scorpion8283 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, Mitsos_The_Great said: Με βάση τις τιμές που βλέπω παραπάνω, μάλλον θα παίζω 4k σε low presents με την 4070ti για κανα χρόνο... 😅 Κατσε να δουμε πως θα ναι στην πορεια το βελτιωμενο upscale του dlss4 στις 40αρες....και σε συνδυασμο με το θεωρητικα βελτιωμενο fg. Θελω να πω ρε παιδια - δυστυχως - και να αναβαθμισει καποιος απο την προηγουμενη σειρα, παλι εξαρτημενος απο DLSS - FG θα ειναι...🥴 ..... Εγω για να το παω στο πιο ατομικο - προσωπικο, μονη ''αναβαθμιση'' που θα μπορουσα να κανω ειναι σε 5080 ( αν ποτε επεφταν ακομα και κατω και απο msrp.) Ολα αυτα για 20?-30%?? με rt? Και παλι ομως θα χρειαζομαι και με 5080 το + 50% του Dlss υποχρεωτικα. Και παλι θα ανοιξω το fg. Δεν θα αλλαξει κατι. Αν εχει την ορατη βελτιωση που διαπιστωσαν στο DF αυτο το...Decepticons...Autobots...transformer τελοσπαντων, και αφου θα το χρειαζομαι ετσι κι αλλιως, δε θα με σωσει το....26,58% της νεας γενιας... Δεν θα αξιζει ουτε τον κοπο ουτε το χρημα. Ευχηθειτε να χει κανει καλη δουλεια η Λιζα. Ο πετσινος την εκανε- παραδοξως- την ''καλη'' του πραξη με το Dlss4 for all Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από scorpion8283
charllestone Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Το dlss 4 mfg επηρεαζει και το msrp μαλλον, πηγε Χ2 και ισως παει και Χ4... 1 18
ASFE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Παντως ναι οταν το msystems πχ εχει την 4080s 1650€, ε ναι πως θα περιμενουμε να εχει πχ 1300 την 5080. Παπαρια. Απο αυτα που εχω δει παντως εδω πιστευω η babis ή thundercats να ανεβαζουν πρωτοι τις νεες τους αγορες.😛 1
azazil1190 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Για astral 5090 μέχρι 2800€ ταβάνι τα δίνω. Σεντς παραπάνω. Να δω όμως και κάνα review σοβαρό πρώτα
scorpion8283 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2 minutes ago, azazil1190 said: Για astral 5090 μέχρι 2800€ ταβάνι τα δίνω. Σεντς παραπάνω. Να δω όμως και κάνα review σοβαρό πρώτα Αν εχουν χιουμορ θα την βαλουν 2.830... Εκει να σε δω.....😜 9
azazil1190 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Αν εχουν χιουμορ θα την βαλουν 2.830... Εκει να σε δω.....😜 Εντάξει για 30€ κάνουμε έτσι μωρέ.😆 2
scorpion8283 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Just now, azazil1190 said: Εντάξει για 30€ κάνουμε έτσι μωρέ.😆 😁 Να κανεις λιιιιγο υπομονη αδερφακι μου να μην τους τα σκασεις χωρις λογο. Ετσι κι αλλιως κι εμεις υπομονη θα κανουμε παρεα σου, για να δουμε πια τι ρολο βαρανε αυτες οι 5090 🤣 Παρεπιπτοντως, ειναι η μοναδικη περιπτωση απο τις νεες που τα specs καταδεικνυουν παραπανω αποδοση απο τα rumors... 1
azazil1190 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, scorpion8283 είπε 😁 Να κανεις λιιιιγο υπομονη αδερφακι μου να μην τους τα σκασεις χωρις λογο. Ετσι κι αλλιως κι εμεις υπομονη θα κανουμε παρεα σου, για να δουμε πια τι ρολο βαρανε αυτες οι 5090 🤣 Παρεπιπτοντως, ειναι η μοναδικη περιπτωση απο τις νεες που τα specs καταδεικνυουν παραπανω αποδοση απο τα rumors... Θα κάνω ρε ...θα δείτε φέτος 1 2
Jts Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Για astral 5090 μέχρι 2800€ ταβάνι τα δίνω. Σεντς παραπάνω. Να δω όμως και κάνα review σοβαρό πρώτα 4400€ πλαίσιο αφου 5090=2*5080. 3
scorpion8283 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, azazil1190 said: Θα κάνω ρε ...θα δείτε φέτος Το πιστεύω. Ειλικρινα 👍💪 Meanwhile, fast forward 20 days later... Quote Thursday January 30, azazil1190 said: Quote Ρε σεις, πολυ κοντα σωληνακια εχουν βάλει αυτοι της Asus...θα πρέπει να κάνω πατέντα για να χωρέσει 😒 😝 Spoiler Σε πειράζω και το ξερεις ετσι Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από scorpion8283 4
Westbaum Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 29 minutes ago, azazil1190 said: Για astral 5090 μέχρι 2800€ ταβάνι τα δίνω. Σεντς παραπάνω. Να δω όμως και κάνα review σοβαρό πρώτα Σε αυτά τα λεφτά θα τη βγάλεις με καμιά φτωχομπινέδικη Manli,κοίτα μόνο μη την δείξεις στο σόι και γελάνε. 8
akoinonitos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Νομιζω παντως οτι περαν αυτων που πανε με ολα για 5090 ,οσοι ειναι με 4αρες θα ηταν πιο λογικη κινηση να περιμενουν για τις super. Εκτος απο αυτους που την πατησαν και πηραν καρτα με 12gb Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από akoinonitos 2
Tambas91 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Θα κάνω ρε ...θα δείτε φέτος Χαχαχαχαχαχαχ εχω διαβάσει και αν έχω διαβάσει αστεία αλλα το δικό σου χωρατό τα ξεπέρασε όλα ρε 10
Arkin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Απολαμβανω τις τιμες αλανια μου ελπιζω να πανε και πιο ακριβα. Την ιδια ωρα εκανα install 150gb το foribidden west παιχνιδαρα με πολλες ωρες που θα το τρεχω μονιμα 165hz στην oled μου να λιωσουμε. Την ιδια στιγμη περιμενω αυτες οι υπερογκες τιμες να πουλησουν σε οσους δεν προλαβαινονται οποτε θα πληρωσουν κλασικα το σομπρερο του βιαστικου και μαζι με τον φιλο armoral θα αναμεινουμε οποτε και αν παιξει καμια σοβαρη προσφορα. Προσωπικα απο τα 1200 παιχνιδια που εχω steam/uplay η 4080super τρεχει το 99% με max details στα 165hz οποτε καταλαβαινετε ποσο γουσταρω την ολη φαση με την υπεραξια των καρτων. Αλλα απογοητευσει το plaisio. Επρεπε να παιξει με 4000 στην 5090 και τουλαχιστον 2500 στην 5080. Ολοκληρη ομπρελα απο τις μεγαλες που εχουν τα beach bar πανε τα σομπρερο.
azazil1190 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Χαχαχαχαχαχαχ εχω διαβάσει και αν έχω διαβάσει αστεία αλλα το δικό σου χωρατό τα ξεπέρασε όλα ρε Άσε ρε κρύε 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα