Sprou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Και εγώ το κανά χτες αλλά σήμερα μου κόπηκε η χαρά Σπύρο. Φήμες όλα ,κρατήστε αδέρφια 2
Westbaum Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Eγώ θα ήθελα να ήμουν πεταλουδίτσα στον τοίχο γραφείου του Arkin μόλις ανακοινώσουν τις τιμές για 5080 🥹 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Ωπα, φάνηκε η τιμούλα..Μαντέψτε ποια είναι.. 1
@topos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, Arkin said: Εχω ενδοκοινοτικες ειχα σκεφτει για mindfactory νομιζω στελνει με τιμολογιο Ελλαδα αλλα δεν εχω ασχοληθει παραπανω γιατι δεν αργουν και πολυ να ερθουν Ελλαδα οι τιμες που εχουν εκει. Παλιοτερα οντως στελνανε, μετα σταματησανε.Τωρα δεν ειμαι σιγουρος..🫠 Spoiler Παντως απο μια γρηγορη ματια που εριξα σε 4070ti super τις εχει ελαφρως πιο ακριβα απο οτι στο skroutz. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από @topos
music_lover Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου msrp η 4080 super έχει τα 1000 usd και φτάνει να πωλείται 1400 ευρώ στα γνωστά καταστήματα, αντίστοιχα η 4070 ti super έχει msrp τα 800 usd και στα ίδια καταστήματα πωλείται στα 1150 ευρώ, lol, πρέπει να περιμένουμε και τιμές? Πανωλεθρία στο μιλάνο έχει να γίνει..άντε σας το πα, μάντης Κάλχας εδώ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2099 η TUF πλαίσιο και 2199 η Astral....Για 5080 🤣 2 19
nlogginidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μια χαρουλα. Καλά που έχουμε εποπτεύουσα αρχή για αισχροκέρδεια κλπ. Τύφλα να έχουν οι μαυραγορίτες...
vill_la Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Καλα και msystems υπαρχει π.χ. 4080super στα 1650 διαθέσιμη.. ευκαιρία
Teddy77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 14 minutes ago, Psycho_Warhead said: 2099 η TUF πλαίσιο και 2199 η Astral....Για 5080 🤣 Χαχαχχα ε όχι ρε συ. Αυτοί το έχουν χάσει τελείως... Με τόσα λεφτά πάμε αμερικα σε κάνα microcenter να την πάρουμε 1
Sprou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Απόλυτα φυσιολογικές τιμές για πλαίσιο περίμενα και λίγο παραπάνω
Tambas91 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ωπα, φάνηκε η τιμούλα..Μαντέψτε ποια είναι.. Και λέω εχε πλακα να είναι 5090 να την πάρω day one από πλαίσιο 2
pirmen56 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, nlogginidis είπε Μια χαρουλα. Καλά που έχουμε εποπτεύουσα αρχή για αισχροκέρδεια κλπ. Τύφλα να έχουν οι μαυραγορίτες... Μια χαρά είναι οι τιμές. Αφού τέτοιες κάρτες δεν κάνουν μόνο για games. Τέτοια μας έλεγαν ορισμένοι για τις αυξημένες τιμές στη σειρά 4ΧΧΧ. Ελπίζω να απολαμβάνουν τον νέο τιμοκατάλογο και να έχουμε άμεσα preorders να μας πουν τις απόψεις τους και για τις επιδόσεις. 5 1
Westbaum Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Αρκιν,πάλι μαλακία έγινε,σε 2 μήνες θα πέσουν στο χιλιάρικο μην αγχώνεσαι.. 11
azazil1190 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε 2099 η TUF πλαίσιο και 2199 η Astral....Για 5080 🤣 Να πω ότι δεν προειδοποίησα? Το καλό έρχεται με την 5090 3 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Να πω ότι δεν προειδοποίησα? Το καλό έρχεται με την 5090 3399 TUF 5099 και 3499 η Astral. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα