Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Κάντε λίγο υπομονή να γελάσουμε όλοι μαζί παρέα παίδες! 😉

Ανανεώνω σελίδες Plaisio και Msystems συνέχεια σαν τον τρελό 😅

• Haha 4
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Με διαθεσιμότητα? Μόνο όσοι είχαν με κατόπιν παραγγελίας και διαθέσιμη σε κάτι 30μερες κτλ είχαν αυτές τις χαμηλές τιμές. Όσοι τις είχαν άμεσα 1-3 εργάσιμες ,βαραγανε στο ψαχνό .Το ίδιο ίσχυε και σε Γερμανία και γενικά Ευρώπη 

Aπο quickshop επειδη ειχα παρει ελεγε 7-10 μερες αλλα ειχα παραλαβει μεσα σε 3 μερες. Τα 30 μερες ηταν κατι jmc που οκ εκει ρισκο μεγαλο και δεν αξιζε. Μεχρι 7-10 μερες μεσω καλαθι skroutz και εισαι ησυχος. 

Βλεπω και manli 4080 στα 1300 και κατι αρχες Ιανουαριο επειτα επεσε 1250 πολυ γρηγορα. Με 1200 msrp. 

Screenshot_9.png

Screenshot_10.png

Μόλις τώρα, Westbaum είπε

Διαθέσιμες δεν υπήρχαν.Τον πρώτο χρόνο κοιτούσα αφού αγόρασα τη 4090 και ήταν στα ~2000 και οι 4080 στα 1500 για 6μηνο+,τώρα αν έβαζε κάποιο μαγαζί σε παραγγελία -100 καμία για να βγάζει μάτι οκ..

Ναι επαιζαν πολλες προσφορες με διαθεσιμοτητα 7-10 μερες και ειχαν πεσει αρκετα οι τιμες γρηγορα. Αμεσα διαθεσιμες παντα εχουν καπελο. Βαζεις το σηματακι και σε ειδοποιει μολις πεσει η τιμη εκει που θες και χτυπας. Υπηρχαν παντως και εγω δεν θυμομουν καλα αλλα βλεπω οτι οι τιμες ειχαν πεσει γρηγορα στις πιο φθηνες υλοποιησεις και κατω απο το MSRP. Κατι strix tuf suprim gaming x αυτες ναι ηταν στα 1500+ για κανα χρονο. Αλλα ουτε τις ξανα κοιταω αυτες. 2 φορες πηρα τοπ υλοποιηση strix+merc 319 και οι 2 coil whine. Και η πιο αθορυβη ηταν μια 5700xt blower δεν ακουγοταν καθολου το αυτι να εβαζες διπλα΄. 

Δημοσ.

Αυτά είναι με παραγγελίες,πήγαινε παρήγγελνε την κάρτα ο άλλος και του λέγανε μετά πως δεν υπάρχει και βγάζαν την τιμή.Δεν υπήρχε 4080 στα 1250 3 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία,μη λέμε ότι θέλουμε.Η 4080 ήταν 1500 πάνω από 6μηνο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Επειδη δεν θυμομουν 100% και εγω τσεκαρω skroutz και απο Ιανουαριο ξεκινησαν να πεφτουν στα 1400 και απο Φλεβαρη βλεπω μεχρι και 1250 ευρω. Οχι JMC που οκ ηταν fake αλλα quickshop κτλ αξιοπιστα καταστηματα. Και πολυ γρηγορα μου φανηκε οτι επεσαν οι τιμες κατω απο το MSRP τωρα που βλεπω τις τιμες. Δηλαδη Οκτωβριο βγηκαν Ιανουαριο ηταν στο MSRP Φλεβαρη αρκετα κατω απο MSRP. 

Screenshot-7.png

Screenshot_8.png

του 24 ρε δεν ειναι αυτα? ακυρο τωρα ειδα το 23

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε

Χάπι για την καρδιά έχεις άμεσα διαθέσιμο ? Θα το χρειαστείς..

• Haha 7
Δημοσ.

Σορυ αν ειναι οφτοπικ το βαζω κρυμμένο..

Το χει τσεκαρει κανείς αυτο με 4Χ σειρα για κάποια άποψη? φαίνεται να κανει οτι το DLSS4 mfg..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Westbaum είπε

Αυτά είναι με παραγγελίες,πήγαινε παρήγγελνε την κάρτα ο άλλος και του λέγανε μετά πως δεν υπάρχει και βγάζαν την τιμή.Δεν υπήρχε 4080 στα 1250 3 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία,μη λέμε ότι θέλουμε.Η 4080 ήταν 1500 πάνω από 6μηνο...

Κατι JMC ισχυει οτι απλα δουλευαν τον κοσμο την πατησα με tablet και εγω με Perishop πηρα τα λεφτα μου ευτυχως αλλα απο quickshop amazontechnology που ηταν μεσω skroutz καλαθι ειχαν διαθεσιμοτητα 7-10 μερες και οντως εστελναν και μερικες φορες και ακομα πιο γρηγορα. Και παντα μου φαινεται περιεργο πως γινεται να πεφτουν κατω απο το MSRP οποιοδηποτε hardware τι κολπα κανουν δεν ξερω. Μεσω skroutz καλαθι παντως αγοραζεις ανετα με τιμολογιο και εισαι καλυμμενος στα παντα. 

