τιμές,

Αλλά για να αναγκάσει τους 2χχχ/3χχχ να μεταβούν στην νέα σειρά! Αυτοί ναι μπορούν να πουλήσουν σε πολύ χαμηλές τιμές 

• Like 2
  • Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Η σειρά 5χχχ δεν είναι για να πουλήσουν οι κάτοχοι 4χχχ σε σκοτωμένες τιμές,

Αλλά για να αναγκάσει τους 2χχχ/3χχχ να μεταβούν στην νέα σειρά! Αυτοί ναι μπορούν να πουλήσουν σε πολύ χαμηλές τιμές 

Καλά μια χαρά θέλει να πουλήσει και σε κατόχους 4000... τρανό παράδειγμα το 5070=4090 μεγαλύτερη υποτίμηση για το προϊόν (4000) και τη νοημοσύνη των αγοραστών δεν υπάρχει

απλά απαντάω για το φίλο πιο πίσω που λέει ότι κανεις δε θέλει 4070ti ακόμα και τσάμπα... μερικοί ακόμα ζουν στον κόσμο τους μου φαίνεται, δεν έχουν δει τι συμβαίνει στην αγορά και προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν "σοβαρές" κάρτες για να τις πάρουν τζάμπα !?! (πράγμα που δε θα συμβεί όταν δουν τιμές τον καινούργιων στα ράφια)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 μέρες ακόμα..Μας μαμησες ρε πέτσα..21 βγαίνει νέα season Diablo και δεν θα έχω κάρτα..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Καλά μια χαρά θέλει να πουλήσει και σε κατόχους 4000... τρανό παράδειγμα το 5070=4090 μεγαλύτερη υποτίμηση για το προϊόν (4000) και τη νοημοσύνη των αγοραστών δεν υπάρχει

απλά απαντάω για το φίλο πιο πίσω που λέει ότι κανεις δε θέλει 4070ti ακόμα και τσάμπα... μερικοί ακόμα ζουν στον κόσμο τους μου φαίνεται, δεν έχουν δει τι συμβαίνει στην αγορά και προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν "σοβαρές" κάρτες για να τις πάρουν τζάμπα !?! (πράγμα που δε θα συμβεί όταν δουν τιμές τον καινούργιων στα ράφια)

Θα την χαρίζεις ρε και δεν θα την θέλουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και η 5080 θα φάει φόλα από την 4090(DLSS Off), η 5090 μόνο θα βγει κάνα 30% μπροστά που είναι pushαρισμένη παντού.

Δεν είναι τυχαίο που τα reviews της 5080 είναι 29/1, μια μέρα πριν την κυκλοφορία..

Δημοσ.
1 minute ago, azazil1190 said:

100% Αν βαλεις αγγελια μια 4090 εδω θα σου στειλουν μηνυμα "σε παρακαλω κατεβα βρισκω 5070 στα 650 που ειναι η ιδια αποδοση το λεει και η nvidia!"

• Haha 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp44christos είπε

100% Αν βαλεις αγγελια μια 4090 εδω θα σου στειλουν μηνυμα "σε παρακαλω κατεβα βρισκω 5070 στα 650 που ειναι η ιδια αποδοση το λεει και η nvidia!"

Αστούς να περιμένουν 4090 στα 650€ απλό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Δεν πειράζει μεγάλε, πάρε το κουτσουρεμένο με τα 12GB και κλάψε όταν αρχίσει το stuttering..

Και την 3070 ως "faster than 2080Ti" την είχε παρουσιάσει και όταν έβαζες στο DOOM Ultra Nightmare textures έτρωγε φόλα το 3070..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αστα να πάνε Νίκο μου , μπρελόκ θα τις κάνουμε που έλεγε και μια ψυχή κάποτε 

• Haha 3
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεστε και ασχολείστε με το τι τιμή θέλει ο καθένας να αγοράσει μεταχειρισμένη μια GPU. Πούλα την εσύ όσο νομίζεις ότι αξίζει και άσε να την αγοράσει οποίος συμφωνεί με την τιμή που έθεσες.

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

τρανό παράδειγμα το 5070=4090 μεγαλύτερη υποτίμηση για το προϊόν (4000) και τη νοημοσύνη των αγοραστών δεν υπάρχει

Για μένα στη δήλωση αυτή το πρόβλημα είναι η λέξη performance.

spacer.png

Το fg/mgf δεν ανεβάζει performance κόβει performance.

H 5070 είναι μια 4070s, οπότε έχει ακριβώς το μισό perf της 4090.

Είτε μπει mfg x4 x8 x28, το perf είναι το μισό, τα fps αλλάζουν.

Αν έλεγε 5070=4090 fps με *ότι έχει γίνει χρήση fg x2 στη μία και x4 στην άλλη, δε θα με χάλαγε.

Θα ήταν marketing μπουρδίτσα μπας και τσιμπήσει κάνας άσχετος αλλά ΟΚ.

Το performance όμως που έχει βάλει στο slide είναι νομίζω για αγωγή φάση.

• Like 1
Δημοσ.
Spoiler

ρε παιδια αμαν τι γινεται θελω να πουλησω αλλά μου λενε να κατεβω γιατι ειναι πολυ ακριβες οι αγγελίες, και μετα τους λεω εγω πως θα αγοράσω δεν μπορω να κατεβω αλλο, αλλά μετα οταν παω να αγοράσω πουλάνε πολύ ακριβά εδω στις αγγελίες γιατί μας περνάνε για χαζούς, λες και εμεις δεν ξερουμε, τοσα χρόνια παίζουμε παιχνίδια και θα τους μείνουν στο χερι, εκτός απο την δικιά μου που είναι παρα πολύ καλή και μόνο για γνώστες που ξέρουν, γιατί αγγελίες.

Spoiler

Παραλήρημα 🥴🤡

😋

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

Υπομονη θα βγουνε τα benchmark και θα δουμε αν η 5070 ειναι για 1080p.
Aν εχεις καμια σκοτωμενη 4070ti ευχαριστως να στην αγορασω να τη ξεφορτωθεις και εσυ.

Εννοούσα ότι εάν παίζει η 4070 ti super στα 600 μεταχειρισμενη πόσο θα αξίζει η έκδοση με τα 12gb?

Η εάν στα ~ίδια χρήματα βρίσκεις εφάμιλλη καινούργια 9070 Radeon αλλά με 16gb θα προτιμουσες την 4070ti 12gb?

To point που ήθελα να κάνω είναι ότι η  4070ti 12gb παρόλο που παραμενει δυνατή καρτα και έχει δυναμική την κόβει η vram.

Spoiler

Γενικά προφανώς θα έχει κάποια μεταπωλητικη αξια(~400?) και πιθανότατα να υπερέβαλα κάπως στο προηγούμενο ποστ.Αλλα οι εκδόσεις με τα 12gb θα είναι η 3η επιλογή που θα ψαξεις στα ~ίδια χρήματα.

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...