Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Nαι αυτο ειπα, το οτι το Forbiten West ή CP2077 θα εχει καλους φωτισμους δεν εξαρταται απο τη τσεπη σου ομως.
Οποτε το παραδειγμα που σχολιασα (CP77 με PT και 4Κ DLSS Perfomance σε IPS ή Forbidden West σε 4Κ native σε OLED)
Δεν εξαρταται απο εσενα αλλα απο τον καθε dev.
Οποτε θα συγκρινεις CP77 με CP77 και FW με FW.

Ναι οκ σωστά. Απλά το παράδειγμα το είπα για να δείξω ότι το PT από μόνο του δεν είναι το παν. Πρέπει όλα να είναι σε καλό επίπεδο για να είναι η συνολική εμπειρία όπως πρέπει.

• Like 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι εννοείς, ότι μπορούσαν να βγάλουν μια 5090 με 200% καλύτερες επιδόσεις και δεν το κάνουν για να σπρώξουν τα DLSS και FG/MFG ; Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε τις χρυσές εποχές της 8800GTX.

Το μόνο πολύ καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει είναι οι devs να κάνουν καλό optimize, κάτι που δεν θα συμβεί τώρα γιατί επαναπαύονται σε αυτά. Και βέβαια από την τεμπελιά τους δεν υποφέρουν μόνο οι PC users, αλλά και οι console users..

Δυστυχώς, έχεις απόλυτο δίκιο για την τεμπελιά των devs. Το DLSS, κατέληξε να είναι κάτι σαν τη συγγνώμη: από τότε που βγήκε, χάθηκε το φιλότιμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε

Anyway, ιδανικα εγω και αρκετοι ακομα, θα θελαμε το νεο '' transformer '' να εχει Balanced DLSS4 rendering  = Quality DLSS3..  

20% Free ''base'' performance 🤩

Μακάρι αλλά σύμφωνα με το ίδιο βίντεο του Digital Foundry το νέο dlss4 transformer model, αναφέρει σε ένα σημείο ότι χρειάζεται περισσότερη υπολογιστική ισχύ και δεν θα προσφέρει την ίδια αύξηση απόδοσης στις παλιότερες γενιές, ειδικά στην 2000 γενιά ίσως το performance να έχει την απόδοση του quality (αν όχι του dlaa) υποψιάζομαι.

Επεξ/σία από aki
Δημοσ.
2 hours ago, Arkin said:

Πια παιχνιδια ειναι αυτα συγκεκριμενα που δειχνουν καλυτερα σε φωτισμο απο αυτα που εχουν path tracing? Το HDR ειναι ενα θεμα φταινε και τα windows η MS δεν την παλευει μια αλλα δεν εχει να κανει με τα γραφικα του παιχνιδιου. 

rdr2,fear,crysis,deus ex md και αλλα,ομως ειμαι με 6 τσιπρα και δε μπορω να γραφω

Δημοσ.

Έδωσε και σε προηγούμενες γενιές η nvidia αρκετά καλούδια ,θεωρητικά,για πρώτη φορά!!Αναμένουμε τα benchmarks,για την πράξη..

Δημοσ.
7 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

Eξαρταται απο το ποσο καιρο εχεις σκοπο να κρατησεις τη 5070.
Για 1-2 χρονια ακομα νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα τα 12, εκτος ακραιων περιπτωσεων που καποιος θα δοκιμασει να βαλει RT χωρις DLSS.
Τωρα αν θες να τη κρατησεις 4-5 χρονια ,ε θα πρεπει να εχεις επιγνωση επι του θεματος οτι δεν γινεται να παιζει τα παντα μετα απο τοσο καιρο ειτε εχει 12 ειτε εχει 16.
Αυτο με τα 12 το ακουμε απο εποχη The Last of Ass(1,5 χρονο περιπου) και μεχρι σημερα δεν νομιζω να εχει θεμα καποιος με 4070Ti σε 1440p.
Πιο πιθανο ειναι να σε κρεμασει ο πυρηνας παρα η Vram(βλεπε 4070 vs 4070Τi).

Αστεία πράγματα...

Η 4070 και 4070 ti  πέρασε στο ντουκου πριν 2 χρόνια με 12gb vram.

Η 5070 για μένα είναι doa -αλλά εγώ δεν είμαι τύπος να αλλάζω συχνά.-

Ειδικά η 4070 ti έχει σχεδον "μηδενική" υπολοιπομενη αξια, κοινώς κανείς δεν την θέλει ούτε ως μεταχειρισμένη.

Την 5070 αντε να την πάρεις εάν σκοπεύεις να την αλλάξεις γρήγορα και είσαι 1080p.Για "μελλοντικά" σίγουρα δεν κάνει.

Για μένα κακή αγορά.Οχι ότι τα χρήματα που ζηταει είναι λίγα.Απλα σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα να δώσω +200 ευρώ για 5070ti η να πάω σε 9070/9070xt με τα ίδια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, @topos είπε

Αστεία πράγματα...

Η 4070 και 4070 ti  πέρασε στο ντουκου πριν 2 χρόνια με 12gb vram.

Η 5070 για μένα είναι doa -αλλά εγώ δεν είμαι τύπος να αλλάζω συχνά.-

Ειδικά η 4070 ti έχει σχεδον "μηδενική" υπολοιπομενη αξια, κοινώς κανείς δεν την θέλει ούτε ως μεταχειρισμένη.

Την 5070 αντε να την πάρεις εάν σκοπεύεις να την αλλάξεις γρήγορα και είσαι 1080p.Για "μελλοντικά" σίγουρα δεν κάνει.

Για μένα κακή αγορά.Οχι ότι τα χρήματα που ζηταει είναι λίγα.Απλα σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα να δώσω +200 ευρώ για 5070ti η να πάω σε 9070/9070xt με τα ίδια.

Υπομονη θα βγουνε τα benchmark και θα δουμε αν η 5070 ειναι για 1080p.
Aν εχεις καμια σκοτωμενη 4070ti ευχαριστως να στην αγορασω να τη ξεφορτωθεις και εσυ.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...