nlogginidis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Άμα την κόβει έστω και λίγο την θεία Λίζα βγάζει 9070xt στα 500-600 ράφι και μαζεύει τα πάντα. Αυτοί θα βάλουν ράφι την 5070 900€
azazil1190 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, Sprou είπε Απόλυτα φυσιολογικές τιμές για πλαίσιο περίμενα και λίγο παραπάνω 5080 είναι ρε.Δλδ λίγο κάπου στοπ. Στο Σκρουτζ θα την βρίσκεις 1900-2100 την αστραλ 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε 3399 TUF 5099 και 3499 η Astral. 3200-3300 η αστραλ. Θα δούμε τον ουρανό με τα άστραλ 4
Tambas91 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μπράβο στον αρχηγό για τις τιμές!!! ένα κλικ πιο φθηνές από ότι έπρεπε, αλλα ok είναι μεγάλη καρδια και θέλει να πάρουν και οι φτωχοί 16
Arkin Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, Westbaum είπε Αρκιν,πάλι μαλακία έγινε,σε 2 μήνες θα πέσουν στο χιλιάρικο μην αγχώνεσαι.. Μην βιάζεσαι και τότε στο plaisio 2000 έπαιζαν οι 4080 και έβλεπες 1400 στα άλλα. Αλλά απολαυστικές οι πρώτες τιμές απόλαυση στο reddit και στα forums.
azazil1190 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Μπράβο στον αρχηγό για τις τιμές!!! ένα κλικ πιο φθηνές από ότι έπρεπε, αλλα ok είναι μεγάλη καρδια και θέλει να πάρουν και οι φτωχοί Πάμε να πάρουμε δυο αδελφέ μου . 1 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, Arkin είπε Μην βιάζεσαι και τότε στο plaisio 2000 έπαιζαν οι 4080 και έβλεπες 1400 στα άλλα. Αλλά απολαυστικές οι πρώτες τιμές απόλαυση στο reddit και στα forums. 2000 τις είχε όντως τις 4080?
chrisde Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, vill_la είπε Σορυ αν ειναι οφτοπικ το βαζω κρυμμένο.. Το χει τσεκαρει κανείς αυτο με 4Χ σειρα για κάποια άποψη? φαίνεται να κανει οτι το DLSS4 mfg.. Must have πρόγραμμα απλά όχι για αυτό που νομίζετε... Λοιπόν καταρχάς το βίντεο είναι gtp καβάλα, έχει κάνει βλακείες και βγάζει ό,τι να ναι αποτελέσματα. Μην το δείτε καν θα βγάλετε λάθος συμπεράσματα ή τουλάχιστον μην το λάβετε σοβαρά υπ' όψιν. Δεν τον έχω και πολύ σε υπόληψη τον συγκεκριμένο ούτως ή άλλως γιατί σαχλαμαρίζει ουκ ολίγες φορές και λεει πολλές αρλούμπες. Ένας απλός χρήστης είναι χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις, διασυνδέσεις και δυνατότητες απλά απέκτησε σχετική δημοσιότητα επειδή είναι από τους λίγους που ασχολούνται με amd. Αυτά τα μέχρι x20 fps με fg αν και τυπικά ισχύει είναι μεγαλύτερη μούφα και από το 5070=4090. Το γιατί το καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω. Το πρόγραμμα είναι καλό για το κλασικό x2 fg και οτιδήποτε άλλο είναι ανούσιο. Αλλά και πάλι δεν είναι για να αντικαταστήσει το fg της nvidia ή της amd που αυτό υπάρχει. Που χρησιμεύει επομένως; Σε παιχνίδια που δεν έχουν fg προφανώς, σε παιχνίδια με κλειδωμένα fps, σε emulators και σε βίντεο. Ω ναι μπορεί να μπει σε streaming videos που εμένα μου έχει χρησιμεύσει πάρα πολύ σε συνδυασμο και με το upscale του vsr της nvidia αλλάζει τελείως όλη την εμπειρία. Γενικά όπως προείπα είναι κορυφαίο πρόγραμμα αρκεί να ξέρεις πότε και γιατί να το χρησιμοποιείς. Μην περιμένετε να αντικαταστήσει το mfg της nvidia, θα απογοητευτείτε, θα το κρίνετε άδικα και είναι κρίμα. 4
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Πάμε να πάρουμε δυο αδελφέ μου . Κάν τες 4 κυρ Στέφανε! 6
pirmen56 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε 2000 τις είχε όντως τις 4080? Από 1600 μέχρι 2000.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Πάμε να πάρουμε δυο αδελφέ μου . εγώ θα πάρω 3 μια στο pc μια στη μια γωνια του κρεβατιού γιατί παίζει λίγο και μια για stop στην πόρτα ντρέπομαι να πάρω 2 με 6k 5
Arkin Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε 2000 τις είχε όντως τις 4080? Τις καλές υλοποιήσεις τόσο ναι.
azazil1190 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε 2000 τις είχε όντως τις 4080? Εγώ θυμάμαι κάτι στριξ κ σουπριμ στα 1800 ως τοπ. 2κ δεν θυμάμαι. Αλλά οι φετινές τιμές / απόδοση θα μείνουν στην ιστορία
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Έπαιζε πιο χαμηλά η 4080 με 1199 MSRP από ότι θα παίξει η 5080 με 999?
Sarandis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Στο πλαίσιο δε μου βγάζει τιμές πάντως σαν το screeshot πίσω. Το εμφανίζουν ανα κύματα μάλλον μην τρέχουμε όλοι στα νοσοκομεία
ilos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόνο Amazon, Mind Factory (αν ακόμα στέλνει Ελλάδα) κλπ. Plaisio μην κακολογείται παλικάρια γιατί τουλάχιστον είναι το μόνο σοβαρό μαγαζί Ελλάδα που έστω και BF δίνει σαπάκι amd που έχει ξεμείνει στο ράφι πυρ παρά στην πλέμπα για να δει το άγιο φως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα