akoinonitos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Η δική σου είναι μαϊμού.Σε πιάσανε στον ύπνο και ενεδωσες😆 Λες να φταιει που την πηρα απο μαγαζι στην αγια βαρβαρα? 3
Nefpitou99 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Πείτε και σε εμάς τι τιμές ακούσατε. Φαντάζομαι δεν σπάτε κανένα NDA
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Λες να φταιει που την πηρα απο μαγαζι στην αγια βαρβαρα? Είδες? Χωρίς να ξέρω το ανέφερα ...Γιώργος ο μάγκας και το κλαρίνο του.😆 1
Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οχι ρε 4070ti σουπα 4080 δεν εχεις? Τσεκαρετε instantgaming σε τρομερη τιμη το forbidden west. Προφανως δεν αντισταθηκα εφυγε αμεση αγορα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Arkin 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε Πείτε και σε εμάς τι τιμές ακούσατε. Φαντάζομαι δεν σπάτε κανένα NDA Κάντε λίγο υπομονή να γελάσουμε όλοι μαζί παρέα παίδες! 😉
Westbaum Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 minutes ago, Sarandis said: Με τις 4000 πόσο είχε κάνει να στρώσει η διαθεσιμότητα και οι τιμές, κάνα 3μηνο; Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου τότε. Xρόνο+ για τις 4090/4080 και δεν ήταν ακριβώς στρώσιμο.Η τελευταία άρχισε να πέφτει κάνα 100άρικο γύρω στο 8μηνο από τα 1500+ και μέχρι να φθάσει msrp$1200 βγήκε η Super.. 1 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε Πείτε και σε εμάς τι τιμές ακούσατε. Φαντάζομαι δεν σπάτε κανένα NDA Φανταζομαι τα παιδια εχουν τιμες πλαισιου οποτε... Βεβαια αν εχουν ολοκληρωμενες τιμες θα ξερουν και ποσο τις πηραν απο τον προμηθευτη. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από akoinonitos 1
Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 7 λεπτά πριν, Sarandis είπε Με τις 4000 πόσο είχε κάνει να στρώσει η διαθεσιμότητα και οι τιμές, κάνα 3μηνο; Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου τότε. Τοτε ηταν πολυ νεο node ακομα απο TSMC αλλα για να στρωσουν εκαναν περιπου 2-3 μηνες. Δηλαδη αρχες Ιανουαριου εβρισκες 4080 στα 1400 ευρω ισως και παρακατω. Με 1200 msrp. 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε 4080 δεν εχεις? Τσεκαρετε instantgaming σε τρομερη τιμη το forbidden west. Προφανως δεν αντισταθηκα εφυγε αμεση αγορα. Spoiler οχι ρε 4070ti super ,το εχω παιξει ρε αυτο οταν βγηκε Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από akoinonitos
Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, akoinonitos είπε οχι ρε 4070ti super ,το εχω παιξει ρε αυτο οταν βγηκε Ημουν σιγουρος οτι ησουν με 4080 δεν πειραζει. Οποτε μπορεις κανε μια ηχογραφηση παντως ξερω οτι η PNΥ σε ψυξη ειναι τρομερες απο coil μονο απο το γραφημα. Το forbidden west επαιζε 40αρι και σιγα σιγα επεσε στα 30 και κατι. Τωρα ειναι στα 19 ευρω για steam για αυτο το ανεφερα το instantgaming ανεκαθεν μας εφτιαχνε με τις τιμες του σε μεγαλα ΑΑΑ.
Westbaum Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 minute ago, Arkin said: Τοτε ηταν πολυ νεο node ακομα απο TSMC αλλα για να στρωσουν εκαναν περιπου 2-3 μηνες. Δηλαδη αρχες Ιανουαριου εβρισκες 4080 στα 1400 ευρω ισως και παρακατω. Με 1200 msrp. Στην Ελλάδα οι 4080 ήταν 1500+ για πολύ καιρό όχι 2-3 μήνες. 1
Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, Westbaum είπε Στην Ελλάδα οι 4080 ήταν 1500+ για πολύ καιρό όχι 2-3 μήνες. Επειδη δεν θυμομουν 100% και εγω τσεκαρω skroutz και απο Ιανουαριο ξεκινησαν να πεφτουν στα 1400 και απο Φλεβαρη βλεπω μεχρι και 1250 ευρω. Οχι JMC που οκ ηταν fake αλλα quickshop κτλ αξιοπιστα καταστηματα. Και πολυ γρηγορα μου φανηκε οτι επεσαν οι τιμες κατω απο το MSRP τωρα που βλεπω τις τιμες. Δηλαδη Οκτωβριο βγηκαν Ιανουαριο ηταν στο MSRP Φλεβαρη αρκετα κατω απο MSRP.
ccplz Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 hour ago, thn said: Έρχεται Ιταλία και Γερμανία όμως. Βέβαια δεν θα προλάβω μιας και θα εξαφανιστούν το οποίο απόθεμα σε 30 λεπτά Νορβηγία έρχεται; Μόνο εκεί έχω άκρη
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Επειδη δεν θυμομουν 100% και εγω τσεκαρω skroutz και απο Ιανουαριο ξεκινησαν να πεφτουν στα 1400 και απο Φλεβαρη βλεπω μεχρι και 1250 ευρω. Οχι JMC που οκ ηταν fake αλλα quickshop κτλ αξιοπιστα καταστηματα. Και πολυ γρηγορα μου φανηκε οτι επεσαν οι τιμες κατω απο το MSRP τωρα που βλεπω τις τιμες. Δηλαδη Οκτωβριο βγηκαν Ιανουαριο ηταν στο MSRP Φλεβαρη αρκετα κατω απο MSRP. Με διαθεσιμότητα? Μόνο όσοι είχαν με κατόπιν παραγγελίας και διαθέσιμη σε κάτι 30μερες κτλ είχαν αυτές τις χαμηλές τιμές. Όσοι τις είχαν άμεσα 1-3 εργάσιμες ,βαραγανε στο ψαχνό .Το ίδιο ίσχυε και σε Γερμανία και γενικά Ευρώπη 1
Westbaum Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 minutes ago, Arkin said: Επειδη δεν θυμομουν 100% και εγω τσεκαρω skroutz και απο Ιανουαριο ξεκινησαν να πεφτουν στα 1400 και απο Φλεβαρη βλεπω μεχρι και 1250 ευρω. Οχι JMC που οκ ηταν fake αλλα quickshop κτλ αξιοπιστα καταστηματα. Και πολυ γρηγορα μου φανηκε οτι επεσαν οι τιμες κατω απο το MSRP τωρα που βλεπω τις τιμες. Δηλαδη Οκτωβριο βγηκαν Ιανουαριο ηταν στο MSRP Φλεβαρη αρκετα κατω απο MSRP. Διαθέσιμες δεν υπήρχαν.Τον πρώτο χρόνο κοιτούσα αφού αγόρασα τη 4090 και ήταν στα ~2000 και οι 4080 στα 1500 για 6μηνο+,τώρα αν έβαζε κάποιο μαγαζί σε παραγγελία -100 καμία για να βγάζει μάτι οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα