Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

rtx 5080 die size 377mm2

rtx 4080 s die size 379mm2

Σοβαρά? Γιατί νόμιζα ότι ήταν παραπάνω?

14 λεπτά πριν, chrisde είπε

Άσχετο το ένα με το άλλο, δεν είπα ότι θα αποδίδουν το ίδιο σε mfg, προφανώς όχι, αυτό έλειπε, το x4 σε ada θα είναι τίγκα στα artifacts σε σχέση με blackwell (λογικά, εικασίες κάνουμε τώρα) ή θα θέλει περισσότερα fps σαν βάση. Για x3 με μια πιο ψηλή βάση fps πάντα σε σχέση με blackwell όμως; Modάκια πιστεύω θα παιχτούν πάντως.

Έχω την εντύπωση δεν εξαρτάτε μόνο από τα tops της κάρτας αλλά πως δουλεύουν αυτά τα ai cores,βέβαια τώρα φαίνομαι σαν υπερασπιστής της Nvidia,

Για παράδειγμα ο λόγος που η σειρά 3χχχ και 2χχ δεν πήραν το ai frame gen

IMG_20250114_115258.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε καποιον που εχει την καρτα για επεξεργασια βιντεο κλπ και οχι για παιχνιδια του ειναι χρησιμες οι νεες δυνατοτητες;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το FSR 4 προς το παρόν το κλείδωσαν πάντως, πολύ πιθανό να κλειδώσει και το δικό τους MFG.

Δεν φτάνει που οι κάρτες της πιθανόν θα πάνε κουβά έναντι της 5070(ανάλογα τις τιμές) κλειδώνουν και το fsr4 .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Δεν φτάνει που οι κάρτες της πιθανόν θα πάνε κουβά έναντι της 5070(ανάλογα τις τιμές) κλειδώνουν και το fsr4 .

Θα την στείλει για καναρίνια την 5070 το 9070XT. Τα 12GB είναι DOA.

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, Psycho_Warhead said:

ο πέτσινος κατέβασε ένα tier όλες τις κάρτες

Τα λέγαμε αυτά εδώ και καιρό αλλά κάποιοι δεν γούρλωναν ματάρες να τα δουν και φτάσαμε να "χαιρόμαστε" με 4070 & 5070 των 12GB και... 192bit λες και κερνάει το δερμάτινο αγόρι!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα την στείλει για καναρίνια την 5070 το 9070XT. Τα 12GB είναι DOA.

Θα τις δούμε μόλις βγουν τα review.Εγω πιστεύω ότι η αμδ θα την έχει πιο ακριβά την 9070χτν. Και πέρα από αυτό αρκετοί έχουν φάει το παραμύθι 5070=4090. Οπότε εκεί θα πάνε 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να είναι καλό που το κάνει,εγώ βλέπω την rdn4 ως νέο ξεκίνημα,μια μοδερνα αρχιτεκτονική με καλό ai και ray tracing 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να είναι καλό που το κάνει,εγώ βλέπω την rdn4 ως νέο ξεκίνημα,μια μοδερνα αρχιτεκτονική με καλό ai και ray tracing 

Ναι αλλά οι πιστοί της αμδ πολύ φοβάμαι με αυτή την κίνηση ότι θα της γυρίσουν την πλάτη. Θα δούμε 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Θα τις δούμε μόλις βγουν τα review.Εγω πιστεύω ότι η αμδ θα την έχει πιο ακριβά την 9070χτν. Και πέρα από αυτό αρκετοί έχουν φάει το παραμύθι 5070=4090. Οπότε εκεί θα πάνε 

Ας πάνε, μόλις ανοίξουν PT + MFG και ξεμείνουν από VRAM θα απορούν γιατί δεν τσουλάει το εργαλείο..

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι αλλά οι πιστοί της αμδ πολύ φοβάμαι με αυτή την κίνηση ότι θα της γυρίσουν την πλάτη. Θα δούμε 

Αυτό. Άμα είναι να κάνει τα ίδια με την nvidia και δίνει και την ίδια vram δεν αξίζει για μικρή χρηματική διαφορά να πας AMD. Γιατί η nvidia σίγουρα θα έχει καλύτερες τεχνολογίες και πάλι, ακόμη και αν βελτιωθεί το FSR.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Και πέρα από αυτό αρκετοί έχουν φάει το παραμύθι 5070=4090

Εγω λεω αυτο θα συμβει σε ελαχιστο μερος του κοινου οταν δουν τις τιμες. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο αλλος θα παει να δωσει 700€ χωρις να διαβασει ενα review ή να δει ενα βιντεο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''The folks at Digital Foundry have also shared some new tech details about it. According to DF, the game won’t be using Lumen or Nanite. Instead, it will have custom solutions. Not only that but the demo ran ridiculously fast. At Native 4K, the NVIDIA RTX 5090 was able to run it with 100FPS. Then, with DLSS 4, this upcoming GPU was able to come close to 400FPS. Oh, and it appears that the game won’t suffer from any stuttering issues. So yeah, you can have an optimized UE5 game on PC.''

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εγω λεω αυτο θα συμβει σε ελαχιστο μερος του κοινου οταν δουν τις τιμες. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο αλλος θα παει να δωσει 700€ χωρις να διαβασει ενα review ή να δει ενα βιντεο. 

Ένα πολύ μικρό ποσοστό κοιτάει review και συγκρίνει κάρτες στο επίπεδο τιμής που είναι διατεθειμένο να πληρώσει. Δυστυχώς η πλειοψηφία λέει "θα πάρω κάρτα από τον καλύτερο" και καλύτερη είναι η nVidia. Είναι κάτι που το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, πχ όταν η 2060 έκανε πολύ περισσότερες πωλήσεις από την 5700XT, ενώ η 5700XT ήταν ανώτερη στη πλειοψηφία των παιχνιδιών. Η 2060 είχε το άθλιο DLSS1 και δεν είχε δύναμη να παίξεις RT, όμως ήταν nVidia.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...