Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, charllestone είπε

Η AMD ήταν πιο vfm πάντα. Τώρα με αυτές τις τιμές που βλέπω γενικα (και απο την AMD πλέον) με βλέπω να παίρνω κονσόλα στο τέλος...

Τουλάχιστον πάρε switch2 να έχεις nvidia hardware γιατί σε xbox/ps πάλι με τα σαπάκια της AMD θα καταλήξεις... 😜

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, charllestone είπε

πότε είχε θέμα η 6800xt με τους drivers για πείτε μας κ εμας που δεν ειχαμε ποτέ θέμα

6800χτ εδώ 2 χρόνια που είχα την κάρτα ενώ σε κάθε driver βγάζαν υποτίθεται fix για τα ρολόγια της μνήμης που παίζαν τέρμα σε idle με αποτέλεσμα να καίει και να έχει πρόβλημα σε μερικούς τίτλους μέχρι που την πούλησα ακόμα το φτιάχναν…

Δημοσ.
4 hours ago, GoMaR said:

Εγω κραταω αυτο. 
Δηλαδη θα παει καποιος να παρει 5090 με 6 ατοκες δοσεις ; Και θα το βλεπει σαν "ενοικιο" ;
Σορρυ αλλα δεν ειναι για την τσεπη του το προιον αυτο. Τι να κανουμε τωρα. 
Καταλαβαινεις το σκεπτικο μου ετσι ;  Δε μιλαω για σενα αλλα γενικα αναφερομαι σαν λογικη.

Το σκέφτηκα εγώ, αλλά είπα να μην το πω.

Πιστεύω αυτού του είδους οι αγορές είναι να τις κάνεις μόνο αν δεν σου "φανούν" ιδιαιτερα στο μήνα σου.

Spoiler

Γιατι κακά τα ψέματα 3000-3500 δεν είναι κάνα τρομακτικό πόσο αλλά δεν είναι και αμελητέο (είναι περίπου το 1/7 από καινούργιο μικρό αμάξι)

Γιατί δεν είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις καθόλου παιχνίδια και καθόλου με κάποια φθηνοτερη.

Spoiler

Τώρα εάν κάποιος θεωρεί ότι είναι επένδυση για την δουλειά του, ίσως creator, ίσως wannabe competitive player(?) με προοπτικές πιθανών να αλλάζει το παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tambas91 είπε

6800χτ εδώ 2 χρόνια που είχα την κάρτα ενώ σε κάθε driver βγάζαν υποτίθεται fix για τα ρολόγια της μνήμης που παίζαν τέρμα σε idle με αποτέλεσμα να καίει και να έχει πρόβλημα σε μερικούς τίτλους μέχρι που την πούλησα ακόμα το φτιάχναν…

Dual monitor setup? Εγω τώρα έχω μια Ultrawide οπότε δεν έχω τετοια θέματα. Δεν την έχω δοκιμάσει σε dual monitor setup είναι η αλήθεια, θα το τσεκάρω

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τον ζόρισαν τον πέτσινο..

Forced updates/nerfs? οh laaa

"While cloaked in the guise of an “anti-China” measure, these rules would do nothing to enhance U.S. security. The new rules would control technology worldwide, including technology that is already widely available in mainstream gaming PCs and consumer hardware."

https://blogs.nvidia.com/blog/ai-policy/?linkId=100000328882278

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

''The folks at Digital Foundry have also shared some new tech details about it. According to DF, the game won’t be using Lumen or Nanite. Instead, it will have custom solutions. Not only that but the demo ran ridiculously fast. At Native 4K, the NVIDIA RTX 5090 was able to run it with 100FPS. Then, with DLSS 4, this upcoming GPU was able to come close to 400FPS. Oh, and it appears that the game won’t suffer from any stuttering issues. So yeah, you can have an optimized UE5 game on PC.''

Αυτό το floor σαν καθρέφτης, χαρακτήρας σαν πλαστελίνη δε μου άρεσε ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, charllestone είπε

Dual monitor setup? Εγω τώρα έχω μια Ultrawide οπότε δεν έχω τετοια θέματα. Δεν την έχω δοκιμάσει σε dual monitor setup είναι η αλήθεια, θα το τσεκάρω

Ναι με dual είμαι , αλλά είχα διαβάσει τότε ότι είχαν πολλοί θέμα και με ένα monitor…. 

το θέμα είναι ότι για να το φτιάξω έπρεπε να κάτσω να κάνω τον hacker με το cru το οποίο άμα δεν ξέρεις μπορεί να σου χαλάσει τα monitor , εγώ δηλαδή να πρέπει να κάνω τη δουλειά της AMD… Άσε που μου στέλναν προσωπικά μηνύματα παιδιά από εδώ μέσα πως το έφτιαξα…..

52 λεπτά πριν, xartemporas είπε

viber_image_2025-01-14_12-37-59-206.jpg.b97965ccb524239ed54f9f4e81af90ee.jpg

Θες να σε σπαμαρουμε πάλι confused να ηρεμήσεις;

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Saloufas είπε

Τουλάχιστον πάρε switch2 να έχεις nvidia hardware γιατί σε xbox/ps πάλι με τα σαπάκια της AMD θα καταλήξεις... 😜

Ναι αν θέλει να πληρώνει full price τίτλους περασμένων ετών και γενεών ας το κάνει, αλλά δεν νομίζω "τάκη" που έλεγε και το σλόγκαν των multirama κάποτε 😝

1 ώρα πριν, charllestone είπε

Έγω πάντως όσο περνάει ο καιρός και μειώνεται κ ο ελεύθερος χρόνος μου για να παίζω, δεν αξίζει να σκάω τόσα λεφτά... Παραδέχομαι την nvidia στις τεχνολογίες της αλλα εγω ότι κάρτα και να πήρα δεν μου άντεξε στον χρόνο όσο θα ήθελα.
Η AMD ήταν πιο vfm πάντα. Τώρα με αυτές τις τιμές που βλέπω γενικα (και απο την AMD πλέον) με βλέπω να παίρνω κονσόλα στο τέλος...

Αν δεν σε ενδιαφέρει το high frames gaming, μια χαρά λύση είναι οι κονσόλες για όλους εμάς που έχουμε ελάχιστο χρόνο για gaming.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Ναι αν θέλει να πληρώνει full price τίτλους περασμένων ετών και γενεών ας το κάνει, αλλά δεν νομίζω "τάκη" που έλεγε και το σλόγκαν των multirama κάποτε 😝

Αν δεν σε ενδιαφέρει το high frames gaming, μια χαρά λύση είναι οι κονσόλες για όλους εμάς που έχουμε ελάχιστο χρόνο για gaming.

Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ δούλεψε το steam deck για gaming παρά το πισι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, spi79 said:

xartemporas Μας πέθανες πάλι ρε φίλε,που τους βρήκες αυτούς!!!χααχαχαχαχ🤣🤣

Πιο αστείο από το 5070=4090 του πετσινου δεν είναι, αλλά καλό ναι. 😆

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...