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

του 24 ρε δεν ειναι αυτα?

2023 βρε συ εχω το ποντικι πανω αριστερα δες ημερομηνια και τιμη. 

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Plaisio αξιζει μονο σε προσφορα η οταν βαζεις χωρις το ΦΠΑ τιμες εκει ναι μετραει ασχημα. Αλλιως δεν περνας ουτε απο εξω. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Actually, έχω! Ελπίζω να με κρατήσει. 🤭

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε

Εγώ είμαι πιο τρελός 😂

https://www.plaisio.gr/InterestForm/202501-nvidia-rtx50?srsltid=AfmBOoprYxqa5KXNvi0to75BScGEGCs58LONeLbpR7Xh9ednIjQBZUqg

Επεξ/σία από Sprou
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Arkin said:

Κατι JMC ισχυει οτι απλα δουλευαν τον κοσμο την πατησα με tablet και εγω με Perishop πηρα τα λεφτα μου ευτυχως αλλα απο quickshop amazontechnology που ηταν μεσω skroutz καλαθι ειχαν διαθεσιμοτητα 7-10 μερες και οντως εστελναν και μερικες φορες και ακομα πιο γρηγορα. Και παντα μου φαινεται περιεργο πως γινεται να πεφτουν κατω απο το MSRP οποιοδηποτε hardware τι κολπα κανουν δεν ξερω. Μεσω skroutz καλαθι παντως αγοραζεις ανετα με τιμολογιο και εισαι καλυμμενος στα παντα. 

Arkin δεν έβρισκες 4080 κάτω από 1500 για 6μηνο+.Eίχα γνωστό που έψαχνε να χτυπήσει με 1100ευρώ  4080 και από την αρχή κοιτούσε όπως και εγώ γι αυτόν,και αγόρασε μετά εφτάμηνο αφού τσόνταρε άλλα 250,δε μιλάμε για τιμολόγιο αλλά ούτε tablets.Quickshop έχω αγοράσει κι εγώ monitor αλλά αυτές τις φουστιές τις έκαναν τα μαγαζιά ,βάζαν μια τιμή μιας 4080 και μετά λέγαν εξαντλήθηκε στο μισάωρο που ανέβασαν την τιμή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Westbaum είπε

Arkin δεν έβρισκες 4080 κάτω από 1500 για 6μηνο+.Eίχα γνωστό που έψαχνε να χτυπήσει με 1100ευρώ  4080 και από την αρχή κοιτούσε όπως και εγώ γι αυτόν,και αγόρασε μετά εφτάμηνο αφού τσόνταρε άλλα 250,δε μιλάμε για τιμολόγιο αλλά ούτε tablets.Quickshop έχω αγοράσει κι εγώ monitor αλλά αυτές τις φουστιές τις έκαναν τα μαγαζιά ,βάζαν μια τιμή μιας 4080 και μετά λέγαν εξαντλήθηκε στο μισάωρο που ανέβασαν την τιμή.

Τι να σου πω απλα την εξελιξη ειδα και εγω απο καποιες καρτες και εμενα μου φανηκαν οτι επεσαν αρκετα. Εγω ειχα βαλει 1100 οριο που δεν επεσαν ποτε εκει οι 4080 οποτε δεν ειχα ασχοληθει καθολου. Τι υλοποιηση εψαχνε ο γνωστος σου? Γιατι οι τοπ ουτε μεχρι σημερα δεν επεσαν κατω απο 1500 καποιες βλεπω 4080super φθηνοτερες απο 4080 και λεω καλα υπαρχει κοσμος που αγοραζει? Τo quickshop κυριως το αναφερω γιατι μπορεις να αγορασεις μεσω skroutz καλαθι το οποιο σχετικα δυσκολα να το παιξει ιστορια αν γραφει διαθεσιμοτητα 7-10 μερες και να περασουν χωρις να στειλει. Το JMC το πεταξαν παλιοτερα γιατι ηταν τελειως fake ακομα και οι 30 μερες που εγραφε οπως και το perishop. Θα απολαυσουμε παντως τις νεες καρτες και με τις τιμες και με ολα και λογο υψηλων yields θελω να δω ποσο θα κανουν για ομαλοποιηση τιμων. Και στις super περιμεναμε καπελο και εγω μαζι και απο day one εβρισκες TUF στα 1150 ειχα πετυχει και suprim στα 1150 μετα απο 2-3 βδομαδες γενικα τρελες τιμες και δεν το πιστευα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να κοιτάξετε για εξωτερικό αν εδώ αρχίσουν τις λαμογιές γιατί θα αργήσουν να πέσουν στα φυσιολογικά επίπεδα Ελλάδα.

Να κοιτάξουμε εννοεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να κοιτάξετε για εξωτερικό αν εδώ αρχίσουν τις λαμογιές γιατί θα αργήσουν να πέσουν στα φυσιολογικά επίπεδα Ελλάδα.

Εχω ενδοκοινοτικες ειχα σκεφτει για mindfactory νομιζω στελνει με τιμολογιο Ελλαδα αλλα δεν εχω ασχοληθει παραπανω γιατι δεν αργουν και πολυ να ερθουν Ελλαδα οι τιμες που εχουν εκει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...