Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, charllestone είπε

ότι νάναι ρε φίλε είπαμε να λέμε χοντράδες αλλα το παραχέζετε το θέμα

θα παίζεις indiana jones με 2060? με δουλεύεις???

Ναι θα παίζεις μια χαρά αλλά δεν θα μπουταρει με την καμία στην ρχ5700/χτ

• Haha 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Ναι θα παίζεις μια χαρά αλλά δεν θα μπουταρει με την καμία στην ρχ5700/χτ

έγινε συνεχίστε την κουβέντα καταλάβα αχαχαα

Δημοσ.

Η 5700ΧΤ δεν ήταν καλή αγορά, ήταν ρίσκο. Είχε προσφορές το Πλαίσιο σε πολύ καλή τιμή αλλά αν σου καθόταν το πρόβλημα άντε βγάλε άκρη. Γενικά το να αγοράσεις προϊόν με αναγνωρισμένο θέμα δεν είναι σωστή κίνηση κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Μην ξεχνάς να μην χαθείς σε μερικές εβδομάδες που βγαίνει το final fantasy rebirth και ούτε αυτό θα μπουταρει στις ρχ5700/χτ

έγινε συνεχίστε την κουβέντα καταλάβα αχαχαα

Τίποτα δεν κατάλαβες,απλώς δεν έχεις να πεις κάτι 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Η 5700ΧΤ δεν ήταν καλή αγορά, ήταν ρίσκο. Είχε προσφορές το Πλαίσιο σε πολύ καλή τιμή αλλά αν σου καθόταν το πρόβλημα άντε βγάλε άκρη. Γενικά το να αγοράσεις προϊόν με αναγνωρισμένο θέμα δεν είναι σωστή κίνηση κατά τη γνώμη μου.

οκ σεβαστό. Αλλα να σου πω, εγώ έχω αλλάξει 4 nvidia τα τελευταια 5 χρόνια. γιατι μου διαφήμιζαν RT και δεν είχα RT. Για πες μου έκανα καλές αγορές?

2060->2070->2080->3070
Καμία δεν έπαιζε καλα RT. όλα ήταν θέμα marketing. Για πείτε μου πόσα λεφτα έχασα για το τίποτα?

5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Μην ξεχνάς να μην χαθείς σε μερικές εβδομάδες που βγαίνει το final fantasy rebirth και ούτε αυτό θα μπουταρει στις ρχ5700/χτ

Τίποτα δεν κατάλαβες,απλώς δεν έχεις να πεις κάτι 

θα παίξεις indiana jones σε 2060 me dlss performance ολα στο low με 10 fps??? Έγινε μια χαρα!
Πές μου για την 2080 οκ αλλα όχι να βγάζουμε και την 2060 καλύτερη αγορα απο 5700XT ρε παιδια.

Επεξ/σία από charllestone
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, charllestone είπε

οκ σεβαστό. Αλλα να σου πω, εγώ έχω αλλάξει 4 nvidia τα τελευταια 3 χρόνια. γιατι μου διαφήμιζαν RT και δεν είχα RT. Για πες μου έκανα καλές αγορές?

2060->2070->2080->3070
Καμία δεν έπαιζε καλα RT. όλα ήταν θέμα marketing. Για πείτε μου πόσα λεφτα έχασα για το τίποτα?

ε και AMD να έπαιρνες πάλι δεν θα έπαιζαν RT. Πόσο διαφορά έχουν στην τιμή; Αλλά πήρες καλύτερο upscale. Δεν είναι μόνο το RT. Και δεν το λέω από fanboyλικι, AMD κάρτα έχω. AMD αξίζει αν έχει καλή διαφορά στην τιμή ή κάτι άλλο που δίνει παραπάνω αξία στην κάρτα, παραπάνω vram π.χ. που να κάνει διαφορά όμως όπως 6800 vs 3070 για παράδειγμα.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.

οκ σεβαστό. Αλλα να σου πω, εγώ έχω αλλάξει 4 nvidia τα τελευταια 4 χρόνια. γιατι μου διαφήμιζαν RT και δεν είχα RT. Για πες μου έκανα καλές αγορές?

2060->2070->2080->3070

θα παίξεις indiana jones σε 2060 me dlss performance ολα στο low με 10 fps??? Έγινε μια χαρα!

Ξέρεις ότι αυτό που λες δεν είναι αλήθεια

https://youtu.be/kKLnxt_Zp2c?si=dljC1q-JKI3D4BUq

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, charllestone είπε

Πές μου για την 2080 οκ αλλα όχι να βγάζουμε και την 2060 καλύτερη αγορα απο 5700XT ρε παιδια.

όταν βγήκε η 2060 τότε η AMD έχει απέναντι τους Βέγγους. Η 5700ΧΤ βγήκε πολύ αργότερα και ήταν απέναντι στην 2060S που ναι 'μεν ήταν πιο ακριβή αλλά είχε καλύτερες τεχνολογίες και το σημαντικότερο δεν είχε black screens

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

όταν βγήκε η 2060 τότε η AMD έχει απέναντι τους Βέγγους. Η 5700ΧΤ βγήκε πολύ αργότερα και ήταν απέναντι στην 2060S που ναι 'μεν ήταν πιο ακριβή αλλά είχε καλύτερες τεχνολογίες και το σημαντικότερο δεν είχε black screens

Το ίδιο msrp είχαν αν δεν κάνω λαθος

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

ε και AMD να έπαιρνες πάλι δεν θα έπαιζαν RT. Πόσο διαφορά έχουν στην τιμή; Αλλά πήρες καλύτερο upscale. Δεν είναι μόνο το RT. Και δεν το λέω από fanboyλικι, AMD κάρτα έχω. AMD αξίζει αν έχει καλή διαφορά στην τιμή ή κάτι άλλο που δίνει παραπάνω αξία στην κάρτα, παραπάνω vram π.χ. που να κάνει διαφορά όμως όπως 6800 vs 3070 για παράδειγμα.

Είχανε τεράστια διαφορά στην τιμή, αυτό είναι το θέμα! Συμφωνω για το upscale σε αυτό έχεις δίκιο αλλα πολύ ακριβό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγω πάντως όσο περνάει ο καιρός και μειώνεται κ ο ελεύθερος χρόνος μου για να παίζω, δεν αξίζει να σκάω τόσα λεφτά... Παραδέχομαι την nvidia στις τεχνολογίες της αλλα εγω ότι κάρτα και να πήρα δεν μου άντεξε στον χρόνο όσο θα ήθελα.
Η AMD ήταν πιο vfm πάντα. Τώρα με αυτές τις τιμές που βλέπω γενικα (και απο την AMD πλέον) με βλέπω να παίρνω κονσόλα στο τέλος...

Επεξ/σία από charllestone
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ με 2060 , Ι5 13400 , 32 Gb Ram παίζω Indiana Jones αλλά όλα στο Low 1080p. Εντάξei παίζω αλλά δεν είναι και πολύ ωραίο. Τώρα το εχω σταματήσει και θα το πιάσω ξανά όταν πάρω καλύτερη κάρτα γραφικών. Για την ωρα περιμένω τις 5060, 5060 ti να δω τι θα λένε από απόδωση και τιμή και μετά θα αποφασίσω. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Inler είπε

Είχαν έχαναν το προφίλ του undervolt μετά από reboot του pc το undervolt δεν ήταν ποτέ σταθερό και ομιλεί AMD fanboy

Εγώ προσωπικά δεν το έχω πάθει ποτέ αυτό. Τί undervolt έκανες?

Δημοσ.

Λογικό όχι κάτι ακραίο σε 7900ΧΤ για παράδειγμα δεν έχω φάει ούτε ένα κρασάρισμα  ούτε μία μαύρη οθόνη με το ίδιο μηχάνημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...